- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #23.621
günaydın canımcım nasılsın
İşler ve melegin nasıl
Kolay gelsin:1hug:
günaydınnn hayırlı cumalar arkadaşlarrr
bereketlii güzel birgün geçirmemiz dileğiylee
günaydın canımŞenizŞenizgünaydın şekercim.
teşekkürler canım sanada hayırlı umalarrrŞenizŞeniz
günaydın canımmŞenizŞenizGÜNAYDIN Melek anneleri
Hepinize güzel bir gün diliyorum
Hayırlı cumalar:1hug:
a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydın şekerrrrŞenizŞenizŞenizgünaydın kknın güzel melek anneleri
hepinizin cuması hayırlı olsuna.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
aminnnnnn canım teşekkürlerrrŞenizAllah’ım senin ipine yapışmamızla bizi koru, fazlınla bizi rızıklandır Allah’ım bizi emrine tabi olanlardan kıl, tavsiyenlere uyanlardan kıl Allah’ım bizi çirkin sözlerden, yalandan küfürden merhametinle muhafaza eyle
Ey Rabbimiz ! bize indirdiğine inandık Resulunede uyduk, bu halde bizi şehadetinle rızıklandır şehitlerle beraber kıl Allah’ım şirkten, şüpheden münakaşadan, kötü ahlaktan ve kötü zandan sana sığınırız Allah’ım gazabından kullarının şerrinden şeytanların telkinlerinden ve yanımızda olmalarından sana sığınırız
Allah’ım ölümün şiddetine ve ölüm sekaratına karşı bize yardımcı ol
Allah’ım fayda vermeyen vermeyen ilimden, korkmayan kalpten, doymayan nefisten, ve kabul olmayan duadan sana sığınırız Allah’ım ! dünya ve ahirette rezil ve zelil olmaktan sana sığınırız Allah’ım küfürden kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnelerinden sana sığınırız
Ey kalpleri evirip çeviren Allah’ım !
kalplerimizi sana itaat etmeye çevir Allah’ım senin yolunda hizmet aşkı ver hidayetimizi kolaylaştır
Allah’ım bizi sana şükür eden seni zikir eden senden korkan sana itaat eden yap
Aminnnnnnnn
ALINTIDIR.
cumanız mübarek olsun.
herkese hayırlı bir gün diliyorum.
günaydın melek anneleri,bugün evdeyim keyif yaparım diyodum.az önce telefon geldi annem çarşıya gidelim diyo.düğün için alınacak şeyleri almak için.biz gelini alana kadar dinlenmek yok artık bana.
aman hayırlısıyla bi atlatalım şu 26 temmuzu.ben gidiyorum kahvaltımı yapayım,ortalığı toparlıyayım gidene kadar.
günaydın teşekkürlerr sanada hayırlı cumalar canımmŞenizŞeniz
günaydın canımŞenizŞeniz
teşekkürler canım sanada hayırlı umalarrrŞenizŞeniz
günaydın canımmŞenizŞeniz
günaydın şekerrrrŞenizŞenizŞeniz
aminnnnnn canım teşekkürlerrrŞeniz
teşekkürler canım sanada hayırlı cumalarrŞenizŞenizŞenizkolay glesin canım eee görüme olmak kolaymı böyle uğraştırıyorlar işte baştankaydirigubbakcemile3
günaydın teşekkürlerr sanada hayırlı cumalar canımmŞenizŞeniz
herkeze hayırlı cumalar
günaydın rosemm.....
günaydın tatlişkom.allah kovuştursun ne diyelim artık şekercim.günaydınn güzel melek annelerii..
günaydın tatlı kadınlar..
günaydın rosem in vazgeçilmezleri..
nasılsınız bakalımm...sağdan bi sayın bakalım kim var kim yokdelikafadulden
hepimizin cuması hayırlı olsun ne güzel cuma dilekleriniz var allahım hepsini kabul etsin
dün annemleri yazlığa yolladık.Göremedim bile 4 ay gelmezler artık çanakkaleden.
göremeden gitmelerine acık üzüldüm ama kızımın sınav haftası gifemedim bir türlü uzaklarda bana çok.Artık teknolojiyi kullanıcaz napalım.
hepimize güzel neşeli bir gün diliyorumm.Allah yardımcımız olsun.Sizleri çok seviyorummm
hepinizi öpüyorum canlarımmm..ŞenizŞenizŞenizŞeniz
bu cuma sabahında Allah hasta arkadaşlarımızada acil şifa veersin inşallahh..
hamişlerimizedee kolay doğumlar nasip etsin.:Saruboceq:
günaydın hanımlar
hepinizin cuması ayrı yrı mübarek olsun
kamilem ne güzel avatarın var senin öyle çokk şeker olmuş
talya canım bu kız milleti böyle yavrum anasını pcden ile kıskanıyo daha çokkk kalkarsın pc başındannn
rosemm allah kavuştursun anneciğine
bugün bizimde cuma duamız var ama mecburen gitmem ve hizmet etmem lazım hiç gözümde yemiyo
bu hafta cuma duası görümcemde evin küçük gelini olarak hizmet bana düşüyo
offfffffffffffff offffffffffffffffffffffff
günaydın hanımlar
talya canım bu kız milleti böyle yavrum anasını pcden ile kıskanıyo daha çokkk kalkarsın pc başındannn
bugün bizimde cuma duamız var ama mecburen gitmem ve hizmet etmem lazım hiç gözümde yemiyo
canım benim Allah kavustursungünaydınn güzel melek annelerii..
günaydın tatlı kadınlar..
günaydın rosem in vazgeçilmezleri..
nasılsınız bakalımm...sağdan bi sayın bakalım kim var kim yokdelikafadulden
hepimizin cuması hayırlı olsun ne güzel cuma dilekleriniz var allahım hepsini kabul etsin
dün annemleri yazlığa yolladık.Göremedim bile 4 ay gelmezler artık çanakkaleden.
göremeden gitmelerine acık üzüldüm ama kızımın sınav haftası gifemedim bir türlü uzaklarda bana çok.Artık teknolojiyi kullanıcaz napalım.
hepimize güzel neşeli bir gün diliyorumm.Allah yardımcımız olsun.Sizleri çok seviyorummm
hepinizi öpüyorum canlarımmm..ŞenizŞenizŞenizŞeniz
bu cuma sabahında Allah hasta arkadaşlarımızada acil şifa veersin inşallahh..
hamişlerimizedee kolay doğumlar nasip etsin.:Saruboceq:
kolay gelsin allah kabul etsin canım bak ROSEM ne diyo bi kulak ver istersengünaydın hanımlar
ammaannnn yetti bu küçük gelinlik beee off bende küçükgelinim ama ben bitirdim gelinliği aa yetti artık. değer bilen yanıma gelsin modumdayım artık.:lepi:
bence sen geç git hayatımm aa geç kaldım dersin boooşşşşş vvveeeeeeeerrrrr
hastasın zaten haatta aç şimdi telefon belkide gelemem dee taşlarımla ilitişim halindeyim de tam başlıyca zaman ay dayanamadım geldim de gir içeri..yerimseniben:jeyyar::roflol:
daha akıllanmadınmı sen yaa ben de seni akıllı biri bilirdim hıh...:dilcikar:
ammaannnn yetti bu küçük gelinlik beee off bende küçükgelinim ama ben bitirdim gelinliği aa yetti artık. değer bilen yanıma gelsin modumdayım artık.:lepi:
bence sen geç git hayatımm aa geç kaldım dersin boooşşşşş vvveeeeeeeerrrrr
hastasın zaten haatta aç şimdi telefon belkide gelemem dee taşlarımla ilitişim halindeyim de tam başlıyca zaman ay dayanamadım geldim de gir içeri..yerimseniben:jeyyar::roflol:
daha akıllanmadınmı sen yaa ben de seni akıllı biri bilirdim hıh...:dilcikar:
Kızlar kahvaltıyı yaptık solugu yine burada aldım
Özlemişim kac gündür giremedim ya
Ama ortalıgıda toplamam gerekCADIARZU
Çalısanlara iyi mesailer hadi bu günüde atlatın yarın rahatsınız:lepi:
Ev hanımları bizim tatilimiz yok kolay gelsin:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?