- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #24.881
kıslarr geldim size bakıyım dedim
ama çok yorgunum pc başında uyuyabilirim herannn
3 tane 4 metrekarelik
2 tanede 6 metre karelik halı yıkadım
eşimde sağolsun yardım etti ama
turşu gibi oldum
doğum günümüzü kutlayan arkadaşların hepsinie çok teşekkür ederizzzz
güle güle kirlet canım
2 gün önce bende halı yolluk ne varsa hepsini balkonda yıkadım canım.eşimde işteydi biraz komşunun kızı yardım etti sağolsun ama yinede yoruldum
şimdi 2 tane büyük halıyı eşime bıraktım yıkasın diye benimki sevmez böyle işleri ama kaçışı yokkaydirigubbakcemile3 ben hepsini yıkadım 2 halıyıda o yıkasın demizemuszemuszemuszemus
bende evdeydim canım annemle kızkardeşim gelmişti onlarla oturdum oyüzden giremedim tatlımm:teselli:sende evdeyken ben hiç dışarılarda dolaşırmıyım yerimsenibenhanımlar yemeğimi fırına verdim cokacimcoookbir sizlere bakıyım dedim
kimse yok galiba herkes gezmede bir benmi evdeyim acabamafoldumben
maşallah canım güle güle kirlet canımm bayayorılmuşsun iyi dinlenmelerrkıslarr geldim size bakıyım dedim
3 tane 4 metrekarelik
turşu gibi oldum
kolay gelsin canım bende yarın için sarma saracağımm görüşmek üzereekızı uyuttum şimdi,akşam yemeği yapıcam ,akşamki misafirlerin bulaşıklarını toplıycam,ütü yapıcam,kızları banyo yaptırıcam çok işim var çoookkkk....
kıslarr geldim size bakıyım dedim
3 tane 4 metrekarelik
turşu gibi oldum
kızı uyuttum şimdi,akşam yemeği yapıcam ,akşamki misafirlerin bulaşıklarını toplıycam,ütü yapıcam,kızları banyo yaptırıcam çok işim var çoookkkk....
hanımlar yemeğimi fırına verdim cokacimcoookbir sizlere bakıyım dedim
kimse yok galiba herkes gezmede bir benmi evdeyim acabamafoldumben
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın kzılar nasıl benim cadılar iyiler şimdi banyo yaptılar yataaklar artık bende sarma sarıyorum yarın için eşim araziye çıkmıştı gelmedi tlflada ulaşılamıyor canım sıkıldı sarmayla kendimi oyalıyorumm öpüyorum kızlar seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankamilece nasılsın canım?
sende annenlerle geçirmişsin gününü ne güzel.
kızlar nasıl öpüyorum sizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oh oh nazar değmesin eniştemize şevvalcim bak en azından sen rahatsızsın diye yardım ediyobenimkide yıkama zahmetine girmez ama ameliyat olcam diye adamın ruh hali değişti bir tek kanatları eksik melekten tek farkı o
yalnız yıkama yardım ederim dedi bende bu günü bekledimmm
bende evdeydim canım annemle kızkardeşim gelmişti onlarla oturdum oyüzden giremedim tatlımm:teselli:sende evdeyken ben hiç dışarılarda dolaşırmıyım yerimseniben
maşallah canım güle güle kirlet canımm bayayorılmuşsun iyi dinlenmelerr
benim kocişin halı yıkayacağını hiç tahmin etmiyorumm:1no2:maşallah enişteme kıyamamış karısına:lepi::lepi:
kolay gelsin canım bende yarın için sarma saracağımm görüşmek üzeree
öpüldünüzzz kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın kzılar nasıl benim cadılar iyiler şimdi banyo yaptılar yataaklar artık bende sarma sarıyorum yarın için eşim araziye çıkmıştı gelmedi tlflada ulaşılamıyor canım sıkıldı sarmayla kendimi oyalıyorumm öpüyorum kızlar seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benimkiler erken kalkmak zorunda oldukları için mecbur yatıyorlar canımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 eşim orman müdürlüğünde şöför canım az önce aradı geldim merak etme diye içim rahatladı sağol canımmsıhhatler olsun meleklerime,bende yıkadım ama daha yatmadılar benim cadılar.
canım senin eşin ne iş yapıyodu?:uhm:
oh oh nazar değmesin eniştemize şevvalcim bak en azından sen rahatsızsın diye yardım ediyo
benimki bunu bile yapmazdı sanırımmafoldu yada ben bir ameliyat yalanı uydursammı bakalım ne yapacakCADIARZUşaka tabi allah hepimizi korusun:Saruboceq:
yol kamilecim sen bana bakma gez dolaş arkadaşımkaydirigubbakcemile3
ne bu hanımlar bir tek benim kociş tembel sanıyordum ama topiğimizin bütün erkekleri tembel çıktıdelikafaduldenhiç biri halı yıkamıyo demekki biz kocişleri çok şımartıyoruzfisfisfis
bu arada sanada kolay gelsin canım şimdiden afiyet olsun cokacimcoook
zaten ben 4 aylık hamişim canım senin haberin yok muydu:uhm:
benimkiler erken kalkmak zorunda oldukları için mecbur yatıyorlar canımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 eşim orman müdürlüğünde şöför canım az önce aradı geldim merak etme diye içim rahatladı sağol canımm
sensiz gezmem canımmkaydirigubbakcemile3vereliniortak
aslında canım biz şımartmıyoruz ki bu konuda zaten şımartılmış oluyorlarrrkaydirigubbakcemile3
hazır şımartılmış olarak alıyoruz anlayacağın:roflol::roflol::roflol::roflol:
iyi geceler kıslarrrrrr nasılsınız:1ninca::1ninca:
:1hug:bende iyim canım bir saat önce oğlumu banyo yaptırdık onu uyuttum biraz zor oldu tabii bende kk ye geldim geziniyom:lepi:iyi geceler canım biz iyiiz,sen nasılsın? :1hug:
:1hug:bende iyim canım bir saat önce oğlumu banyo yaptırdık onu uyuttum biraz zor oldu tabii bende kk ye geldim geziniyom:lepi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sağol canım birazdan iletirim öpücüklerini bende aynen şimdi düşücek kafam klavyeye nerdeyse:roflol::roflol: bende ayrılamıyorum bir türlü:enbuyukkk:sıhhatler olsun oğluşuna bu öpücükler ona olsun teyzesinden ŞenizŞenizŞeniz
benimde çok uykum var eğer k k dan ayrılabilirsem yatcam sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?