- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #23.161
demi ama affediversin hem kahvelerin hatırı var sırf onlar için bile affedilir demii:çok üzgünüm:tüüü nayyydınnnnnnnnnnn
selam bacılarım
rosemm şekerim valla dün girmemenin acısını çektin
ama ben ilk anda araştırııp bulmuştum senin o rosem olmadığını
hatta burayada yazdım ama sonra sildim
şakayı bozmıyayım diye
sonradan diğer rosem hamile dedik üzülmesin kızcağız şakamızı haberdar edelimde yanlış anlamadsın dedik
gel görki çok işgüzar çıktı lap diye atladı şakanın orta yerine etti
demekki bütün rosemler senin kadar anlayışlıu olmuyo şaka konusunda
sen bitanesin
sen topiğimizi şefisin
sen bizim kadir inanırımızsın
hadi şu kamilemide affediverrr
kaydirigubbakcemile3aaaa gerçekten kızmamıştır benim arkadaşım yaa şakcıktan yapıyodur o tatlım kızmazkaydirigubbakcemile3bende aynen canım dolanıyorum buralarda,ortalığı biraz toparladım kızlarda evde kaydirigubbakcemile2zaten onlar evdeyken ne kadar toplasanda yine dağılıyor temizliği yarın ev sakinken yapacağımm,ben rosemm kızmaz güler geçer demiştim ama kızdı sence neden acaba:uhm:
gunaydınlar canlarım benım
nasılsınız bakem?
kızlar cızgı fılm ızlerlerken bende bakınayım dedım ayılam accık.
demi ama affediversin hem kahvelerin hatırı var sırf onlar için bile affedilir demii:çok üzgünüm:
rosemmcim dayanamaz bana affeder demiisırnaşık şey
hoşgeldin canımm,ee dr ne dedi anlat bakalımm
sırtımı ovsun işlerime yardım etsinnn yemeğimi yedirsin 3 te kahvemi yapsın öleeee
:dilcikar:
yuh tuvaletede götürsün bari :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hamile hamile taşınmazda bu rosem acaba kamile ördeğemi yaptırsaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
yok yok bence en uygumn olanı sonda takalım :roflol::roflol::roflol::roflol:
iyyiiii bende affetmem o zaman
hem hamile bi kadını niye üzüyonuz bakemmm hamileyim benn:CüvCüv::icecream:
hoşgeldin canımŞenizŞeniz naberr
ben takabilrmiyim sondayı bu ara hani fazla hastanelerde takılıyorum yaaa öğrenebilmişimmmi bakayımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bende olabilirim belki bak ilk aylarda üzülmemem,yorulmamamda lazımm sırnaşık şeyiyyiiii bende affetmem o zaman
hem hamile bi kadını niye üzüyonuz bakemmm hamileyim benn:CüvCüv::icecream:
yok şekerim aynen öle canım annem canım babam.........geçmiş olsun tekrardan canım
insanın annesi gibi varmı dimi şekerimmm
kızlar ya canım çok sıkkın.
abimin nişanlısı 3 gündür hastanede.sürekli serum yiyor.vücudunda enfeksiyon varmış.
glanaskopi yapılacak.ince bağırsakla kalın bağırsak arasında bir kitle görmüş doktorlar.
canım çok sıkıldı.kızcağızın konuşmaya mecali yok.iyice elden ayaktan düştü yavrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?