Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Herkese merhabalar...:teytey::1hug:
bugün bircok yerde hava kapalı anladığım kadarıyla. Burdada yağmur yağıyor.
Havalar kapalı ama hepinize aydınlık bir gün diliyorum.
freyza gecmiş olsun. rüyanaz ALLAH kavustursun canım
Bütün melekleri öpüyorum..:1hug:

nerelerdesin sen kaçak.özletiyosun kendini.:1hug:
nasılsın canım,neler yapıyosun?

ben iyiym canım ama şevval biraz keyifsiz orta kulağında iltihap başlamış öyle olunca şevvaldede bir sersemliktir gidiyo 2 gündür..dün doktoruna götürdüm grip ilacı verdi viral enfeksiyon başlamış dedi eğer yarına kadar sersemlemiş hali devam ederse antibiyotik tedavisine başlıycaz..alıştığımız kıpır şevval in yerine sakin ve devamlı uyumak isteyen bir kız var.. durum böyle olunca onu gözlem altında tutuyorum ve pc ye pek fazla bakamıyorum..ben bu kızla napıcam 10 -15 günde bir hasta sanırım ben çocuk bakmayı bilmiyorum...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

saol canım tşk ederim........

öncelikle geçmiş olsun canım öle deme annesi biz bakmadıgımızdasn degil onlar hasta olmak için zorluyolar resmen öptüm seni canım üzme kendini.........

öncelikle geçmiş olsun canım öle deme annesi biz bakmadıgımızdasn degil onlar hasta olmak için zorluyolar resmen öptüm seni canım üzme kendini.........

öncelikle ilgin için teşekkür ederim rüyacım ... artık bunaldım canım binde bir milyonda bir olan şeyler hep benim kızımın başına geliyo mesela kaç tanenizin çocuğunda göbeği düşerken parça kaldı ve bu 2 sene sonra omfalit denen bir rahatsızlığa neden oldu..belki bir belki hiç kimse.. bunun gibi bir sürü ilginç olay ister istemez insan bu
nalıyo..ocak ta 3 yaşı bitecek ve ben hala bir kere büyüdü artık ohhh diyemedim...hergün yeni bir vukuat grip zaten allahın emri ..
kusura bakmayın sizide sıktım ama sizde olmasanız derdimi kime anlatayım...

iyiki varsınızzz...

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun meleğine.sakın kendine haksızlık etme.kim ister evladı hasta olsun.onlar hasta olunca en çok kim üzülüyo,elbette biz üzülüyoruz.benimde küçük kızım çok zayıf bazıları bana diyo.sen bakamıyomusun bu çocuğa diye.ama kim ne derse desin
benim kadar kimse üzülemez.allah dermansız dert vermesin.
niye sıkılalım kii.biz bir aile olduk burda.hepimiz dertlerimizi sıkıntılarımızı anlatıp rahatlıyoruz.

geçmiş olsun canım üzülme canım niye bilmeyesinki üstene düştükçe daha çok hastaoluyorlar canım her çocuğun farklı bünyesi var benim büyükde en ufak bi üşütmede hemen kulakları enfeksiyon kapar ,küçükğümün ise bademcikleri hemen şişer ne kadar dikkat etsekte olacaksa oluyor bide büyüdükce kontrolleride zor oluyor heran yanlarında olamıyoruz kendini üzme canım tüm kadınların en güzel becerisidir çocuk bakmak ruhumuzda var bir kere ve bu kadınlara özel bi durum
çocuklar hasta ola ola bağışıklıkları gelişecek :teselli: annesi teyzesi için öp olurmu sevaliŞenizacil şifalar diliyorum canım:Saruboceq:a.s.

sevvalcik gecmiş olsun canım
kendini suclama onun hasta olmasına en cok üzülen yine sensin
valla her hastalıgında onunla birllikte sende hastalanıyosun hiç istermisin öyle olsun
senin minik biraz nazlıymış işte annesi

canım benim küçükte hem zayıf bide yaşıtlarına göre 2 yaş küçük görünüyor 2.sınıfa gidiyor bazen bende kızıyorum bu çocuğa bakmıyormusun diyenlere hiç bakmazmıyız bakımla bu hale geliyorlar zaten bi de bakmasak ne olcak bilmema.sçok küçük doğdu bide bunun üstüne 2 yaşına kadar devamlı ağlayan uyumayan bir çocuk ne kadar büyüyebilirki allah tan artık düzenli uyuyor tüm bunlara rağmen yinede doğumundki durumuna göre büyüme düzenümiz çok iyiymiş bunu öğrendikten sonra artık söylenenlere pek takmıyorum, sınıfın en küçüğü olmaktan pek hoşlanmıyor geçen yıl büyük gelen kıyafetleri küçülmüş ay nasıl mutlu oldu onun mutluluğu bizi de mutlu etti tabi
kübra sağlıklıya gerisini boş ver canım Şeniza.s.

merhaba hanımlar
konu çocukların hastalığı ve bakımı galiba:1rolleyes:
benim kızlarımda zayıflar görenler bunlar bişey yemiyo diyolar.bazen benimde canım sıkılırdı ama yinede söylenenleri pek kafaya takmadım.inanın büyüdükçe yemeleride düzeliyo.şimdi büyük kızımın yemesi iyi şükür.küçük pek bişey yemez ama o da düzelir çok üstüne gitmiyorum.
şükür öyle çok sık hasta olmazlar.demekki kilodan ziyade sağlam bünye önemli.
şevvalcik kendine haksızlık yapma her çocuk bir değildir
bazıları ne yaparsan yap çabuk hastalanır.sana bir önerim var ne kadar üstüne titrersen o kadar hasta oluyolar o yüzden fazla üstüne düşme.3 çocuk büyütüyorum istesemde çok nazlayamıyorum sonuçtan memnunum sizede öneririm
herkese sağlık dolu bir ömür diliyorum
hastalara acil şifalar diliyorum

canım,benim kızımda 2300 gr doğdu.kücücüktü.ben zayıf diye üzüldüğümde eşim hep biz bu kadar olduğuna şükretmemiz gerektiğini söylüyordu.çünkü çok zor bir hamilelik geçirdim.allah korusun sakat olabilir dendi.benim o dönemde saçlarım beyazladı.tansiyonum desen sürekli yükseliyordu.yani ben kızımızın zayıf olmasını artık kafama takmıyorum.sağlıklı ya,bizimle ya,gerisi hiç önemli değil.bu arada çok akıllı bi çocuk maşallah.
biz dışardan gelen seslere kulağımızı kapalı tutmalıyız.çünkü bizim çocuğumuzu bizden başkası düşünemez ve üzülemez.
canım benim artık sen baya büyütmüşsün.artık aklı eriyo ve büyüdüğü için seviniyo.yerim ben onu.

hanımlar bu arada kk sayesinde türkiye genelindeki hava durumunuda öğreniyoruz:roflol:
bugün heryer de hava kapalı ve yağışlı anlaşılan
öptüma.s.

şewalcik canım çok geçmiş olsun
lütfen kendini suçlama kim isterki bebeği hasta olsun bizler herşeyimizi onlara adamışken onların bi gülümsemesi için herşeyi yapmaya hazırken......... sen böyle düşünme lütfen kendini dahada çok üzersin
inş. bir an önce iyileşir de meleğimiz anneciğinin yüzünüde güldürür
acil şifalar diliyorum

mihriban nasılsın canım görüşemiyoruz melekler nasıllar öpüyorum

kübra canım senden ne haber meleğin inş. okulan artık mutlu geliyordur

Ne güzeldir birine ' İyi ki Varsın' Diyebilmek..
Bu ' biri' hayatınızdaki o boşlukta iyilerin derinliğini bırakmıştır.Bıraktığı derinlik de,
devamında iyi damlalarını ardından getirmek de gecikmeyecek ve 'İyikiler' denizini oluşturacaktır.
Bu deniz berraktır.Ayaklara batacak çakıldan ıraktır. Ne kadar derine giderseniz gidin denizin dibi
aynı mavilikte olacaktır.
Bu deniz sukundur.Sizi fırtınalarında savurmaz. Başka denizlerdeki fırtınaların önceden habercisidir.
Onu izlerken dalıp gidersiniz hayallere, ama şu anki gerçeklerle..
Bu deniz Filizdir.Yeşilinin taze kokusu,yeni doğuşların müjdesidir. Emekle beslenir,meyveleri
çeşit çeşit renk renkdir.
Bu deniz paylaşımdır. Lokman ağzındayken, kursağı boş olanları düşünmektir. 'Ne fark eder ki' deyip geçmemektir.Binlerce deniz yıldızı sahile vurduğunda,'hangi birini okyanusa geri göndereceğiz' dememektir. Bir tanesi için bile çok şey fark ettiğini bilmektir..

Bu deniz ' Sevgi' dir.. Her harfinin hakkını vererek söylemek,değerini bilerek yaşamaktır.
Sözde değil Özde Sevmektir...
Bu gün kaç kişiye ' İyi ki Varsın ' dediniz..
Hayatlarımıza zaman eklenirken,Zamanlarımıza hayat eklemeyi unutmayalım...
(alıntı)
bunu yazıyı biraz önce nette okudum çok hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim
İyi ki varsınız arkadaşlar :))))))))))))))

ader iyiim canım küçük kızım biraz rahatsız.burnu akıyo,bide öksürüğü var.
betül şimdi neşeli geliyo çok şükür.
onların mutsuzluğu bizi de etkiliyo.
sen ve meleklerin nasılsınız?

Son düzenleme:
sevindim canım betülün mutlu olmasına rabbim daima yüzlerini güldürsün inş.

geeeçmiş olsun canım cimcimemize inş. bir an önce iyileşir
havalardan da galiba o burun akıntısı ve öksürük bi geldimi gitmiyooo inş. çabuk atlatırsınız
bizde iyiz küçük cadının uyku düzenini sağlmaya çalışıyorum ama o yine canı isteyince uyuyooo anlıycan kendi kendime mücadele ediyorum

canım paylaşımın için tşk ederim gerçektende çok güzel ve anlamlı
bendende size arkadaşlar
İYİKİ VARSINIZ!!!

kamilece emeğine sağlık canım çok güzel bir yazı.
keşke yanımda olsaydı demek yerine iş işten geçmeden iyi ki varsın demeliyiz bencede.
iyi varsınız arkadaşlar:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…