- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #24.861
sevvalcim kızının dogum gününü kutluyorum canım nice senelere:1hug31 mayıs yani bugün kızımın doğum günü
benimde ilk anneliği tattığım günnn
iyiki doğdun kuşum
iyiki seni doğurmuşummmm
günaydınnn güzel bir pazar günü geçirmemiz dileğiyleee
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.
dogum gününüz kutlu olsun canım.........31 mayıs yani bugün kızımın doğum günü
iyiki doğdun kuşum
iyiki seni doğurmuşummmm
canım benim çok mutlu oldum görünce hatta eşime falan gösterdim çok tşk ederim pastada tam benlik................rüyacım iyi ki doğdun canımm
sevvalcim kızının dogum gününü kutluyorum canım nice senelere:1hugpuyorumnanaktan
RÜYANAZ sanada mutlu saglıklı nice yıllar diliyorum esin ve kızınlaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım günaydın sanada iyi pazarlar:1hug:
rüyacım doğum günün kutlu olsun canım nice senelere inşallahzemuszemusben geldim kızlar bugun hep dışardaydık çok güsel geçti komşularla beraber son günlerimi degerlendiriom amasyada.........yarında kızımın gösterisi var kahvaltı yapıp kuaföre götürcem kızımı sonra gösterisine gidicez yarın bide dogum günüm benim...kocişkom gece 12 arabasıyla görev için ankaraya gidicek bende pazartesi annemlere gidicem o ankaradayken annemde kalcam..........ayy anlattım uzun uzun...........
31 mayıs yani bugün kızımın doğum günü
iyiki doğdun kuşum
iyiki seni doğurmuşummmm
günaydın hanımlar
hepinize iyi pazarlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın mihricim nasılsın:uhm::uhm:
Güzel bir pazar diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyiyim kübracım pc gidip geliyor her an çökebilir birkaç gün giremezsem merak etmeyin mesajını bile zor okudum.bebişimi de yarın görücem canım yarın doktora gidicez ablası da iyi şimdi bale kursunda birazdan gidip alıcam...sen nasılsın canım senin kızlar nasıllar?
belinay kübrabetül iyi pazarlar canlarım nasılsınız?
Meleklerinizi ve sizi öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allah mutluluğunuzu daim etsin canım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
askkkkkkk kokusu var havada askkkkk kokusu varrrrrr
ay cok guzel yaaaaaaaaaa
canım benım nıce senelere ınsaallah seker
mutlulugunuz daım olsun ınsaallah
darısı basımıza ınsaallah nıce 17 senelere
bızz daha 7 senelıgız seker tanısalıda 18.5 olduk
31 mayıs yani bugün kızımın doğum günü
iyiki doğdun kuşum
iyiki seni doğurmuşummmm
günaydınnn güzel bir pazar günü geçirmemiz dileğiyleee
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.
herkese iyi pazarlar
Güzel bir gün diliyorum
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.:1hug::1hug::1hug:
günaydın hanımlar
hepinize iyi pazarlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selamlaarr....herkese iyi pazarlar....
merhaba canlarım sabahtan oturdum ps başına çoklu alıntıyla mesaj yazdım tam yollamak üzereydim elektrikler gtti.çok sinir oldum o kadar uğraşmıştım bide.
şimdi aklımda kaldığı kadarıyla yazayım
sevvalcim meleğinin doğum günü kutlu olsun.allah uzun sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin meleğimeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ruyacım seninde doğum günün kutlu olsun canım.nice nice yıllara eşin ve kızınla birlikte a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
papatya0606 allah yardımcın olsun canım.teyzeleri dört gözle bekliyolar yeğenlerini.hayırlısıyla bi kurtul bizide habersiz bırakma tatlım.opuyorumnanaktan
miniğim sınavın güzel geçmiş galiba biz inanıyoduk zaten sana.gel öpeyim yanaklarından ŞenizŞenizŞeniz
talya nice yıllara canım,allah mutluluğunuzu daim etsin :1hug::1hug:
hatırladıklarım bu kadar,hepsini aklımda tutamadım zaten kızlarda tepemde azcık biz oturalım ps ye diye beni yiyolarcokacimcoook:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kıslarr geldim size bakıyım dedim
ama çok yorgunum pc başında uyuyabilirim herannn
3 tane 4 metrekarelik
2 tanede 6 metre karelik halı yıkadım
eşimde sağolsun yardım etti ama
turşu gibi oldum
doğum günümüzü kutlayan arkadaşların hepsinie çok teşekkür ederizzzz
güle güle kirlet canım
2 gün önce bende halı yolluk ne varsa hepsini balkonda yıkadım canım.eşimde işteydi biraz komşunun kızı yardım etti sağolsun ama yinede yoruldum
şimdi 2 tane büyük halıyı eşime bıraktım yıkasın diye benimki sevmez böyle işleri ama kaçışı yokkaydirigubbakcemile3 ben hepsini yıkadım 2 halıyıda o yıkasın demizemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?