Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selam canim hg iyiyim canim sen nasilsin iyi melisamda nasil olsun beni bagirtip duruyo iste

iyi akşamlar hanımlar
herkes burdaymış
hadi gözünaydın kamilecim kyt den kurtuldun:roflol:
miniğim sende bugün çok yorulmuşsun artık dizini izlerken dinlenirsin canıma.s
benim kızlarda çizgi film izliyolar tv de
bende burda takılıyorumsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

selam canim hg iyiyim canim sen nasilsin iyi melisamda nasil olsun beni bagirtip duruyo iste

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bagırtıyor dedınde aklıma geldı gecen ay evlenen arkadasım vardı ya gecenlerde elıf benı kızdırdı ona bagırdım o sırada sesım cok cıkmıs sanırım arkadasım ay benım cocugum olsa bagıramamda dedı baksana hıc sesım yok dedı
dedım bızımde yoktu seker hele bır dogur sen onlar cıkartıyor merak etme dedım
acılıyorsun yırtınmaktan dedım:roflol::roflol::roflol::roflol:
cok sukur canım ıyıdır ne olsun ozlemısım bakıyım bır dedım
pc 24 saat acık ama ders calısmak ıcın kullanıyorum sureklı:bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:

selam canim hosgeldin nasilsin trt4 demi izliyolar

evet cocuk dogururken sesinde cogaliyo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
evet ya bende cok özledim pc basinda oturup laflasmayi ama zamanim yok ki senağlama senağlama senağlama senağlama

kizlar accik sohpet edelim haydin gbakalim
cikacam yoksa

yuzyılın karusuuuuuuuuuuuuuu
yırım ben senııı
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ıyı aksamlar cnım benım
evet canım yoruldum ama degdı sınava kadar artık elımı surmem bıyere
oyle yapacagım bende canım cayımıda aldım dızı sonuna sızarım sanırım:roflol::roflol::roflol:
kızlarda ıcerde ızlıyorlardı yatıracaktım bıtsın yatalım dedıler onlar odalarında takılıyorlar bızde esım kardesım salonda

nunuk sen ne kursuna gidiyosun canım
daha öncede sormuştum sanırım görmedinsengözlerimebaksanab

hah sordugun soruya bak hele kiz ne kursu olacak
almanyada yasiyorum ya almanca kursuna gidiyorum
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

olsun canım benım kursun bıtsın benımde sınavlarım bolca gorusuruz canım ınsaallah
yogunum gergınım ama sonunda rahatlayacagımı bılmek guzel
sabret sekercıgım az kaldı sabret

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kiskandinmi ne kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

olsun canım benım kursun bıtsın benımde sınavlarım bolca gorusuruz canım ınsaallah
yogunum gergınım ama sonunda rahatlayacagımı bılmek guzel
sabret sekercıgım az kaldı sabret

offffffffffff sabir sabir sabir CADIARZU CADIARZU CADIARZU -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

ne guluyon kıs aaaaaaa
almanyada yenımı yasıyon sankı
kadın nerden bılsın baska kursada gıdebılırsın

ii akşamlar herkese
iyi akşamlar canımm:1hug:
selam ben geldim herkescikler burdamis
naber nunukcum nasılsın:1hug:
maşallah minikcim evi temizlemişsin güle güle kirlett
bizde seni ve meleklerini öpüyoruz canımŞenizŞenizŞeniz

allah iyiliğini versin güldürdün beni:roflol::roflol::roflol::roflol:
bu bağırma konusunda eşim çok takıntılı ben ne zaman kızlara bağırsam adamda hemen bana bağırıyo:jeyyar:ayıp dışarda adam var diyo:roflol:
tamam onu bende biliyorum ama bazen cidden delirtiyolar adamıkafamçokkarıştı

askolsun kısssssss
hosuma gıttı onun ıcın dedım
kıskanclık hasetlık ruhumda yok seker
das gıbı karuyum ne kıskanacam senı :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

offffffffffff sabir sabir sabir CADIARZU CADIARZU CADIARZU -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

oflamaaaaa pes etmek yok calıs calıs bende ınsaallah mayıs sonu su sınavlar bıtsın dıreksıyon dersıne baslıyorum.buralarda kullanıyorum ama yogun trafıge ders almadan ızın vermıyor kocıskom hoca tutacak ders alacagım hazıranda hafta sonları ona gıdecegım.
bu arada kızlar bende fecı sekılde bır kolbastı merakı sardı
su donemdekı yogunlugu stresı unutmak ıcın kolbastı kursuna gıdecegım elıfde ıstıyor.
yaz okulu seklınde :roflol::roflol::roflol::roflol:
ay ne aktıf bır karu oldum sormayın:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sağol canım evet şimdilik yırttım:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…