Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

rosemmmmmmm
biiiiiiziiiiii

ama şunuda belirteyim bi daha ki şakaya sende bayılacaksın,sırnaşık şey

Son düzenleme:
NEYSE GELMıŞ GEÇMıŞ OLSUN ROSEMCıM SENıNDE FALıYETLERıNı 4 GÖZLE BEKLıYORUZZ kaydirigubbakcemile3

beklee hürrremmmmmmmmmm
:roflol::roflol:

bak bide eresim koyu yoooo cık cık cıkkkk aayyy bide görsemmmmmm bari
ne yazıyooo
rosem bizi affetmii
hiç uğraşma yok affetmek falan :jeyyar::jeyyar:

alacam hıncımııııııııııııııışakkıdışakkıdı

hem ben hamileyimmmm :CüvCüv:
acıktım bişeyler hazırlayın bana hemdeeee ikizzzzzzzzzzzz...
canım uyumakta istiyoo gelin işlerimide yapınnnn klava:
sırtım belim ağrıyoooo efsunnn gel kamileyi yanlız bırakmaaa sırtımı ovv:jeyyar:

bi günaydın deyip kaçıyorum hanımlar,bugün annem göz ameliyatı olacak onun yanına gidiyorum,gelince görüşürüz...

aaaaaaaa biz ikizlere bakacaz dedik
sırtını sıvazlıyacağız demedikki kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

sen hiç konuşmaaa izabellaaammm demek temmuzda arahatlayacak haaaa
ben bi rahatlatim sizi temmuzda daa görünnnnnklava:

hamileyimm çabukkkkk bana ilgi şefkat ne varsa gösterinnnnnnn:CüvCüv:
kaydirigubbakcemile3sorma canım beni bile keklediler bu gacılar bende sana bir kızıyom:jeyyar: sorma haa ay sen yeterki hamile ol ben her gün gelirim sana temizligini yaparım istediğin bütün yemeklerini yaparım şekerümmm ama biliyomusun ben çok sevinmiştim karılar hevesimi kursamda bıraktısenağlama

bi günaydın deyip kaçıyorum hanımlar,bugün annem göz ameliyatı olacak onun yanına gidiyorum,gelince görüşürüz...
geçmiş olsun canım acil şifalarrrr:Saruboceq:

banamı demiştin şekerimm,karğoya verdim masaj aletini canımm tırnaklarım bozula bilir ovarken sen onunla yaparsın yerimseniben
hihoyyytgünaydınnnnnnnnnnnn fıstık hanımlar nasılsınız bugün ?
günaydın canım Şeniznaberr
bak şimdi resmi merak ettim :smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:
ben kısaca anlatayım canım bir civiv vardı gagasında gül olan beni affet yazıyordu
ama o siteyle meğer rosemm tanışıyormuş resmi yayınlatmama izin verdir medii

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hihoyyytgünaydın kamilem iyim tatlım sen nasılsın ayy temizlik yapacam hiç canım istemiyo bende burda dolanıyom çok halsizim bugün:1closedeyes::1closedeyes:

aaaaaaaa biz ikizlere bakacaz dedik
sırtını sıvazlıyacağız demedikki kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

bananeeee temmuza kadar çekeceniz beni işttee alın size cezaaaa he heee kolaymı benii çkmek beeeeedelikafadulden

hıhhsenağlama

senden beklememzdim insan rak savunur

hihoyyytgünaydın kamilem iyim tatlım sen nasılsın ayy temizlik yapacam hiç canım istemiyo bende burda dolanıyom çok halsizim bugün:1closedeyes::1closedeyes:
bende aynen canım dolanıyorum buralarda,ortalığı biraz toparladım kızlarda evde kaydirigubbakcemile2zaten onlar evdeyken ne kadar toplasanda yine dağılıyor temizliği yarın ev sakinken yapacağımm,ben rosemm kızmaz güler geçer demiştim ama kızdı sence neden acaba:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…