E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #23.601
hoşbulduk aşkitom bugün az görüştük senle össsledim seniiiŞenizŞeniz
miniğim,rüyanaz,kamilem sizler nasılsınız
miniğim 31 inde benimde ilk anne olduğum gün yani büyük meleğimin doğum günü
sorma canım okul başladı ya gene
malum sezen darbe yapıyor :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben iyiyim sevalcim arkadaşlar geldi akşam bana onları gönderdim size geldim şimdi kızımda uyudu keyf yapıom........
ahh bu kızlar sonunda bizi çiğ çiğ yiycekler
bacak kadar şevval bile pc peşinde allaha şükür babası ona oyuncak pc aldı gazeteden bari biraz beni rahat bırakıyo
sezenedemi oyuncak pc alsak kanarmı acep:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben iyiyim sevalcim arkadaşlar geldi akşam bana onları gönderdim size geldim şimdi kızımda uyudu keyf yapıom........
iyi geceler tatlı rüyalar herkese
başlamak mı kız bitirdim ben yapmıom artık sadecebeyaz aşyam ve yatak odamın dolabı kaldı onunda kapakları falan söküldü sarıldı canım....beyaz eşyayaı son günden 1 gün önce sarcaz oturma odamın koltuklarında yatıyoruz kızımla yatagımı bile kaldırdık..koltuklarıda sattım gittigimiz gün alcaklar yoksa onlarıda kaldırıp yerde yatçaktım..-tatlicadiarzu-yap canım benim sen ne zaman toparlanmaya başlıyorsun hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
sezenedemi oyuncak pc alsak kanarmı acep:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
rüyanaz canım sanada kolay gelsin toplanma işi nasıl gidiyor
az önce farkettimki doğum günün büyük meleğimle aynı günnn
şimdiden kutlu olsunn:içelim:
eminim kanar sen al oyuncak pc yi sezen senin eline verir onu kendisi alır asıl pc yi elinden
kalırsın oyuncakla başbaşa en iyisi sen benim yaptığımı uygulama:roflol::roflol::roflol:
ayy kimse yok bu gece bende yatıyorum iyi gecler herkese.........
günaydın gülzeynocum,günaydın efsunefecim.
sizinde cumanız mübarek olsun.
Şeniz Şeniz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?