Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

31 mayıs yani bugün kızımın doğum günü
benimde ilk anneliği tattığım günnn
iyiki doğdun kuşum
iyiki seni doğurmuşummmm
sevvalcim kızının dogum gününü kutluyorum canım nice senelere:1hugpuyorumnanaktan
RÜYANAZ sanada mutlu saglıklı nice yıllar diliyorum esin ve kızınlaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydınnn güzel bir pazar günü geçirmemiz dileğiyleee
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.

canım günaydın sanada iyi pazarlar:1hug:

herkese iyi pazarlar
Güzel bir gün diliyorum
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.:1hug::1hug::1hug:

iyiki doğdun kuşum
iyiki seni doğurmuşummmm
dogum gününüz kutlu olsun canım.........
rüyacım iyi ki doğdun canımm

canım benim çok mutlu oldum görünce hatta eşime falan gösterdim çok tşk ederim pastada tam benlik................

saol canım tşk ederim...........
günaydın kızlar kahvaltı yapıcaz grş.............

rüyacım doğum günün kutlu olsun canım nice senelere inşallahzemuszemus
iyiki doğdun kuşum
iyiki seni doğurmuşummmm

şevvalcim meleğimizin doğum günüde kutlu olsun canımzemuszemus
bu arada kızınla rüyanın doğum günü aynı günmüş canım ne güzel tesadüf demikaydirigubbakcemile3

selamlaarr....herkese iyi pazarlar....
şevvalcim kızının doğum günü kutlu olsun canım...
bunlar mürüvvet için:

rüyacım seninde doğum günün kutlu olsun arkadaşım....
bu da senin için canım:

merhaba canlarım sabahtan oturdum ps başına çoklu alıntıyla mesaj yazdım tam yollamak üzereydim elektrikler gtti.çok sinir oldum o kadar uğraşmıştım bide.
şimdi aklımda kaldığı kadarıyla yazayım
sevvalcim meleğinin doğum günü kutlu olsun.allah uzun sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin meleğimeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ruyacım seninde doğum günün kutlu olsun canım.nice nice yıllara eşin ve kızınla birlikte a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
papatya0606 allah yardımcın olsun canım.teyzeleri dört gözle bekliyolar yeğenlerini.hayırlısıyla bi kurtul bizide habersiz bırakma tatlım.opuyorumnanaktan
miniğim sınavın güzel geçmiş galiba biz inanıyoduk zaten sana.gel öpeyim yanaklarından ŞenizŞenizŞeniz
talya nice yıllara canım,allah mutluluğunuzu daim etsin :1hug::1hug:

hatırladıklarım bu kadar,hepsini aklımda tutamadım zaten kızlarda tepemde azcık biz oturalım ps ye diye beni yiyolarcokacimcoook:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

iyiyim kübracım pc gidip geliyor her an çökebilir birkaç gün giremezsem merak etmeyin mesajını bile zor okudum.bebişimi de yarın görücem canım yarın doktora gidicez ablası da iyi şimdi bale kursunda birazdan gidip alıcam...sen nasılsın canım senin kızlar nasıllar?

cinsiyeti belli olmuşmuydu bebişinin?
bizde iyiiz canım öğlen sıcağı geçsin çocukları botanik parka götürcez.bende bu arada ortalığı topladım süpürdüm bi toz alcam.

belinay kübrabetül iyi pazarlar canlarım nasılsınız?
Meleklerinizi ve sizi öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyiim canım seni sormalı?
artık okulların kapanmasına az kaldı.artık okulda ders yapmıyolar.sadece gösterilere hazırlanıyolar
betülle kur'an derslerini çalışmaya başladık.betül ana okulunda öğrenmişti kur'an-ı kerimi.tatillerde gönderince çabucak hatırlıyo.şimdi ben elif cüzünü tekrar ettiriyorum.herhalde okullar kapanınca ku'an-ı kerime geçmiş olur.

allah mutluluğunuzu daim etsin canım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

TEŞEKKÜR EDERıM KIZLAR:)))

iyiki doğdun kuşum
iyiki seni doğurmuşummmm

DOĞUMGÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN,KIZIMIZ NıCE GÜZEL GÜNLER GÖRSÜN ıNŞALLAHopuyorumnanaktan

günaydınnn güzel bir pazar günü geçirmemiz dileğiyleee
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.

herkese iyi pazarlar
Güzel bir gün diliyorum
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.:1hug::1hug::1hug:

günaydın hanımlar
hepinize iyi pazarlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selamlaarr....herkese iyi pazarlar....

SıZEDE TÜNAYDIN KIZLAR:))))

kızı uyuttum şimdi,akşam yemeği yapıcam ,akşamki misafirlerin bulaşıklarını toplıycam,ütü yapıcam,kızları banyo yaptırıcam çok işim var çoookkkk....

kıslarr geldim size bakıyım dedim

ama çok yorgunum pc başında uyuyabilirim herannn

3 tane 4 metrekarelik
2 tanede 6 metre karelik halı yıkadım
eşimde sağolsun yardım etti ama
turşu gibi oldum

doğum günümüzü kutlayan arkadaşların hepsinie çok teşekkür ederizzzz

güle güle kirlet canım
2 gün önce bende halı yolluk ne varsa hepsini balkonda yıkadım canım.eşimde işteydi biraz komşunun kızı yardım etti sağolsun ama yinede yoruldum
şimdi 2 tane büyük halıyı eşime bıraktım yıkasın diye benimki sevmez böyle işleri ama kaçışı yokkaydirigubbakcemile3 ben hepsini yıkadım 2 halıyıda o yıkasın demizemuszemuszemuszemus

hanımlar yemeğimi fırına verdim cokacimcoookbir sizlere bakıyım dedim
kimse yok galiba herkes gezmede bir benmi evdeyim acabamafoldumben

benimkide yıkama zahmetine girmez ama ameliyat olcam diye adamın ruh hali değişti bir tek kanatları eksik melekten tek farkı o

yalnız yıkama yardım ederim dedi bende bu günü bekledimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…