Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi geceler kızlar...kübracım,şevvalcim çok güzel çıkmışsınız meleklerinizde çok güzeller maşallah
bugün doktora gittim 3lü test yapıldı perşembe günü sonucunu alıcam.bebişimin cinsiyeti belli oldu canlarım %90 erkek dedi doktorum.inşallah 3lü testimin sonucuda güzel çıkar:Saruboceq:

sağol canım,inş güzel çıkacak canım sonuçlar.rahat ol bi tanem.
demek topiğimize bi yakışıklı daha geliyo desene,akşam ruyamda ben hamileydim ve oğlum olacakmış.tabi ben şimdi çocuk istemediğim için çok üzüldüm ruya bile olsa.demek senin haberini duyacakmışım.
sağlıklı bi şekilde dünyaya gelsinde bizim elimizi öpmeye gelsin yakışıklın.

tskler sız nslsısnız buarada hsbulduk

iyi geceler canım,biz iiyiiz sen nasılsın?

arkadaşlar hepinize çook teşekkür ediyorum sevvalciğin adınada tabiii güzel yorumlarınız için,

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

kısa zamanda olsa sevvalcikle güzel vakit geçirdik.ben sevvalciği tanıdığıma çok memnun oldum çok güler yüzlü şeker biri.hepimiz aynı yerde olsakta hep beraber buluşsak ne güzel olurdu.bellimi olur belki bigün karşılaşırız bi yerlerde:1hug::1hug::1hug::1hug:

iyi geceler canımm ne güzel begümümüze bir erkek kardeş geliyor alkisalkisalkisalkisalkisalkisallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş:Saruboceq::Saruboceq:

inş. sonuçlar iyi çıkar canım
demekki topiğimize bir yakışıklı gelecek senin adına sevindim canım
öptüm seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

şekerlerr iyi gecelerrrr ben yatıyorumm artıkk
uyku akıyor gözlerimden görüşmek üzeree
tatlı rüyalarrrr:)))))))))))))))))))

keşke dediğin gibi olsa canım ne güzel olurdu kaydirigubbakcemile5gerçi dünya küçük ne olacağını bilemeyiz belkide bir gün karşılaşırızzemuszemuszemuszemus

inşallah canım hadi bakalım hayırlı olsun
allah kucağına almak nasip etsin canım ŞenizŞenizŞeniz

haticem önce emeğine sağlık fotoların tamamını allaha şükür yayınlamamışsınnn
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ikinci olarakda sen güzel baktığın için beni öyle şeker gördünn
insanın kalbi nasılsa karşısındakinide öyle görür
diyeceğim oki sende gerçekten çokk şeker çok sempatik çokda dost canlısı birisinnnnn

fotolara yorum yapan kısçeler hepinize çokk teşekkür ederimmmm
yarın rosem delisinin yorumunu bekliycem özelliklede bana taşlardan fotoya sığmamışsındır dediyaaa gördğüm yerde topuğundan vurcem onuuu

iyi geceler canımm ne güzel begümümüze bir erkek kardeş geliyor alkisalkisalkisalkisalkisalkisallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş:Saruboceq::Saruboceq:

inş. sonuçlar iyi çıkar canım
demekki topiğimize bir yakışıklı gelecek senin adına sevindim canım
öptüm seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inşallah canım hadi bakalım hayırlı olsun
allah kucağına almak nasip etsin canım ŞenizŞenizŞeniz

güzel dilekleriniz için çook sağolun canlarım şu perşembe gününüde atlatsam doğuma kadar düşünmicem...aslında doktorum bu konularda uzman birşey çıkacağını zannetmiyorum herşeyi çok güzel görünüyor dedi ama kendime söz geçiremiyorum...hepinize tekrar teşekkürleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

eşini uyuttun galiba valla benimki uyudu ama lamba açık birazdan kalkarsa sen daha yatmadınmı deyip başımın etini yer
çok şükür hallettim fotoğraf işini zaten halledemeseydim uyku tutmazdı beni:roflol::roflol::roflol::roflol:
roseme gelince artık sana hiç bir şey deyemez ben seni gördüm ya,karşısında beni bulur
kendileri neden fotolarını koymamışlar bakem.bak biz aslanlar gibi yayınladık resimleri :roflol::roflol::roflol::roflolzorda olsa) sırnaşık şey

evet uyuttum sayılır eşimi yattığı yerden tv izliyooo
rosemmm ortaya çıkamıo korkudan çıksa mıhlıcam onuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…