- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #23.461
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bagırtıyor dedınde aklıma geldı gecen ay evlenen arkadasım vardı ya gecenlerde elıf benı kızdırdı ona bagırdım o sırada sesım cok cıkmıs sanırım arkadasım ay benım cocugum olsa bagıramamda dedı baksana hıc sesım yok dedı
dedım bızımde yoktu seker hele bır dogur sen onlar cıkartıyor merak etme dedım
acılıyorsun yırtınmaktan dedım:roflol::roflol::roflol::roflol:
cok sukur canım ıyıdır ne olsun ozlemısım bakıyım bır dedım
pc 24 saat acık ama ders calısmak ıcın kullanıyorum sureklı:bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:
askolsun kısssssss
hosuma gıttı onun ıcın dedım
kıskanclık hasetlık ruhumda yok seker
das gıbı karuyum ne kıskanacam senı :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oflamaaaaa pes etmek yok calıs calıs bende ınsaallah mayıs sonu su sınavlar bıtsın dıreksıyon dersıne baslıyorum.buralarda kullanıyorum ama yogun trafıge ders almadan ızın vermıyor kocıskom hoca tutacak ders alacagım hazıranda hafta sonları ona gıdecegım.
bu arada kızlar bende fecı sekılde bır kolbastı merakı sardı
su donemdekı yogunlugu stresı unutmak ıcın kolbastı kursuna gıdecegım elıfde ıstıyor.
yaz okulu seklınde :roflol::roflol::roflol::roflol:
ay ne aktıf bır karu oldum sormayın:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
askolsun kısssssss
hosuma gıttı onun ıcın dedım
kıskanclık hasetlık ruhumda yok seker
das gıbı karuyum ne kıskanacam senı :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oflamaaaaa pes etmek yok calıs calıs bende ınsaallah mayıs sonu su sınavlar bıtsın dıreksıyon dersıne baslıyorum.buralarda kullanıyorum ama yogun trafıge ders almadan ızın vermıyor kocıskom hoca tutacak ders alacagım hazıranda hafta sonları ona gıdecegım.
bu arada kızlar bende fecı sekılde bır kolbastı merakı sardı
su donemdekı yogunlugu stresı unutmak ıcın kolbastı kursuna gıdecegım elıfde ıstıyor.
yaz okulu seklınde :roflol::roflol::roflol::roflol:
ay ne aktıf bır karu oldum sormayın:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
iyi akşamlar canımm:1hug:
naber nunukcum nasılsın:1hug:
maşallah minikcim evi temizlemişsin güle güle kirlett
bizde seni ve meleklerini öpüyoruz canımŞenizŞenizŞeniz
allah iyiliğini versin güldürdün beni:roflol::roflol::roflol::roflol:
bu bağırma konusunda eşim çok takıntılıben ne zaman kızlara bağırsam adamda hemen bana bağırıyo:jeyyar:ayıp dışarda adam var diyo:roflol:
tamam onu bende biliyorum ama bazen cidden delirtiyolar adamıkafamçokkarıştı
kiz anca kursa gidebildim birkez basvurduk melisa dogunca gec gelmemi kabul etmedler kine
bende çocuk doğurdum ama benim hala sesim çıkmıyor anam Allah ses vermemiş bana....kendim zor duyuyorum...kaydirigubbakcemile3
bende çocuk doğurdum ama benim hala sesim çıkmıyor anam Allah ses vermemiş bana....kendim zor duyuyorum...kaydirigubbakcemile3
maşallahın var miniğim
2 çocuk ev işi ders okul direksiyon kursu üstüne birde kolbastı kursudelikafadulden
şimdiden kolay gelsin sana canımalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sagolasın bebegım tesekkur edıyorum canım benım
bızde senı ve meleklerımı cok cok opuyoruz askummmmmmm
amın canım benım amın ınsaallah
allah hepımızın ıyılıgını versın seker
erkeklerın hepsı oyle seker.bagırmaya tahammullerı yok.
gercı benım kızların cok bagırtma durumları da yok ama arada yınede oluyor ıste cocuk mılletı
esınde ıyıymıs sen bagırınca dısarda adam varda o bagırınca yokmuymus:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hımm tamam seker bısey demedım aaaaaaa
ne bagırıyon senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
amın canım benım amın ınsaallah
allah hepımızın ıyılıgını versın seker
erkeklerın hepsı oyle seker.bagırmaya tahammullerı yok.
gercı benım kızların cok bagırtma durumları da yok ama arada yınede oluyor ıste cocuk mılletı
esınde ıyıymıs sen bagırınca dısarda adam varda o bagırınca yokmuymus:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sagol canım benım de dıreksıyon ve kolbastı eglence ve dınlenme canım
esım zaten araba kullanmayı sevmıyordu kazadan sonra ıyıce sogudu
ders sonrası arabayı tamamen bana teslım edecekmıs bıran once hallet su ısı dedı
suruyorum ama ankara trafıgıne ısı bılen bırınden bır ders al kendın ıyıce guvenın gelsın dedı cocuklarda var arabada ısın puf noktalarını ogren dedı
ok dedım.oldum olası severım araba kullanmayı ve kolbastıyada merak sardım dansıda cok severım
en buyuk zevkım en sınırlı anımda bıle muzık acarım dans ederım
sımdıde hoptek hoptek dıyecemhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
bagirmadim ki aaaaaaa ben ancak melisaya bagiririm
bugün melisanin arkadasinin dogum günü vardi oraya gidecektik
sende gel diyo bana birileri bagirisa ya diyo bana güveniyo cadi
icine dogmus gibi cocugun biri bagirmis aglayarak geldi yanima ne oldu dedim
o cocuk bana bagirdi dedi bende sende ona bagir diyorum citi cikmiyo napcam ben bu kizi offfffffffffff
neyse ben cikiyorum accik ödevlerimi yapayim görüsmek üzere iyi aksamlar byeeeeeeeeeeeeeeeeee
yok miniğim eşim öyle sesini komşular duyucak şekilde bağırmıyo bana sert çıkıyo kızıyo o kadar kaydirigubbakcemile3
oh ne güzel canım
ben yaşlandım galiba miniğim biraz dans etsem yoruluyorumkafamçokkarıştı kaldıki kolbastı çok enerji isteyen bir dans hiç yapamam gibime geliyo:1no2:
araba konusuna gelince hiç sevmiyorum araba sürmesini.
bir müddet eşim deireksiyon dersi verdi ama yarıda kaldı.yinede öğrenmeye niyetim var inşallah öğrenicem bu senea.s
kolay gelsin canımmneyse ben cikiyorum accik ödevlerimi yapayim görüsmek üzere iyi aksamlar byeeeeeeeeeeeeeeeeee
benim şekerler hastası kolbastının hatta internette oynayanları izleyip öğrenmeye çalışıyorlarrrhihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sagol canım benım de dıreksıyon ve kolbastı eglence ve dınlenme canım
esım zaten araba kullanmayı sevmıyordu kazadan sonra ıyıce sogudu
ders sonrası arabayı tamamen bana teslım edecekmıs bıran once hallet su ısı dedı
suruyorum ama ankara trafıgıne ısı bılen bırınden bır ders al kendın ıyıce guvenın gelsın dedı cocuklarda var arabada ısın puf noktalarını ogren dedı
ok dedım.oldum olası severım araba kullanmayı ve kolbastıyada merak sardım dansıda cok severım
en buyuk zevkım en sınırlı anımda bıle muzık acarım dans ederım
sımdıde hoptek hoptek dıyecemhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
oh ne güzel canım
ben yaşlandım galiba miniğim biraz dans etsem yoruluyorumkafamçokkarıştı kaldıki kolbastı çok enerji isteyen bir dans hiç yapamam gibime geliyo:1no2:
araba konusuna gelince hiç sevmiyorum araba sürmesini.
bir müddet eşim deireksiyon dersi verdi ama yarıda kaldı.yinede öğrenmeye niyetim var inşallah öğrenicem bu senea.s
kamilece+, minik kuşlarım+, nunukAnne+, sevvalcik
herkesler burda, ben de kız doğurcam valla kaydirigubbakcemile3
yoksa sizi diğer topikte biraraya toplayamıyoruz
iyi akşamlar karularrr
iki dakka mutfağa gittim 4 sayfa yazmışınız ben varken niye gelmiyonuz bakemmmm
desene sana yapıyor
allah yardımcın olsun sekercıgın ne dıyım
anasına nazı gecıyor tabıkı
bısey olmaz napacaz buyuyecekler sekerım boyle saglık olsunda gerısı bos bosver
dun parkta oturuyorduk arkadasımla 2.5 sene once 3.5 yasında kızını kaybettı sebepsız yere durduk yere oldu kızcagız.elıften 6ay buyuktu yavrucak.annesı bakınıyor elıf sımdı kac yasında oldu dedı babaannesı o kızın soyle daldı bakındı
arkadasım sureklı mezarına gıdıyor cıceklerını duzenleyıp gelıyor
hersey bos salla canım yaaa cocuk ıste bısekılde buyuyecekler nasılsa saglık hayırlı omurler versın rabbımde
hadı kolay gelsın canım benım
calıs calıs bende yarın baslayacagım bugun ızın verdım kendıme esımde hafta sonu 2 gun cocuklarla annemlere gıdelım evde yalnız kal calıs son hafta sonun dedı
ısıme geldı valla sabah cıkıp aksama gelecekler aksama kadar calısacagım
ıyı aksamlar dılıyorum canım benım
heee benım gıbı sessız bagırıyor desene
benımde bır sessız yırtınısım vardır gorme gulmekten olursun:roflol::roflol::roflol::roflol:
öğren canım mutlaka ,hem ne yaşlanması bakayım daha ooo biraz yorgunsundur sadece kolaymı üstüste 3 çocukla uğraşmak gün içinde farketmesende ne çok hareket ediyorsundur kimbilir ev işleride eklenince kaydirigubbakcemile5
kolay gelsin canımm
benim şekerler hastası kolbastının hatta internette oynayanları izleyip öğrenmeye çalışıyorlarrrhihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ooooooooo bebekım hosgeldın yafrummmmmmmmmmmmmm
kocısınle yuvarlanıp gıdecegıne oturda kız dogur sekerrrrrrrrrrr:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
anladın sen onuu:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?