- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #25.141
canım hastane bildigim kadarıyla şişli okmeydanı tarafında ben k.çekmece tarafındayım avrupa yakası
herkese iyi akşamlar diliyorum
kso m cnm sen iyisin bende boy170 kiloda 73 cnm 77.7 idim 3 aydır anca bu kadar verebildim
İYİ AKSAMLAR melekler ve güzel anneleri
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi akşamlarr şekerlerrrra.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
iyi akşamlar efsunefe...
kızlar kaç gündür geç yatıp erken kalkıyorum ondan olacak öyle bi uykum varki anlatamam, yemeğimide yedim rehavet çöktü,gidip bi uzanayım bakalım uyuyabilecekmiyim..iyi akşamlar size bol muhabbetler
iyi akşamlar kızlarrrrr:a015:
Şenizcanım şu rahatsızlığın dikkatimi çekti bendede var aynı sorunama benimki seninki kadar rahat değil benim canım çok acıyor malesef iki ay kadar önce doktora gittim dondurma işlemi yaptı doktorum ama hiç faydasını görmedim hala canım çok yanıyo kafayı yicem şimdi başka bir doktor araştırıyorum bakalım:uhm::uhm:iyi akşamlar hanımlar
soran arkadaşlar olmuş benim kızım 32 aylık havalar ısınmışken yavaş yavaş wc alıştırıyım diyorum ama hiç hevesli değil cadı beni uğraştıracağa benziyolaelaelaelaelae
frezyacım tekrar geçmiş olsun canım biliyosun benimde rahim ağzında yaram var çarşamba günü iyi bir dr görünecem bakalım bu ne dicek.ben çok umursamadım ama eşim mutlaka git diyo o da haklı sağlık ihmale gelmezyerimseniben
Şenizcanım şu rahatsızlığın dikkatimi çekti bendede var aynı sorunama benimki seninki kadar rahat değil benim canım çok acıyor malesef iki ay kadar önce doktora gittim dondurma işlemi yaptı doktorum ama hiç faydasını görmedim hala canım çok yanıyo kafayı yicem şimdi başka bir doktor araştırıyorum bakalım:uhm::uhm:
iyi akşamlarr canımmŞenizŞenizŞenizŞeniznasılsın şekerrropuyorumnanaktaniyi akşamlar kamilececimŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Şenizsağol tatlım yani birde yakma oluyomuş bunda ama doktor bana hangisini yapalım demedi zaten dondurcaz dedi okadar tekrar gidicem çünkü ciddi sorun olmaya başladı çünkü sanada çok geçmiş olsun canım sende mutlaka git ilerlemesin iyi akşamlar canımm:1hug:canım çok geçmiş olsun
benim akıntı dışında hiçbir sorunum yok ben dr kontrol amaçlı gitmiştim yaran var dedi.parça alıcaktı ben yaptırmadım başka bir doktora daha görünmek istedim
bu dr da dondurma işleminden bahsetti canım ama eğer bir faydası yoksa niye yaptırıyım kiCADIARZU
sende ihmal etme git görün iyi bir doktora canım:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?