- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #25.161
Şenizcanım şu rahatsızlığın dikkatimi çekti bendede var aynı sorunama benimki seninki kadar rahat değil benim canım çok acıyor malesef iki ay kadar önce doktora gittim dondurma işlemi yaptı doktorum ama hiç faydasını görmedim hala canım çok yanıyo kafayı yicem şimdi başka bir doktor araştırıyorum bakalım:uhm::uhm:
iyi geceler şekerlerr geçmiş olsun acil şifalarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniyi akşamlar hanımlar
soran arkadaşlar olmuş benim kızım 32 aylık havalar ısınmışken yavaş yavaş wc alıştırıyım diyorum ama hiç hevesli değil cadı beni uğraştıracağa benziyolaelaelaelaelae
frezyacım tekrar geçmiş olsun canım biliyosun benimde rahim ağzında yaram var çarşamba günü iyi bir dr görünecem bakalım bu ne dicek.ben çok umursamadım ama eşim mutlaka git diyo o da haklı sağlık ihmale gelmezyerimseniben
arkadaşlarrr sewalle betülcüm fotloarını koyacaklardı uğramdılar 2 side nerde kaldılarr acaba
buluşmuşlar bugün negüzelll:))))))
:1hug::1hug:sağol tatlım sanada iyi gecelerŞenizŞeniziyi geceler şekerlerr geçmiş olsun acil şifalarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben geldim burdayım canım ama fotoğraflar kübrabetülde olduğu için bende bekliyorummm
hoşgeldinizz şekerlerrrralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisŞenizŞenizŞeniziyi geceler,bugün sizi fazla beklettim galiba ama işim biraz uzun sürdü sonrada eve gelince net gitti sinir oldum.az önce gelmiş bende hemen geçtim ps başına.eşimede resimleri attırdım ps ye.
çarşamba ya sarktı işim,ama çarşamba da doktor yok perşembe gitcem hem sonuçları alıp hemde doktora göstereyim.
kübranın sinirli ve hırçınlaştığını kendi doktoruna söyledim o da nöroloji uzmanına gitmemizi söyledi.ayın 25 inde onada randevu aldım.
sizler nasılsınız nasıl geçti gününüz?
vereliniortakhoşgeldiniz kıslarr tam yatmaya gidiyordum sizin şu resimlerinizi merak ettim bir bakayım dedim:roflol::roflol:ben geldim burdayım canım ama fotoğraflar kübrabetülde olduğu için bende bekliyorummm
Şeniz çok güzel çıkmışsınız kızlarrr mor başörtülü olan hanginizsiniz tatlım?yaaaaa çok büyük oldu bu resimler şimdilik böyle idare edin ben sabah sakin kafayla küçültüp yeniden ekliyeyim.tabiki becerebilirsem.:roflol::roflol:
ayyy sayfayı katlettim hemen sileyim bari
Şeniz çok güzel çıkmışsınız kızlarrr mor başörtülü olan hanginizsiniz tatlım?
kaydirigubbakcemile3 çok güzel çıkmışsın tatlım başörtünde çok yakışmış çok hoş gözüküyorsun rabbim banada en kısa zamanda nasip etsin inş kapanmayı çok istiyorum bakalım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:o mor başörtülü benim hayatım,
orta resimdeki benim kızlar,alt resimdeki de sevvalciğin şevvali çok tatlı maşallah
sizler için daha özenli giyinmek isterdim ama hastaneye geç kalıyorum diye apar topar çıktım evden.
bi dahaki sefer sizin için süslenip püslenip öyle buluşacaz.:teytey::teytey:
kamilecim keşke hepimiz aynı karade olabilsek ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?