Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi geceler melekanneleri hepinizeee kocammmaannnnnnnnnn
öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben geldim kızlar bugun hep dışardaydık çok güsel geçti komşularla beraber son günlerimi degerlendiriom amasyada.........yarında kızımın gösterisi var kahvaltı yapıp kuaföre götürcem kızımı sonra gösterisine gidicez yarın bide dogum günüm benim...kocişkom gece 12 arabasıyla görev için ankaraya gidicek bende pazartesi annemlere gidicem o ankaradayken annemde kalcam..........ayy anlattım uzun uzun...........

iyi geceler kızlar bizde bütün gün dışardaydık havada pek güzeldi gezdikde gezdik şimdi taha uyuyor bende bakayım bacılar ne yapıyor dedim:sm_cool::sm_cool:

iyi geceler kızlarrrr
bende akşamüsütü komşularımla vede eltimle parka çay içmeye gittik
geldim kızları yıkadım şimdide pc keyfi yapmaya çalışıyorum

ii geceler
hepinizee
bu aralar pek uğrayamıyorum malum son haftam
ev işleriyle uğraşıozz
bide kocişim izne ayrıldı bugünn
yanımdaa oluncaaa vaktn nasıl geçtiğini anlayamıyorum :asigim:
yarında temizlikçi gelcek ev işi varr
çok yoğun geççek sanırımbnm içinnn
kendinize ve melkerinize ii bknn

iyi geceleer....zemuszemus
bugün giremedim arkadaşımla dışarı çıktık bütün gün bana hamile kıyafeti aradık nihayet buldum ve aldık,bir de arkadaşımın günü geçiyordu doktora gittik canım arkadaşımın da hamiş olduğunu öğrendik:lepi:akşamda eşimin yiğeninin sünnet düğünü vardı oraya gittik şimdi geldik,çooook yorgunum ama size bakmadan yatamadım....mirmirmirmir

hepinize iyi geceler tatlı rüyalar kızlar benim dayanıcak halim kalmadı ayakta uyuklamaya başladım,öpüyorum hepinizi bayyy....

31 mayıs yani bugün kızımın doğum günü
benimde ilk anneliği tattığım günnn
iyiki doğdun kuşum
iyiki seni doğurmuşummmm

mürüvetcim iyi ki doğdun canımm doğum günün kutlu olsun

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…