Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hayatım ben kalpazanlıktan aranıyorum kendi paramı bastırdım daaa... bakın pempe gibide bi poz verdimmm paranın üstüne:roflol:

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

hoşgeldin miniğim
bende senle birlikte küçük kızıma wc öğretmeye başladım canım.dün bezini açtım
tabi benimkide yaptıktan sonra söylüyo.bugünse daha şimdilik bişey yapmadı.sürekli çişin kakan varmı diye soruyorum cadıya
bu beni yorucağa benziyomafoldumbenmafoldumben
ay en zoru çocukları wc alıştırmak valla tam anlamıyla rezillik-tatlicadiarzu-

hoşgeldn tatlımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankolay gelsin canım inş kolayca öğrenirsiniz bunuda atlattın mı rahatsın artık:lepi:

sagol canım benım tesekkur ederım sekercıgım
hadı bakalım sekercıgım sızede hayırlı olsun allah kolaylıklar versın canım benım
valla oyle sakın olmaya calısıyorum cocukta haklı ama sınır geldı cıs varmı kaka varmı hadı gıdelım demekten
sımdıden ogrensınde sonra temızlık tatıl elıfın okulu benım sınav sonucları acıklanırsa bute calısma falan derken yazın cok yogun olacagım zaten sımdıden aradan cıksın dedım ama ben sıyırmadan cıkaydı bı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gorusmek uzere canım benım kıb
sanada kolaylıklar dılıyorum cok cok opuyorum meleklerımı ve senı canım benım

hoşgeldn tatlımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankolay gelsin canım inş kolayca öğrenirsiniz bunuda atlattın mı rahatsın artık:lepi:

sagolasın bebeım allah razı olsun canım benım
ınsaallah seker bakalım
hadı kactım uyutmadan sunu bır kere wcye yaptıram barı ay
azmettım mermerı delecez:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
optum yafrum senıde bebekımmmm
muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kocişim aradı kız kamilem doğru dedin kıyamaz bana ama face ye anbargo geldi üfffffffffffffff
bu anbargo işine gıığım bende benimkide okey oynuyordum ona ambargo koydu kk dan başka yere girmeme kızıyor son günlerde:jeyyar::jeyyar::jeyyar:facede girme diyor allahtan kk ya bişey demiyor artıkkkaydirigubbakcemile3

şevvalim noldiiiii yüzün soldiiiiiiiiiiisırnaşık şey

bu kız çok sessiz kesin bişeyler planlıyooo dimi kızlar koruyun beniiiiiiiiiiiiii acaba keskin nişancımı arıyo beni vurmayaaaaa:1ninca:

kübram betülüm merak ediyodu ne diycek rosem diyeee ee ben ona dedim çok merak etme tavsiye etmem diye dimi arkadaşlar

kız bende okey oynuyom onuda anlarsa anammmmm herif takiptekaydirigubbakcemile3

sessizliğimn sebebi sensin canımmm
bundan böyleee sesimi duyamıycannn
kendimi banlıycammm
hatta kazenden rica etcem beni banlasınnn

miniğim sen temizliği sonraya bırakmışsın ben temizliğimide yaptım halıları yıkadım pencereler kapılar hep sildim ama şimdi bu cadı her an biryerlere çiş yapabilirmafoldumben
hayırlısıyla öğrensede bende rahatlasam.benim büyük kızda bu sene okula başlıcak
bende bu yaz küçüğe tuvaletini öğretebilirsem kışa rahat olurum
ikimizide hadi kolay gelsin canım
ama hep diyorum çocuk büyütürken en sinir olduğum ve en zorlandığım iş bu wc eğitimi benim:jeyyar::jeyyar:mafoldumbenmafoldumben

rosem fazla uzun sürmese iyi olur bu muhabbet
ben sadece yorumunu merak ettim dedim yoksa gelde bizi gazeteye çıkar demedim
benim gitmem lazım gidemedim bi türlü yaaaaaa

ben sadece kk ne giriyorum aradada okey oynuyorum.eşim okey oynamama bişey demiyo
zaten başka biryere girmiyorum vaktimde olmuyo.facele falanda hiç işim olmazsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

sessizliğimn sebebi sensin canımmm
bundan böyleee sesimi duyamıycannn
kendimi banlıycammm
hatta kazenden rica etcem beni banlasınnn
:1shok:canım şaka yapıyorsun heralde değilmi nedemek kendimi banlicam olurmu hiç öyle şey anladım kadarıyla rossemin şakasına biraz bozuldunuzmu ne ben öyle anladım sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…