- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #25.061
ona gerek yok şekercim cep tlfnuylada güzel fotlar çekilebiliyor ben neler çekip ekledim forma ceple biliyormusun bakmak istersen buradahttp://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/282047-hic-biyerde-olmayan-kendi-cekimim-doga-resimleri-masa-ustu.htmlallah allah kız napim şimdi maaşı yatırıp nihat odabaşınımı kiralıyim resim çektirmeyeevereliniortak kaça anlaşırız acep gitti maaşş:1shok:
amin canım.hepimizin mutluluğu her daim sürsün inşallah canım.görmemmi canım nazar değmesin mutlulunuz her daim sürsün:Saruboceq:
hanımlar gördüm fotolarınızı rosem senide beğendim ebrumun kızınıda çok beğendim
ebrucum allah bağışlasın canım meleğini
rosemm yok kız yazık etme maaşına foton güzelde biraz daha büyük bir foto koysana şöyle boydan olsun boyunu posunuda görelim:roflol::roflol::roflol:
nazar değmesin size canım
senide çok beğendim ebrucum
rosemm kız zayıf diyorsun ebruma neresi zayıf kız
yoksa pc de herkes kilolumu çıkıyo
amin canım.hepimizin mutluluğu her daim sürsün inşallah canım.
saol teyzesi.hepimizin meleklerini allah bağışlasın.allah onlara uzun ömür versin hayatım.
:Saruboceq: :Saruboceq:
saol canım.bakma resimde öyle çıkıyorum hayatım.yoksa rosemimim dediği gibi sadece 43 kiloyum ben hayatım.
buraya 30 km ileride olan şelalemiz canım alara çayının başlangıcı dünyada sadece bu şelaleden 3,yada 4 tane varmış birisi türkiyede ve oda antalya gündoğmuşta önce bende buluşuruz bir gece kalırız ertesi gün kahvaltıyı burada yaparızz ne dersinizsüper kız kamile buras neresi canım ya çok beğendim:lepi::lepi:zemuszemuszemuszemus
ebru nasılsın cnm kimin boyu bu ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?