- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #23.641
Kızlar kahvaltıyı yaptık solugu yine burada aldım
Özlemişim kac gündür giremedim ya
Ama ortalıgıda toplamam gerekCADIARZU
Çalısanlara iyi mesailer hadi bu günüde atlatın yarın rahatsınız:lepi:
Ev hanımları bizim tatilimiz yok kolay gelsin:sm_confused:
günaydın tatlişkom.allah kovuştursun ne diyelim artık şekercim.
olsun gönülleriniz bir olsun allah sağlık versin.artık bir hafta sonu gidersin.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
hoşgeldin bacım kaç gündür özlettin kendini nerelerdeydinnn söyle bakalımmm
ŞenizŞenizŞeniz
hadi ordan be biz evhanımı değilmiyiz yanii sizin bütün gün yaptığınızı biz gece yapmıyoruz sankii ohh 3 saat çalışın sonraa lak lakk biz 8 saat iş sonra ev işi sonra size tatil yokk
biz o tatile neler sığdırıyoruz biliyomusun sennnkötükedihüso
roflol::roflol::roflol: he hee çok kaçtyı galibaa ayy ama içimi döktüm ohhhhsırnaşık şeysırnaşık şey)
Hosbulduk canımmisafirlerim vardı giremedim
Sen nasılsın amaliyat günü aldın mı:uhm:
günaydın kızlarr
sevval o resimdeki kim yaaa tam ısırmalık nasıl da bakar cadı cadıııı
hadi ordan be biz evhanımı değilmiyiz yanii sizin bütün gün yaptığınızı biz gece yapmıyoruz sankii ohh 3 saat çalışın sonraa lak lakk biz 8 saat iş sonra ev işi sonra size tatil yokk
biz o tatile neler sığdırıyoruz biliyomusun sennnkötükedihüso
roflol::roflol::roflol: he hee çok kaçtyı galibaa ayy ama içimi döktüm ohhhhsırnaşık şeysırnaşık şey)
saol ebrummmmmmmm ohh güzel arkadaşım benimmm gel bi sarılim bakimmmŞenizŞeniz
ne telefonu kız görümcem üst katımda oturuyo
yani işi telefonla kıvıramam hasta olduğuma inandırmak için biraz rol yapmam lazım
oda bende yok
kim olursa olsun eğer işi varsa tutamıyorum kendimi direk dalıyorum yardıma
o zamanda bakıyolarki bu karı iyi koşturuyo dahada koşmam için bişeyler buluyolarrr
dahaa alamadım canım bir an önce kesilip biçilmek istiyorum ama kesen yok beniii
psikolojimi bozdular iyiceeekafamçokkarıştıçarşamba yine gidicem dr ye bakalım ne olcakkk
tamam canım yaaa ben dayak yemeden sustumklava: klava: klava: klava:
katılıyorum bende küçük gelinim evde benimle yaşıt bir kaynımdaha var evlensede uzakta oturaaklarr benim kurtulıuşum yok ama buaralarr hiç birisiyle görüşmüyorum eltilerim hariçkaydirigubbakcemile3ammaannnn yetti bu küçük gelinlik beee off bende küçükgelinim ama ben bitirdim gelinliği aa yetti artık. değer bilen yanıma gelsin modumdayım artık.:lepi:
bence sen geç git hayatımm aa geç kaldım dersin boooşşşşş vvveeeeeeeerrrrr
hastasın zaten haatta aç şimdi telefon belkide gelemem dee taşlarımla ilitişim halindeyim de tam başlıyca zaman ay dayanamadım geldim de gir içeri..yerimseniben:jeyyar::roflol:
daha akıllanmadınmı sen yaa ben de seni akıllı biri bilirdim hıh...:dilcikar:
sağol canım sanada kolay gelsin ay ewet bizde tatil hakkı istiyorummm:jeyyar:Kızlar kahvaltıyı yaptık solugu yine burada aldım
Özlemişim kac gündür giremedim ya
Ama ortalıgıda toplamam gerekCADIARZU
Çalısanlara iyi mesailer hadi bu günüde atlatın yarın rahatsınız:lepi:
Ev hanımları bizim tatilimiz yok kolay gelsin:sm_confused:
günaydın canımmŞenizŞenizaman kendisi yapsın canım kızına yaptırsın boş ver otur şekerimm,bende çok sevdim bu avatarı benim şekerlerim gibi zıplıyorlarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2günaydın hanımlar
hepinizin cuması ayrı yrı mübarek olsun
kamilem ne güzel avatarın var senin öyle çokk şeker olmuş
talya canım bu kız milleti böyle yavrum anasını pcden ile kıskanıyo daha çokkk kalkarsın pc başındannn
rosemm allah kavuştursun anneciğine
bugün bizimde cuma duamız var ama mecburen gitmem ve hizmet etmem lazım hiç gözümde yemiyo
bu hafta cuma duası görümcemde evin küçük gelini olarak hizmet bana düşüyo
offfffffffffffff offffffffffffffffffffffff
günaydın canımŞenizŞenizallah kavuştursun canım birkaç günlüğüne gidersin yazın görüp gelirsin yerimsenibengünaydınn güzel melek annelerii..
günaydın tatlı kadınlar..
günaydın rosem in vazgeçilmezleri..
nasılsınız bakalımm...sağdan bi sayın bakalım kim var kim yokdelikafadulden
hepimizin cuması hayırlı olsun ne güzel cuma dilekleriniz var allahım hepsini kabul etsin
dün annemleri yazlığa yolladık.Göremedim bile 4 ay gelmezler artık çanakkaleden.
göremeden gitmelerine acık üzüldüm ama kızımın sınav haftası gifemedim bir türlü uzaklarda bana çok.Artık teknolojiyi kullanıcaz napalım.
hepimize güzel neşeli bir gün diliyorumm.Allah yardımcımız olsun.Sizleri çok seviyorummm
hepinizi öpüyorum canlarımmm..ŞenizŞenizŞenizŞeniz
bu cuma sabahında Allah hasta arkadaşlarımızada acil şifa veersin inşallahh..
hamişlerimizedee kolay doğumlar nasip etsin.:Saruboceq:
günaydın canımmmŞenizŞenizŞenizbu cadılar hep na yaparsın idare edeceğiz artıkyerimsenibengünaydın hanımlar ve hayırlı cumalar...
dün kk da sorun vardı bende biraz uğraştım yazıyım diye sonrada pes ettim...
şimdide tam oturdum bi iki çift laf ediyim diye benim ufaklık bağırmaya başladı,zaten gözlüyo bizimki ben ne zaman buraya otursam,açıyo ağzını...
herkes iyidir umarım,geçmişi okumaya fırsat bulamıyorum o yüzden kusura bakmayın...
tamam canım yaaa ben dayak yemeden sustumklava: klava: klava: klava:
neden korkuyosun bacım rosemden korkan onun gibi olsunnn:roflol::roflol:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskusura bakmayın rosem hanımmmm
evhanımlarının yaptığı iş size basit geliyosa sizde çalışmayın evde oturun
eniştem bi sana bide yavruya bakamıcakmı yavrum
en azından çalışıyosunuz mamaşınız var
bizim neyimiz var karın tokluğuna evde hizmetçi,aşçı,ütücü gibi sayısız meslek yapıyoruz ama
geçenlerde okumuştum bir evhanımının yıllık alması gereken ücreti hesaplamışlar tam 25 bin tl çıkmış
hani nerde bu para kim vercekkötükedihüsokötükedihüso
(rosemden sonra bende içimi döktüm rahatladımm)
sağol canım teşekkürlerr kkda kullanmaya uygun avatarlar topiğinden aldım bakmak istersen linkini verebilirim canımmkamilececim avatarın ne sirin olmus cok begendim
:roflol::roflol::roflol::roflol:rep verenler genel müdürlüğüne;
bana rep veren arkadaşlara duyurulur
şu anda rep verme yasağı içinde olduğumdan
dolayı kimseye rep vveremiyorum
ama rep vermeye başladığım anda borçlarımı
bizzat eda edeceğimdir
haberiniz olaa
saygılarımla
arz ederim
şevvalcikkkkkkkk
sağol canım teşekkürlerr kkda kullanmaya uygun avatarlar topiğinden aldım bakmak istersen linkini verebilirim canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?