- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #23.121
canım çok geçmiş olsun ya az da kalmış nikaha bi kaç günde toplanır inşallah tedaviye başladılarsa allah şifasını versinn
rosemm ben tam çözemedim ama gerçekten hamişmisin kızz hamişsen hayırlı olsun :)
saol canım.bana bir ara telini verirmisin dr.canım.ya canım pertevniyalin orda bir dr var ve süper.
adı prof dr murat dilmener bak tavsiye ederim .
bence sonuçlarla ona gidin anında anlar
sana muaynanesinin telinide veririm
canım çok geçmiş olsun ya az da kalmış nikaha bi kaç günde toplanır inşallah tedaviye başladılarsa allah şifasını versinn
rosemm ben tam çözemedim ama gerçekten hamişmisin kızz hamişsen hayırlı olsun :)
neyse kızlar ben çıkar
pcye bakmaktan başım ağırdı
acık dinleneyim uslu durun he
özellikle sen rosemm intikamın kötü olacak
öyle düşünüyorum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
saol canım.bana bir ara telini verirmisin dr.canım.
saol canım.inşallah toplanır hayatım.bizde onun için dua ediyoruz.
:Saruboceq:
:Saruboceq:
naniknanik işlettiniz mi kız milleti ilk inanan sazan benmiyim yoksa :)
pardon rosemcim kötü emellerine ben de alet oldum :)
ayyy rosemmcim hoşgeldin canım naberrr nasılsın :))))))))))))))))))
neyse kızlar ben çıkar
pcye bakmaktan başım ağırdı
acık dinleneyim uslu durun he
özellikle sen rosemm intikamın kötü olacak
öyle düşünüyorum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
naniknanik işlettiniz mi kız milleti ilk inanan sazan benmiyim yoksa :)
pardon rosemcim kötü emellerine ben de alet oldum :)
ayyy rosemmcim hoşgeldin canım naberrr nasılsın :))))))))))))))))))
veririm canım benim
açık olmasan bile msnden mail atarım :teselli::teselli::teselli:
hürremm ciğimm potansiyel anneemm
bunlar benim adıma milleti işletecekler güyaa ama ellerine yüzlerine bulaştırmışlarr:roflol::roflol::roflol:
bir rosem daha varmış sen o gel topiğee...
meğer kadınhamileymişşşş:roflol::roflol::roflol:
bunların haşatını çıkarmış hakkımda ne konuşuyonuz diyee
bu akıllılar kadına mesaaj atmışşşşşşşsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ben diyee
ay olacak iş değill yaaaaa kız bunlar nbişey yapacakata bende görecemmm ha haa hayyyyyy herkes benmi şekerim dimi ama.........:lepi:
rezil oldular rezilllllll......sırnaşık şeysırnaşık şey
ben alet olmadım işin bizzat içindeyimsırnaşık şeydün muzipliğim üstündeydi efsuncum yanlış kişi olduğunu anlayınca silecekti ben silmelim şaka yapalım dedimmmkaydirigubbakcemile3kamilee konuşma benlee sende bunlara alet oldun heeee bide bana mesaj atmış bak bak bak..
Çok üzgünüm çoook:1closedeyes:
ne çarpması şekercim ben haber verdim dilimle o yakalamadı bizi nerden verdiysemm:jeyyar:kaydirigubbakcemile3 KIZ O ROSEM BİZİM TEMMUZ ANNELERİNDE
SERT KAYAYA MI ÇARPTINIZ KUZUMM SİZZZ GEÇMİŞ OLSUN EFSUNCUMM :roflol:
ŞEVVAL SUÇSUZMUUUU YOKKK ASLA İNAnMAMMMMMsen diye atmadıkkk hamile üzülür görürse diye durumdan haberdar edelim dedikkk oda hemen gelip açık etti sanki biz bilmiyoruz yanlış rosem olduğunu işgüzarlık etti okadarda üstüne basa basa şaka yapacağız arkadaşa diye belirttim:dilcikar:tamamne iyi niyetimden niye haber veriyorsun ki nerden bilecekti kineyse başka bahara ama kabulet rosemmcim şaka güzel olacaktı diperi gelip bozmasa
BECERİKSİZLER SİZİİİİİ
bişey daha açıklayayım şewal gerçeği farkedip yazmıştı topiğe özel mesajla ben uyarıp msj ını sildirdimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3farkedenleri uyayran bendim sevale yüklen me efsuncum başlattı ama gerisini hep ben yaptımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3itiraf yasasından faydalanma durumum mevcutmuydu acabayerimseniben
ben alet olmadım işin bizzat içindeyimsırnaşık şeydün muzipliğim üstündeydi efsuncum yanlış kişi olduğunu anlayınca silecekti ben silmelim şaka yapalım dedimmmkaydirigubbakcemile3
hee potansiyel anneeee hemde ne sertttt bakmaaa öle dediklerine sennnnkaydirigubbakcemile3 KIZ O ROSEM BİZİM TEMMUZ ANNELERİNDE
kaydirigubbakcemile3 KIZ O ROSEM BİZİM TEMMUZ ANNELERİNDE
sen diye atmadıkkk hamile üzülür görürse diye durumdan haberdar edelim dedikkk oda hemen gelip açık etti sanki biz bilmiyoruz yanlış rosem olduğunu işgüzarlık etti okadarda üstüne basa basa şaka yapacağız arkadaşa diye belirttim:dilcikar:tamamne iyi niyetimden niye haber veriyorsun ki nerden bilecekti kineyse başka bahara ama kabulet rosemmcim şaka güzel olacaktı diperi gelip bozmasa
bişey daha açıklayayım şewal gerçeği farkedip yazmıştı topiğe özel mesajla ben uyarıp msj ını sildirdimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3farkedenleri uyayran bendim sevale yüklen me efsuncum başlattı ama gerisini hep ben yaptımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3itiraf yasasından faydalanma durumum mevcutmuydu acabayerimseniben
hadi efsun sen yırttın gene topun ucunda kamileeee varrrrrrrr:jeyyar:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ben yapacağımı bilirimm sizee artık uykunda bile rahat olma kamilee kabusun olacammmm çünküüüüüşakkıdışakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?