Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ıyı aksamlar dılıyorum canlarım benım
nasılsınız gorusmeyelı
bız sabahtan aılecek ANITKABIRE ATAMIZI zıyarete gıttık.11 de esımın ısyerı ve yonetıcıler eslıgınde ATAMIN huzuruna celenk koyup saygı durusumuzu durup zıyaret edıp gorevımızı yerıne getırdık
oradanda gezmeye gıttık kızlar yoruldular eve geldık yemek yedık ve sımdı yattılar banyolarını yapıp
bende hemen sızlere kostum nasılsınız dıye??
ader canım benım sagolasın arkadasım.duyarlı olmak zorundayız canım
herzaman dedıgım gıbı bır cocuga 7 yasına kadar ALLAHIMIZI KITABIMIZI PEYGAMBERIMIZI VATANIMIZI BAYRAGIMIZI ATAMIZI ogretmezsek o cocuktan hayır beklememelıyız dıye dusunuyorum.elıfın parmagı ıyılestı canım.ıncıtmıs sadece ıyılestı oda.sen ve prensesler nasıllar canım yaramazlık yoktur ınsaallah
betul canım benım cok sagolasın cok sukur ıyı canım.sısı ındı cok sukur canım
sızler nasılsınız?
ruyam canım benım severım ben onun nesesını sevıncını canım yaa
rabbım hep oyle guldursun ınsaallah canım.aleykum selam canım
komsunun prensesınede nıce mutlu yıllar dılıyorum canım
egem canım basın sagolsun allah rahmet eylesın ınsaallah
mekanı cennet olsun canım
gul canım sen nasılsın?kuzucuklar nasıllar?
tınkımı mıhrıban ceren belınay emiy kaprısım, topıgımızın tum guzel annelerı canlarım sızler nasılsınız?
meleklerım ne alemdeler?
hepınıze ıyı hafta sonları dılıyorum
gorusmek uzere canlarım benım
kocısımle fılm ızlemeyı dusunuyoruz kızlar uyudu yorulduk tv karsısında soyle tembellık yapalım uyuklayarak dıyoruz
dimı ama sekerlerrrrrr?????

efsun canım arkadasım
dogum gunun kutlu olsun.nıce mutlu yıllara ınsaallah bebegımmmmmmm
hersey gonlunce olsun canım
esın,cocukların ve tum sevdıklerınle bırlıkte omur boyu mutluluklar dılıyorum
opuyorum senı canım
gorusmek uzere sekerım

merhaba hanımlar
hayrola topiğe kimse girmemiş fazla birşey yazılmamış
miniğim sağol canım hatrımzı sorduğun için
bende kızlarımda iyiyiz.seninkiler bu saatte nasıl uyuyolar erken değilmi kız:1rolleyes:
bende herkese güzel bir haftasonu diliyorum
yine uğrarımyerimseniben
byyyyyyyyyyy canlarım

ya hanımlar gündüz sohbete girebildim şimdi yine giremiyorum
ne oluyo siteye anlamadım:a015:
bu arada nerdesiniz kimse yazmamış :1closedeyes:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ...
efsunefedoğum günün kutlu olsun canım...
karneyi soran arkadaşlar dün benim kızımda aldı hepsi çok iyi ..kızım beni çok gururlandırdı...eee tabi kimin kızı (bu kadarda mütevaziyim yani)

merhaba arkadaşlar nasılsınız kimse yok heralde bugün
adanadan misafirim geldi kaynım eltim görümcem bu akşam uğrayıp diğer eltiye
gittiler yarın bana gelicekler bir kaç gün kalıcaklar burda olamassam
kusuruma bakmayın kızlar öptüm sizleri a.s.:1hug:

iyi geceler ,hafta sonu olunca anca giribildim nasılsınız arkadaşlar meleklerim nasıl,okula gidenlerin ara karneleride çok güzelmiş ne güzel teyzeleri benim prensesleriminde tüm dersleri çok iyi gururlandırdı bizi prenseslerimiz onlara kocaman öpücüklerrrrrrr
efsunefe doğum günün kutlu olsun canım ailenle beraber sağlı ve huzurla nice yaşlara canım

minigim tşk ederim canım allah razı olsun kızım pek mutlu banyo yapıp uyudu şimdi canım...
efsun yiwrim doğum günün kutlu olsun şekerim nice yıllara.......herkese iyi geceler şekerlerim öpüyorum sizleri........

iyi geceler kızlar efsunefecim doğum günün kutlu olsun canım...kızlar şu dakikalardan itibaren 16 kasım benim evlilik yıldönümüm kızlar 11.yılı dolduruyoruz 26 yaşındayım ama 11 yılı düşününce kendimi çok yaşlanmış gibi hissediyorum...

efsunefe doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara bu senin için..

belinaycım evlilik yıldönümüznüz kutlu olsun bitanem..
nice mutlu,huzurlu yıllara...

belinaycım evlilik yıldönümün kutlu olsun canım
nice senelere inşallah
çokda küçük evlenmişin canım
efsunefe seninde doğum günün kutlu olsun daha nice senelere
iyi gecelerrrrr

miniğimmmmmmm
rüyacım tinkimi kamilece
mihriban sevalcikkk belinay ceren
canım arkadaşlarım benim hepinizi
kocaman öpüyorummmmmmmmmm
bu arada hepinize günaydınnnnnn
mutlu birgün umutlu bir gün olsun
hepimiz içinnnŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
dün giremedim gezmedeydikkk
belinayın yıldönümüymüş sanırım nice yıllara canım
veee efsunefem dogum günün kutlu olsunn

günaydınlar hepinize.....kamilece,tinkimi,mihriban,efsunefe,gonca2206 hepinize çok teşekkür ediyorum kocamaaan öpüyorum.allahım hepimizin yuvasından mutluluğu eksik etmesin inşallah...bakalım eşimle bugün ne yapıcaz ben hatırlatmayı düşünmüyorum ama büyük ihtimalle kızım hatırlatır babasına çünkü kesin unutmuştur evlilik yıldönümümüzü,belkide unutmamıştır aman neyse yaşayacağız ve göreceğiz.herkese iyi pazarlar...

canlarım benım hepınıze gunaydınlar dılıyorum
ıyı pazarlar olsun ınsaallah canlarım benım
belınay canım benım nıce mutlu yıllara ınsaallah canım benım
rabbım uzun omurler nasıp etsın ınsaallah canım esın cocugun ve tum sevdıklerınle ınsaallah
mıhrıban canım sagolasın.benım kızlarım aksam 8de uyurlar canım.bazen cok yorgun olup 6da bıle yatıyorlar.masaallah uyku duzenlerı cok ıyı canım
ruyam canım benım.rıca ederım arkadasım.cok sevındım ruyamın ıyı olduguna canım opuyorum ıkınızıde
efsun canım benım nasılsın?
gul nerelerdesın anammmmmmmm
betulum sızlerde ıyısınız ınsaallah
tınkımı ader sızler nasılsınız?
tum annıslerımı ve meleklerımı kocaman opuyor ıyı pazarlar dılıyorum canlarım
gorusmek uzere ınsaallah

günaydına.s.iyi pazarlar arkadaşlar.efsunefe doğum günün kutlu olsuna.s.belinay umarım eşin hatırlar biz kadınlar önemsiyoruz böyle şeyleria.sbenim geçen ayın sonu doğum günümdü annem bile unutmuş canım teyzeciğim ve kadınlar kulübü hatırladı sadece üzülmüştüm valla:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…