Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi geceler şekerlerr geçmiş olsun acil şifalarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

arkadaşlarrr sewalle betülcüm fotloarını koyacaklardı uğramdılar 2 side nerde kaldılarr acaba
buluşmuşlar bugün negüzelll:))))))

iyi geceler,bugün sizi fazla beklettim galiba ama işim biraz uzun sürdü sonrada eve gelince net gitti sinir oldum.az önce gelmiş bende hemen geçtim ps başına.eşimede resimleri attırdım ps ye.
çarşamba ya sarktı işim,ama çarşamba da doktor yok perşembe gitcem hem sonuçları alıp hemde doktora göstereyim.
kübranın sinirli ve hırçınlaştığını kendi doktoruna söyledim o da nöroloji uzmanına gitmemizi söyledi.ayın 25 inde onada randevu aldım.
sizler nasılsınız nasıl geçti gününüz?

ben geldim burdayım canım ama fotoğraflar kübrabetülde olduğu için bende bekliyorummm

hoşgeldinizz şekerlerrrralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisŞenizŞenizŞeniz

yaaaaa çok büyük oldu bu resimler şimdilik böyle idare edin ben sabah sakin kafayla küçültüp yeniden ekliyeyim.tabiki becerebilirsem.:roflol::roflol:

ayyy sayfayı katlettim hemen sileyim bari

maşallah allah nazarlardan saklasın inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gece gece gözümüz gönlümüz bayram ettialkisalkisalkisalkisalkisalkis :lepi::lepi::lepi:şekerlerr keşke bu resimde hepimiz olabilseydik
inş bir gün oda olacakk:Saruboceq:

yaaaaa çok büyük oldu bu resimler şimdilik böyle idare edin ben sabah sakin kafayla küçültüp yeniden ekliyeyim.tabiki becerebilirsem.:roflol::roflol:

ayyy sayfayı katlettim hemen sileyim bari
Şeniz çok güzel çıkmışsınız kızlarrr mor başörtülü olan hanginizsiniz tatlım?

Şeniz çok güzel çıkmışsınız kızlarrr mor başörtülü olan hanginizsiniz tatlım?

o mor başörtülü benim hayatım,
orta resimdeki benim kızlar,alt resimdeki de sevvalciğin şevvali çok tatlı maşallah
sizler için daha özenli giyinmek isterdim ama hastaneye geç kalıyorum diye apar topar çıktım evden.
bi dahaki sefer sizin için süslenip püslenip öyle buluşacaz.:teytey::teytey:
kamilecim keşke hepimiz aynı karade olabilsek ne güzel olur

kaydirigubbakcemile3 çok güzel çıkmışsın tatlım başörtünde çok yakışmış çok hoş gözüküyorsun rabbim banada en kısa zamanda nasip etsin inş kapanmayı çok istiyorum bakalım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…