Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

gerçek hamiş rosemi burda görünce çok şaşırdım ilk başta:1shok:eyvah dedim yakalanmışlar...:roflol:neyseki sandığım gibi değilmiş....:lepi:

topikleri gezerkene,tesadüf buldum burayı,benim de 2 kızım var artık,benide aranıza alırmısınız..:Saruboceq:

anam ortalıgı karıstırmıssınız gene kıssssss
aaaaaaaaaaaaaaa
valla su guzellıklerden eksık kalıyorum olmuyor ama neyse az kaldı gelıcem ınsaallah sınavları atlatayımda hayırlısıyla
9dan berı calısıyorum artık bıyerlerım duzlestı sandalye tepesınde gozlerımde agrıdı bıraktım sızlere bır bakayım dedım
ama kımsecıkler kalmamıs sanırım(
herkese ıyı geceler dılıyorum canlarım benım
gorusmek uzere ınsaallah
meleklerımıde cok cok opuyorum

topikleri gezerkene,tesadüf buldum burayı,benim de 2 kızım var artık,benide aranıza alırmısınız..:Saruboceq:

selam canım hosgeldın aramıza allah bagıslasın kızcelerını sekercıgım
kızının ısmı sanırım selın ve naz
benımde kucuk cadımın ısmı naza.sa.sa.sa.s
paylasımlarını beklıyoruz seker ınsaallah

kızlar ben yatıyorum,malum bizim ufaklık acıktım diye feryat etmeden önce 1-2 saat kestireyim,yarın görüşmek üzere iyi geceler...

iyi geceler kızlar ben yatıyorum çok uykum geldi Allah rahatlık versin hepinize...

bencede yat artık sekercıgım sonra bebıs senı uyutmayacak bu saatlere kadar uyanık kalmaya alısacak
allah rahatlık versın canım benım sanada
bende yatıyorum artık
sabah kızlar canıma okuyacaklar yoksa:roflol::roflol::roflol::roflol:

talya git uyu şekerim sonra çoook ararsın bu uykularııı
bu arada sende bursalıymışsın hemşerim nerdesin bursada bende bursalıyım merkezdeyimmm

talya git uyu şekerim sonra çoook ararsın bu uykularııı
bu arada sende bursalıymışsın hemşerim nerdesin bursada bende bursalıyım merkezdeyimmm

buldun gene hemserı sorustur bakalım neresınden dıye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
naber yafrummmm nasılsın gorusemez olduk bebekımmmmmmmmm
ŞenizŞenizŞenizŞeniz

haydı sekerler bu kez kactım ben gozlerım kapandı ıyıce pcye dusecek sımdı kafam
:)))))
herkesı cok cok opuyorum ıyı geceler dılıyorum hepınıze
gorusmek uzere ınsaallah

buldun gene hemserı sorustur bakalım neresınden dıye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
naber yafrummmm nasılsın gorusemez olduk bebekımmmmmmmmm
ŞenizŞenizŞenizŞeniz

iyidir tatlım sen derslerini çalış sınavlarını ver sonra çokk görüşürüzzzz
ama gündüz msn de kamileyle görüştün bana selam bile vermedin tüstüm sanaaaa
:mymeka::mymeka:

iyidir tatlım sen derslerini çalış sınavlarını ver sonra çokk görüşürüzzzz
ama gündüz msn de kamileyle görüştün bana selam bile vermedin tüstüm sanaaaa
:mymeka::mymeka:

evet canım ınsaallah su sınavları bıtıreyımde sonra sureklı gorusecegız ınsaallah
aaaaaaa kıs kusme canım valla msn cevrım dısı duruyor sureklı bır ara bakındım kamıle acıktı ona bır selam vereyım dedım.bazen msn ve topıktekı ısımler karısıyor bebekım valla ondan farketmemısımdır
70 kısı var kkdan msn lıstemde:))
nıckı farklı msn ısmı farklı karıstırıyorum
gormemısımdır bebekım askolsun canım benım
kamıleylede cok konusamadım valla sor ıstersen
affet benı yafrummmmmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…