- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #23.061
yok tatlım sende suç yok kamileyle gerçek hamişii haberdar edelimde çaktırmasın dedik oda olayı gelip burda açıkladı
topikleri gezerkene,tesadüf buldum burayı,benim de 2 kızım var artık,benide aranıza alırmısınız..:Saruboceq:
topikleri gezerkene,tesadüf buldum burayı,benim de 2 kızım var artık,benide aranıza alırmısınız..:Saruboceq:
hoşgeldin canım...meleklerini allah bağışlasın,bebişin çok tatlı bu arada:ecrin_bebek:
hoşbulduk ,sağolasın senin kızında çok tatlı maşallah
iyi geceler kızlar ben yatıyorum çok uykum geldi Allah rahatlık versin hepinize...
kızlar ben yatıyorum,malum bizim ufaklık acıktım diye feryat etmeden önce 1-2 saat kestireyim,yarın görüşmek üzere iyi geceler...
talya git uyu şekerim sonra çoook ararsın bu uykularııı
bu arada sende bursalıymışsın hemşerim nerdesin bursada bende bursalıyım merkezdeyimmm
buldun gene hemserı sorustur bakalım neresınden dıye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
naber yafrummmm nasılsın gorusemez olduk bebekımmmmmmmmm
ŞenizŞenizŞenizŞeniz
iyidir tatlım sen derslerini çalış sınavlarını ver sonra çokk görüşürüzzzz
ama gündüz msn de kamileyle görüştün bana selam bile vermedin tüstüm sanaaaa:mymeka::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?