- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #23.781
iyiyim canım sen nasılsınnŞenizŞeniziyidir kamilece sen nasılsın canım...
iyiyim canım sen nasılsın biraz geç oldu özürrŞenizŞenizŞenizhihoyyyt iyidir tatlım ne olsun bakayım benim kızlar napıyo dedim tahayı uyttum eşimde dizi izliyo bende kk de takılıyorum sen nasılsın tatlımhihoyyyt
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
guzel bır hafta sonu sızlerın olsun ınsaallah canlarım benım
bugun 5.30da kalktım ve cok zınde hıssettım kendımı yuruyuse gıttım geldım dusumu aldım cayımı kapıp sızlere kostum.kızlar ve esım uyanmak uzereler bugun erken kalkacaklar sabahtan ıslerımız var onları halledıp oglen esım kızlarla annesıgıle gıdecek bende son hafta sonumu degerlendırecegım aksama kadar ders calısacagım
hepınıze guzel bır gun dılıyorum canlarım gorusmek uzere ınsaallah
meleklerımı ve sızlerı cok cok opuyorum sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kıb muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
günaydın canımmŞeniziyiyim canım sen nasılsın benimkilerde kalktı kahvaltıdalar ben yapıp çayımı alıp buraya geçtim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3afiyet olsun canım sizdecokacimcoookgünaydın arkadaşlar,benim kızçeler kalktı kahvaltı hazırlıyorum,bu arada size bakmadan edemedim.
kamilece günaydın canım nasılsın?
günaydın kızlar,frezya yeni topiğin hayırlı olsun,bizim kız 3 e gidiyor bize daha var anlıycan ,ama seneye dersaneyi bi araştırsammı yoksam henüz erkenmi ona karar veremedim ben....
sevval bugün bursa hakketten pırıl pırıl,benim küçük kızı pencerenin önüne yatırdım biraz güneşlensin garibim,gerçi sabah güneşi ile ilgili bi laf vardır, sabah güneşi sidikliye vurur diye biz hiç üzerimize alınmıyoruz.:dilcikar:
ben mudanya yolunda korupark a yakın oturuyorum bilirmisin buraları,metro nun son istasyonuna yakınım...
eee o zaman görüşürük elbet bi gün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?