Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sorma canım okul başladı ya gene
malum sezen darbe yapıyor :roflol::roflol::roflol::roflol:

ben iyiyim sevalcim arkadaşlar geldi akşam bana onları gönderdim size geldim şimdi kızımda uyudu keyf yapıom........

yap canım benim sen ne zaman toparlanmaya başlıyorsun hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ahh bu kızlar sonunda bizi çiğ çiğ yiycekler
bacak kadar şevval bile pc peşinde allaha şükür babası ona oyuncak pc aldı gazeteden bari biraz beni rahat bırakıyo

sezenedemi oyuncak pc alsak kanarmı acep:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben iyiyim sevalcim arkadaşlar geldi akşam bana onları gönderdim size geldim şimdi kızımda uyudu keyf yapıom........

rüyanaz canım sanada kolay gelsin toplanma işi nasıl gidiyor
az önce farkettimki doğum günün büyük meleğimle aynı günnn
şimdiden kutlu olsunn
:içelim:

yap canım benim sen ne zaman toparlanmaya başlıyorsun hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

sezenedemi oyuncak pc alsak kanarmı acep:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
başlamak mı kız bitirdim ben yapmıom artık sadecebeyaz aşyam ve yatak odamın dolabı kaldı onunda kapakları falan söküldü sarıldı canım....beyaz eşyayaı son günden 1 gün önce sarcaz oturma odamın koltuklarında yatıyoruz kızımla yatagımı bile kaldırdık..koltuklarıda sattım gittigimiz gün alcaklar yoksa onlarıda kaldırıp yerde yatçaktım..-tatlicadiarzu-
rüyanaz canım sanada kolay gelsin toplanma işi nasıl gidiyor
az önce farkettimki doğum günün büyük meleğimle aynı günnn
şimdiden kutlu olsunn
:içelim:

evet cnm bende farkettim şimdi tşk ederim cnm sizinde dogum gününüz kutlu olsun gerçi çok var o zamana daha ama söleyim dedim yinede...26 sıda eşimin dogum günü...........

günaydın melek anneleri,bugün evdeyim keyif yaparım diyodum.az önce telefon geldi annem çarşıya gidelim diyo.düğün için alınacak şeyleri almak için.biz gelini alana kadar dinlenmek yok artık bana.
aman hayırlısıyla bi atlatalım şu 26 temmuzu.ben gidiyorum kahvaltımı yapayım,ortalığı toparlıyayım gidene kadar.

Allah’ım senin ipine yapışmamızla bizi koru, fazlınla bizi rızıklandır Allah’ım bizi emrine tabi olanlardan kıl, tavsiyenlere uyanlardan kıl Allah’ım bizi çirkin sözlerden, yalandan küfürden merhametinle muhafaza eyle

Ey Rabbimiz ! bize indirdiğine inandık Resulunede uyduk, bu halde bizi şehadetinle rızıklandır şehitlerle beraber kıl Allah’ım şirkten, şüpheden münakaşadan, kötü ahlaktan ve kötü zandan sana sığınırız Allah’ım gazabından kullarının şerrinden şeytanların telkinlerinden ve yanımızda olmalarından sana sığınırız

Allah’ım ölümün şiddetine ve ölüm sekaratına karşı bize yardımcı ol

Allah’ım fayda vermeyen vermeyen ilimden, korkmayan kalpten, doymayan nefisten, ve kabul olmayan duadan sana sığınırız Allah’ım ! dünya ve ahirette rezil ve zelil olmaktan sana sığınırız Allah’ım küfürden kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnelerinden sana sığınırız
Ey kalpleri evirip çeviren Allah’ım !
kalplerimizi sana itaat etmeye çevir Allah’ım senin yolunda hizmet aşkı ver hidayetimizi kolaylaştır

Allah’ım bizi sana şükür eden seni zikir eden senden korkan sana itaat eden yap
Aminnnnnnnn

ALINTIDIR.
cumanız mübarek olsun.
herkese hayırlı bir gün diliyorum.

günaydın kknın güzel melek anneleri
hepinizin cuması hayırlı olsuna.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…