- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #25.201
kamilecim sağolasın canım.ne zaman başım sıkışsa yardıma koşuyon canım benim.
yardım meleğim benim:1hug::1hug:
belinaycım istanbulun hangı semtınde otryosun cnm
iyi geceler kızlar...kübracım,şevvalcim çok güzel çıkmışsınız meleklerinizde çok güzeller maşallah
bugün doktora gittim 3lü test yapıldı perşembe günü sonucunu alıcam.bebişimin cinsiyeti belli oldu canlarım %90 erkek dedi doktorum.inşallah 3lü testimin sonucuda güzel çıkar:Saruboceq:
tskler sız nslsısnız buarada hsbulduk
iyi geceler canımm ne güzel begümümüze bir erkek kardeş geliyor alkisalkisalkisalkisalkisalkisallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş:Saruboceq::Saruboceq:iyi geceler kızlar...kübracım,şevvalcim çok güzel çıkmışsınız meleklerinizde çok güzeller maşallah
bugün doktora gittim 3lü test yapıldı perşembe günü sonucunu alıcam.bebişimin cinsiyeti belli oldu canlarım %90 erkek dedi doktorum.inşallah 3lü testimin sonucuda güzel çıkar:Saruboceq:
iyi geceler kızlar...kübracım,şevvalcim çok güzel çıkmışsınız meleklerinizde çok güzeller maşallah
arkadaşlar hepinize çook teşekkür ediyorum sevvalciğin adınada tabiii güzel yorumlarınız için,
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
kısa zamanda olsa sevvalcikle güzel vakit geçirdik.ben sevvalciği tanıdığıma çok memnun oldum çok güler yüzlü şeker biri.hepimiz aynı yerde olsakta hep beraber buluşsak ne güzel olurdu.bellimi olur belki bigün karşılaşırız bi yerlerde:1hug::1hug::1hug::1hug:
en sonunda başardım :lepi::lepi:
bunlarda benim kızçelerim,büyük olan betül,küçük olanda kübra
maşallah meleklerinizi kocamna öpüyorum
çok güzel çıkmışsınız kızlarŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
amin canımmallah bagıslasın cok tatlılar
arkadaşlar hepinize çook teşekkür ediyorum sevvalciğin adınada tabiii güzel yorumlarınız için,
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
kısa zamanda olsa sevvalcikle güzel vakit geçirdik.ben sevvalciği tanıdığıma çok memnun oldum çok güler yüzlü şeker biri.hepimiz aynı yerde olsakta hep beraber buluşsak ne güzel olurdu.bellimi olur belki bigün karşılaşırız bi yerlerde:1hug::1hug::1hug::1hug:
sağol canım,inş güzel çıkacak canım sonuçlar.rahat ol bi tanem.
demek topiğimize bi yakışıklı daha geliyo desene,akşam ruyamda ben hamileydim ve oğlum olacakmış.tabi ben şimdi çocuk istemediğim için çok üzüldüm ruya bile olsa.demek senin haberini duyacakmışım.
sağlıklı bi şekilde dünyaya gelsinde bizim elimizi öpmeye gelsin yakışıklın.
iyi geceler canımm ne güzel begümümüze bir erkek kardeş geliyor alkisalkisalkisalkisalkisalkisallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş:Saruboceq::Saruboceq:
inş. sonuçlar iyi çıkar canım
demekki topiğimize bir yakışıklı gelecek senin adına sevindim canım
öptüm seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inşallah canım hadi bakalım hayırlı olsun
allah kucağına almak nasip etsin canım ŞenizŞenizŞeniz
haticem önce emeğine sağlık fotoların tamamını allaha şükür yayınlamamışsınnn
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ikinci olarakda sen güzel baktığın için beni öyle şeker gördünn
insanın kalbi nasılsa karşısındakinide öyle görür
diyeceğim oki sende gerçekten çokk şeker çok sempatik çokda dost canlısı birisinnnnn
fotolara yorum yapan kısçeler hepinize çokk teşekkür ederimmmm
yarın rosem delisinin yorumunu bekliycem özelliklede bana taşlardan fotoya sığmamışsındır dediyaaa gördğüm yerde topuğundan vurcem onuuu
eşini uyuttun galiba valla benimki uyudu ama lamba açık birazdan kalkarsa sen daha yatmadınmı deyip başımın etini yer
çok şükür hallettim fotoğraf işini zaten halledemeseydim uyku tutmazdı beni:roflol::roflol::roflol::roflol:
roseme gelince artık sana hiç bir şey deyemez ben seni gördüm ya,karşısında beni bulur
kendileri neden fotolarını koymamışlar bakem.bak biz aslanlar gibi yayınladık resimleri :roflol::roflol::roflol::roflolzorda olsa) sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?