- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #25.101
Senin kız ne kadar oldu canımaynısını bende dedim ebruya canım 43 gibi görünmüyo ama ben anladım pc herkesi daha kilolu gfösteriyo
yok ben fotomu koymam buraya artık devasa bişey çıkarım heralde:roflol::roflol::roflol:
bende bugün kızımın altını açtım wc eğitimine bende başladdım canım
bakalım minikmi benmi daha önce öğreticez:roflol:şaka tabide bu kız beni çok uğraştıracağa benziyofisfisfisfisfisfis
haydı ya ben niye seni görmedim.
tuh kaçrmişim neyse
sen nasılsın cnm ben sadece çok sıtres var kaldı 6 gün cnm
evet canım ya.genelde resimlerde daha kilolu çıkıyorum.canım az dinlen yaaa sende bos duramıyosun galiba biraz dinlenip öyle baslasaydın naza wc öğretmeye
Neyse baslamıssın artık koolay gelsin Allah sabır versin sakın pes etme opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
Resimde cok güzel görünüyosun hic 43 gibi degil
Canım merhaba nasılsın bugün görüsemedikopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aynısını bende dedim ebruya canım 43 gibi görünmüyo ama ben anladım pc herkesi daha kilolu gfösteriyo
yok ben fotomu koymam buraya artık devasa bişey çıkarım heralde:roflol::roflol::roflol:
bende bugün kızımın altını açtım wc eğitimine bende başladdım canım
bakalım minikmi benmi daha önce öğreticez:roflol:şaka tabide bu kız beni çok uğraştıracağa benziyofisfisfisfisfisfis
Gülüm canım gamze uyuyor mu?
haydı ya ben niye seni görmedim.
tuh kaçrmişim neyse
sen nasılsın cnm ben sadece çok sıtres var kaldı 6 gün cnm
bende sbs annesiyimmmm 7, sınıf kzım:1rolleyes:
uyuyo cnm absı aldı bereber uyumuşlar yatakat bende bu arda işlerimi yaptım hafta sonu gamze çok hasta olsu bir hapşirik bir burun akıntsı sorma cnm am şimdi çok şükür iyi :Saruboceq:
kız ebru ben niye görmedim seni bakem nerde resmin şekerim..
frezyacım umarım bir an önce fala kilolarından kurtulursun canım
kamilecim sanada iyi gezmeler
bende çıkıyorum hanımlar yeter bugünlük
bütün işlerim duruyo
byyyyyyyyyyyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ALLAH yardımcımz olsun evlatlarımıza ziyin açkliği versin cnm
allah meleğimin yardımcısın olsun annesi.bende sbs annesiyimmmm 7, sınıf kzım:1rolleyes:
zeynom söyledi şekercim nerde olduğumu.kız ebru ben niye görmedim seni bakem nerde resmin şekerim..
kilomu laelaelaelaelae ben bittimmmm senağlama
seninki kaçıncı sınıf hayatım eğer 7 veya 8 se kaç aldı geçen sene mahsuru yoksa söyleyebilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?