- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #23.101
son 6,7 sayfayı okusan yeter canım anlarsın ozaman anlatayım desem anlatılmaz yaşanırrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ama rosemmm geline olacak asıl olan neyse ben kaçsam mı kahvaltıda yapacaktım zaten karnımda açcokacimcoookcokacimcoook:roflol::roflol:hayır canım okumadım.hayırdır neler kaçırdım ben.
:uhm: :uhm: :uhm: :uhm:
biliyormusun meğer rosemm hamileymiş hemde doğum 2 ay sonraymış bizden saklamış onu öğrendikte canımm niye saklamış ki değil mi:jeyyarya neler oluyor anlatsanıza.
merak ediyorum.
kolay gelsin canım,lahanacığımın bazı değerleri yüksek çıkmış ameliyat olamamış
hastanedeymiş pazartesi olma ihtimali varmış bu kadarını biliyorum canım
sormaya ne güzel herkeside özelden haberdar etmiştik sewalle:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ama tutup gerçek hamileyede hızımızı alamayıp özel atmışız oda gelip patlattı:jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
geçmiş olsun canım,acil şifalar inş:Saruboceq::Saruboceq:kızlar ya canım çok sıkkın.
abimin nişanlısı 3 gündür hastanede.sürekli serum yiyor.vücudunda enfeksiyon varmış.
glanaskopi yapılacak.ince bağırsakla kalın bağırsak arasında bir kitle görmüş doktorlar.
canım çok sıkıldı.kızcağızın konuşmaya mecali yok.iyice elden ayaktan düştü yavrum.
kızlar ya canım çok sıkkın.
abimin nişanlısı 3 gündür hastanede.sürekli serum yiyor.vücudunda enfeksiyon varmış.
glanaskopi yapılacak.ince bağırsakla kalın bağırsak arasında bir kitle görmüş doktorlar.
canım çok sıkıldı.kızcağızın konuşmaya mecali yok.iyice elden ayaktan düştü yavrum.
geçmiş olsun canım,acil şifalar inş:Saruboceq::Saruboceq:
Efsuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yedim seniiiiiiii....................
Kaçmaaa gelllllllllll...........
Yakalıycammm...............
canım çok geçmiş olsun inşallah kötü birşey değildir.
çok üzüldüm :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
saol canım inşallah değildir.çok canım sıkıldı hayatım.bildiğiniz gibi.
nikahına 15 gün kala kızın hali perişan vaziyetde ne olucak bilmiyorum hayatım.
burdayım canım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
inşallah görünen iltihaptır canım
daha kötüsünü düşünmek bile istemiyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kız efsun nasıl arkadaşsınız yaaa..insan bunu öğrenirde ayyuka çıkarırımııı hiçç.
ben evde bile korse giyiyom çevremdekiler anlamasın diyee....
ayıp ayıpp sizin yaptığınızz bak o şevval cadısı gelsinde onuda napıcam benn....
aa biride yok değildir dememiş yaa iyiki 1 gün girmedik
hem ikiz benimkilerrrr biri kız biri erkek
aşılama yaptırdım çift olsun deye....
var bi niyetimiz herhalde bzizmde.....aaaaa bak bozdunuz işimi şimdii tühhhh tühhh
vallahi canım bende düşünmek bile istemiyorum.
büyük abdestinden kan falan geliyor efsuncum.anlıycağın bayağı sıkıntımız var.
yaşıda çok küçük daha.23 yaşında yavrum.
saol canım inşallah değildir.çok canım sıkıldı hayatım.bildiğiniz gibi.
Nikahına 15 gün kala kızın hali perişan vaziyetde ne olucak bilmiyorum hayatım.
bak kötümü oldu sana itiraf ettirdik şekerim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aaaaaa sen niyetini bozma biz topikçe bebişleri severiz
canım çok geçmiş olsun ya az da kalmış nikaha bi kaç günde toplanır inşallah tedaviye başladılarsa allah şifasını versinn
rosemm ben tam çözemedim ama gerçekten hamişmisin kızz hamişsen hayırlı olsun :)
ben itiraf etmek istemedim ki ama ühü ühhüü saklıycaktımmmmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlama
ahanda kaldı elimde şimdi bebnekler birini senin kucağına birini şevvalin kucağına verimde büyüyütün bakalımmmmmmmmmmm:mymeka::mymeka:
çekin cezanızı:jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?