K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #25.381
hayatım ben kalpazanlıktan aranıyorum kendi paramı bastırdım daaa... bakın pempe gibide bi poz verdimmm paranın üstüne:roflol:
işi vardır tatlım ondan açmamıştırkızlar kocam telefonunu açmıyır kk dan dk ya tıransfermi olcam:))
selamlar sekerlerrrrrrr
herkese guzel bır gun dılıyorum canlarım
dun nazım 5de 5 hıc sektırmedı altına ısedı:))))))))))))))))
sabırla beklıyorum bakalım sabah cıs dedı yetısırken kacırdı altına ama en azından kavramıs geldıgınde soylemeyı.2 3 gune kadar sanırım wc ye yetısecegız ınsaallah
bu hafta bu ısıde halledersem artık kucuk kızımda buyudu dıyebılecegım:)))
sonrada ev halılar vs yıkanıp temızlenecek:)))
herkesler ıyıdır ınsaallah
meleklerımı cok cok opuyorum
dk ne oluyo canım:uhm:
selamlar sekerlerrrrrrr
herkese guzel bır gun dılıyorum canlarım
dun nazım 5de 5 hıc sektırmedı altına ısedı:))))))))))))))))
sabırla beklıyorum bakalım sabah cıs dedı yetısırken kacırdı altına ama en azından kavramıs geldıgınde soylemeyı.2 3 gune kadar sanırım wc ye yetısecegız ınsaallah
bu hafta bu ısıde halledersem artık kucuk kızımda buyudu dıyebılecegım:)))
sonrada ev halılar vs yıkanıp temızlenecek:)))
herkesler ıyıdır ınsaallah
meleklerımı cok cok opuyorum
hoşgeldin miniğim
bende senle birlikte küçük kızıma wc öğretmeye başladım canım.dün bezini açtım
tabi benimkide yaptıktan sonra söylüyo.bugünse daha şimdilik bişey yapmadı.sürekli çişin kakan varmı diye soruyorum cadıya
bu beni yorucağa benziyomafoldumbenmafoldumben
ay en zoru çocukları wc alıştırmak valla tam anlamıyla rezillik-tatlicadiarzu-
hoşgeldn tatlımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankolay gelsin canım inş kolayca öğrenirsiniz bunuda atlattın mı rahatsın artık:lepi:
bu anbargo işine gıığım bende benimkide okey oynuyordum ona ambargo koydu kk dan başka yere girmeme kızıyor son günlerde:jeyyar::jeyyar::jeyyar:facede girme diyor allahtan kk ya bişey demiyor artıkkkaydirigubbakcemile3kocişim aradı kız kamilem doğru dedin kıyamaz bana ama face ye anbargo geldi üfffffffffffffff
bu anbargo işine gıığım bende benimkide okey oynuyordum ona ambargo koydu kk dan başka yere girmeme kızıyor son günlerde:jeyyar::jeyyar::jeyyar:facede girme diyor allahtan kk ya bişey demiyor artıkkkaydirigubbakcemile3
şevvalim noldiiiii yüzün soldiiiiiiiiiiisırnaşık şey
bu kız çok sessiz kesin bişeyler planlıyooo dimi kızlar koruyun beniiiiiiiiiiiiii acaba keskin nişancımı arıyo beni vurmayaaaaa:1ninca:
kübram betülüm merak ediyodu ne diycek rosem diyeee ee ben ona dedim çok merak etme tavsiye etmem diye dimi arkadaşlar
sagol canım benım tesekkur ederım sekercıgım
hadı bakalım sekercıgım sızede hayırlı olsun allah kolaylıklar versın canım benım
valla oyle sakın olmaya calısıyorum cocukta haklı ama sınır geldı cıs varmı kaka varmı hadı gıdelım demekten
sımdıden ogrensınde sonra temızlık tatıl elıfın okulu benım sınav sonucları acıklanırsa bute calısma falan derken yazın cok yogun olacagım zaten sımdıden aradan cıksın dedım ama ben sıyırmadan cıkaydı bı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gorusmek uzere canım benım kıb
sanada kolaylıklar dılıyorum cok cok opuyorum meleklerımı ve senı canım benım
bu anbargo işine gıığım bende benimkide okey oynuyordum ona ambargo koydu kk dan başka yere girmeme kızıyor son günlerde:jeyyar::jeyyar::jeyyar:facede girme diyor allahtan kk ya bişey demiyor artıkkkaydirigubbakcemile3
a.sa.s.sessizliğimn sebebi sensin canımmm
bundan böyleee sesimi duyamıycannn
kendimi banlıycammm
hatta kazenden rica etcem beni banlasınnn
rosem fazla uzun sürmese iyi olur bu muhabbet
ben sadece yorumunu merak ettim dedim yoksa gelde bizi gazeteye çıkar demedim
benim gitmem lazım gidemedim bi türlü yaaaaaa
sessizliğimn sebebi sensin canımmm
kendimi banlıycammm
:1shok:canım şaka yapıyorsun heralde değilmi nedemek kendimi banlicam olurmu hiç öyle şey anladım kadarıyla rossemin şakasına biraz bozuldunuzmu ne ben öyle anladım sankisessizliğimn sebebi sensin canımmm
kendimi banlıycammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?