Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

rüyacım hastamı oldu rüyanaz gecmişolsun canım ben okumamıştım ya
miniğim masllah senin kızlara benim ufaklık 10 a kadar ayakta 8 de yada 6 da yatssa sabah 5tekalkar heralde

derın canım benım uzulme kıyamam sana canım yaa
gecmıs dogum gunun kutlu olsun canım
bazen hayat ınsana unutturuyor canım ya uzulme
bızlerde belkı ılerde anımsamayacagız yaslılık hayat vs...ınsana neler yasatıyor
ruya canım benım gunaydın sekerım
emıy bebegım hg sekerım
nabersın?prensesım nasıl?
gonca canım yok masaallah benımkıler 10 da yatsa ertesı gun 12 den once kalkamazlar.bebeklıklerınden berı en gec 8 de yatarlar.bazen gezmeden gelıyoruz bırde banyo yaptırıyorum.7ye kadar zor tutuyorum bayılıyorlar uykusuzluktan.
sukurler olsun uykuları cok ıyı kızlarımın
ınsaallah sızlerde rahatlarsınız canım havalar erken kararıyor 5den sonra vakıt gecmıyor zaten bırde 10a kadar ınsan cok zorlanır.allah yardımcınız olsun
canlarım evde sıkıldık esım gezmeye gıdelım dıyor.plan yapalım dısarı cıkacagız sanırım kucuk hanım uyansında.gorusmek uzere ınsaallah
sızlerı sevıyorum opuyorum hepınızı sekerlerım

efsunefe canım yeni yaşın mutluluk sağlık getirsin canım çocukların vve eşinle nice senelere canım

belinay canım ewlilik yıldönümünüz kutlu olsun eşin ve çocuklarınla beraber bütün güzellikler sizinle olsun

selam arkadaşlar misafirlerimi bekliyorum daha gelmediler
onlar gelmeden size bir selem verip çıkıyim dedim
gelenleri misafir oadasında yatırıcam mecburen pc de burda
malesef giremem başka odaya taşısammıki :roflol:
öptüm sizleri görüşmek üzere kendinize meleklerinize iyi bakın a.s.:1hug:

Herkese merhabalar..hihoyyyt.
Benide alın aranıza. KK ya giriyorum ama böyle bir baslıgı bugün gördüm.
Ben gülzeyno. Bir aslan bir melek annesiyim ama melek anneligi cok farklı. Hepinizi ve melekleri öptüm
sevgilerimle...a.s.

efsunefe doğum günün kutlu olsun canım.allah uzun ve hayırlı seneler nasip etsin.tabiki eşin ve çocuklarınla beraber.
belinaycım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.inş eşin hatırlamıştır.
eşin ve çocuklarınla sağlıklı,mutlu nice senelere canım.

cok sagol kübracım
gül zeyno bir hoşgeldin de benden
rüyacım ne kadar hisli kızın yaa yerim ben onu kavuştu mu babaya bari

merhabalar,güzel meleklerim ve güzel anneleri nasılsınız?inş hastalar iyleşmiştir.
isim saymadım unutabilirim diye (maşallah baya kalabalık olduk)
dünden beri anca oturdum bilgisayarın başına.
dün öğleden sonra annemlere gittik.akşamda düğün vardı,düğüne gittik.:sm_cool:
bugünde öğleden sonra hava çok güzeldi,çocukları parka götürdük.kaydirigubbakcemile2
şimdide kübra uyudu,betül'de gezdiğimiz için derslerini bitiremedi.şimdi derslerini yapıyo.eşim maç izlemeye gitti.bende yemek yapcam ama size bakmadan işe başlamak ne mümkün.ne olacak bizim bu halimizsırnaşık şey
meleklerimi ve sizleri çok çok öpüyorumkaydirigubbakcemile3kendinize iyi bakın.
hepinizi çoooookkk seviyorum :1hug:

SLM KIZLAR NASILSINIZ MELEKLERİMİZ NASILLAR
biz iyiz bugün hep evdeydik cimcimem hiç durmuyoo onun için giremedim
ee sizler neler yaptınız inş. pazarınız iyi geçmiştir

gülzeyno hoşgeldin aramıza yavrularını allah bağışlsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…