- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #23.141
rosemmmmmmm
biiiiiiziiiiii
ama şunuda belirteyim bi daha ki şakaya sende bayılacaksın,sırnaşık şey
hihoyyytgünaydınnnnnnnnnnnn fıstık hanımlar nasılsınız bugün ?
bi günaydın deyip kaçıyorum hanımlar,bugün annem göz ameliyatı olacak onun yanına gidiyorum,gelince görüşürüz...
beklee hürrremmmmmmmmmm
:roflol::roflol:
bak bide eresim koyu yoooo cık cık cıkkkk aayyy bide görsemmmmmm bari
ne yazıyooo
rosem bizi affetmii
hiç uğraşma yok affetmek falan :jeyyar::jeyyar:
alacam hıncımııııııııııııııışakkıdışakkıdı
hem ben hamileyimmmm :CüvCüv:
acıktım bişeyler hazırlayın bana hemdeeee ikizzzzzzzzzzzz...
canım uyumakta istiyoo gelin işlerimide yapınnnnklava:
sırtım belim ağrıyoooo efsunnn gel kamileyi yanlız bırakmaaa sırtımı ovv:jeyyar:
kaydirigubbakcemile3sorma canım beni bile keklediler bu gacılar bende sana bir kızıyom:jeyyar: sorma haa ay sen yeterki hamile ol ben her gün gelirim sana temizligini yaparım istediğin bütün yemeklerini yaparım şekerümmm ama biliyomusun ben çok sevinmiştim karılar hevesimi kursamda bıraktısenağlamasen hiç konuşmaaa izabellaaammm demek temmuzda arahatlayacak haaaa
ben bi rahatlatim sizi temmuzda daa görünnnnnklava:
hamileyimm çabukkkkk bana ilgi şefkat ne varsa gösterinnnnnnn:CüvCüv:
geçmiş olsun canım acil şifalarrrr:Saruboceq:bi günaydın deyip kaçıyorum hanımlar,bugün annem göz ameliyatı olacak onun yanına gidiyorum,gelince görüşürüz...
beklee hürrremmmmmmmmmm
:roflol::roflol:
bak bide eresim koyu yoooo cık cık cıkkkk aayyy bide görsemmmmmm bari
ne yazıyooo
rosem bizi affetmii
hiç uğraşma yok affetmek falan :jeyyar::jeyyar:
alacam hıncımııııııııııııııışakkıdışakkıdı
hem ben hamileyimmmm :CüvCüv:
acıktım bişeyler hazırlayın bana hemdeeee ikizzzzzzzzzzzz...
canım uyumakta istiyoo gelin işlerimide yapınnnnklava:
sırtım belim ağrıyoooo efsunnn gel kamileyi yanlız bırakmaaa sırtımı ovv:jeyyar:
günaydın canım Şeniznaberrhihoyyytgünaydınnnnnnnnnnnn fıstık hanımlar nasılsınız bugün ?
ben kısaca anlatayım canım bir civiv vardı gagasında gül olan beni affet yazıyordubak şimdi resmi merak ettim :smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:
kaydirigubbakcemile3sorma canım beni bile keklediler bu gacılar bende sana bir kızıyom:jeyyar: sorma haa ay sen yeterki hamile ol ben her gün gelirim sana temizligini yaparım istediğin bütün yemeklerini yaparım şekerümmm ama biliyomusun ben çok sevinmiştim karılar hevesimi kursamda bıraktısenağlama
hihoyyytgünaydın kamilem iyim tatlım sen nasılsın ayy temizlik yapacam hiç canım istemiyo bende burda dolanıyom çok halsizim bugün:1closedeyes::1closedeyes:geçmiş olsun canım acil şifalarrrr:Saruboceq:
banamı demiştin şekerimm,karğoya verdim masaj aletini canımm tırnaklarım bozula bilirovarken sen onunla yaparsın yerimseniben
günaydın canım Şeniznaberr
ben kısaca anlatayım canım bir civiv vardı gagasında gül olan beni affet yazıyordu
ama o siteyle meğer rosemm tanışıyormuş resmi yayınlatmama izin verdir medii
aaaaaaaa biz ikizlere bakacaz dedik
sırtını sıvazlıyacağız demedikki kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
kaydirigubbakcemile3sorma canım beni bile keklediler bu gacılar bende sana bir kızıyom:jeyyar: sorma haa ay sen yeterki hamile ol ben her gün gelirim sana temizligini yaparım istediğin bütün yemeklerini yaparım şekerümmm ama biliyomusun ben çok sevinmiştim karılar hevesimi kursamda bıraktısenağlama
bende aynen canım dolanıyorum buralarda,ortalığı biraz toparladım kızlarda evde kaydirigubbakcemile2zaten onlar evdeyken ne kadar toplasanda yine dağılıyor temizliği yarın ev sakinken yapacağımm,ben rosemm kızmaz güler geçer demiştim ama kızdı sence neden acaba:uhm:hihoyyytgünaydın kamilem iyim tatlım sen nasılsın ayy temizlik yapacam hiç canım istemiyo bende burda dolanıyom çok halsizim bugün:1closedeyes::1closedeyes:
gunaydınlar canlarım benım
nasılsınız bakem?
kızlar cızgı fılm ızlerlerken bende bakınayım dedım ayılam accık.
:roflol:
işte kamilenin kırılmasını istemediği tırnaklarııııı..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?