Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hadi kızlar ben kaçtım bi daha gelecek olursam kovun beni burdannklava:klava:

bende gidip k k kadın sığınma evine kayıt olcam.yakında lazım olcak orası bana:teytey::teytey:

hepimize lazım olacak gibi canım:roflol::roflol::roflol:
hadi git kız işlerini yap kovuyorum seni:roflol::roflol::mymeka::roflol:

hanımlar şu resim yüklemede bana yardımcı olmadınız ya aşkolsun size küstüm işte:dilcikar:
hiçmi beni merak etmiyorsunuz:mymeka:tamam gül yüzümden mahrum bırakıcam sizi:roflol::roflol:

canım resmi seçiyorum.ölçüsünü ayarlıyorum emial yazan yere ne yazıcam gerisini yapamadım kaç defa denedim olmadıkafamçokkarıştı
orya birşey yazma tatlım resmi seçip ayarları yapınca host it! yazan yere tıkla
yüklenince sayfa değiştirecek o sayfadaki resim altında bulunan ilk adres yerini kopyala sitede msj yazdığımız yerde link bölümüne tıklayıp oraya yapıştır tamam diyince msj gönder diyine resim eklenmiş olacak kolay gelsin canımm
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar-2.html bu adreste de arkadaşlar anlatmış oradan da bakabilirsin

kızlar inanmayın bu iftiracı karı kendi suçlarını ortaya çıkarıcam diye bize iftiraa atıyoooo
dün emniyet müdürlüğünde buldum afişi buyrun bakınnnnnn

kız kalemiti jayne in bile başına bu kadar ödül koymuyolar peeeehhhhhhhhh ben neymişim beeee

ayy ayy ayyyyyy şu güzelliğimede bakınnnnn

(bu arada beni göremeyenlerde görsünnn)

eee şevvoş ne işin vardı emniyet müdürlüğünde hheee söyle bakimmmmmm demekkii haber asparagas değil

delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:

kabul ettttt çoookkk iyyyiiiii espiriydiiiiiiii:hooray:

yok yaaa rosemmmm
sonunda çıldırttın beni
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
artı kendimi banlıyorummmmm
kk ya falanda gelmeycem
sensiz sessiz bi dünyaya ihtiyacım varrrr

sensiz olmaz bunu bize yapma sewalimmmmmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

selamlar sekerlerrrrrrr
herkese guzel bır gun dılıyorum canlarım
dun nazım 5de 5 hıc sektırmedı altına ısedı:))))))))))))))))
sabırla beklıyorum bakalım sabah cıs dedı yetısırken kacırdı altına ama en azından kavramıs geldıgınde soylemeyı.2 3 gune kadar sanırım wc ye yetısecegız ınsaallah
bu hafta bu ısıde halledersem artık kucuk kızımda buyudu dıyebılecegım:)))
sonrada ev halılar vs yıkanıp temızlenecek:)))
herkesler ıyıdır ınsaallah
meleklerımı cok cok opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…