Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hadi ordan be biz evhanımı değilmiyiz yanii sizin bütün gün yaptığınızı biz gece yapmıyoruz sankii ohh 3 saat çalışın sonraa lak lakk biz 8 saat iş sonra ev işi sonra size tatil yokk

biz o tatile neler sığdırıyoruz biliyomusun sennnkötükedihüso

roflol::roflol::roflol: he hee çok kaçtyı galibaa ayy ama içimi döktüm ohhhhsırnaşık şeysırnaşık şey)
günaydın tatlişkom.allah kovuştursun ne diyelim artık şekercim.
olsun gönülleriniz bir olsun allah sağlık versin.artık bir hafta sonu gidersin
.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

saol ebrummmmmmmm ohh güzel arkadaşım benimmm gel bi sarılim bakimmmŞenizŞeniz

kusura bakmayın rosem hanımmmm
evhanımlarının yaptığı iş size basit geliyosa sizde çalışmayın evde oturun
eniştem bi sana bide yavruya bakamıcakmı yavrum
en azından çalışıyosunuz mamaşınız var
bizim neyimiz var karın tokluğuna evde hizmetçi,aşçı,ütücü gibi sayısız meslek yapıyoruz ama
geçenlerde okumuştum bir evhanımının yıllık alması gereken ücreti hesaplamışlar tam 25 bin tl çıkmış
hani nerde bu para kim vercekkötükedihüsokötükedihüso

(rosemden sonra bende içimi döktüm rahatladımm)

tamam canım yaaa ben dayak yemeden sustumklava:klava:klava:klava:

iyi o zaman koştur napim bi gün olur sende aklıllanısın off offff ne diyim

katılıyorum bende küçük gelinim evde benimle yaşıt bir kaynımdaha var evlensede uzakta oturaaklarr benim kurtulıuşum yok ama buaralarr hiç birisiyle görüşmüyorum eltilerim hariçkaydirigubbakcemile3
sağol canım sanada kolay gelsin ay ewet bizde tatil hakkı istiyorummm:jeyyar:
günaydın canımmŞenizŞenizaman kendisi yapsın canım kızına yaptırsın boş ver otur şekerimm,bende çok sevdim bu avatarı benim şekerlerim gibi zıplıyorlarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
günaydın canımŞenizŞenizallah kavuştursun canım birkaç günlüğüne gidersin yazın görüp gelirsin yerimseniben
günaydın canımmmŞenizŞenizŞenizbu cadılar hep na yaparsın idare edeceğiz artıkyerimseniben

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

rep verenler genel müdürlüğüne;

bana rep veren arkadaşlara duyurulur
şu anda rep verme yasağı içinde olduğumdan
dolayı kimseye rep vveremiyorum
ama rep vermeye başladığım anda borçlarımı
bizzat eda edeceğimdir
haberiniz olaa

saygılarımla
arz ederim
şevvalcikkkkkkkk

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…