- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #2.601
günaydın güzel bayanlar ve onların dahada güzel prensesleri...bugünlerde az uğrayabiliyorum topiğe hepinizi çok özledim...
nerelerdesin sen kaçak.özletiyosun kendini.:1hug:
nasılsın canım,neler yapıyosun?
Herkese merhabalar...:teytey::1hug:
bugün bircok yerde hava kapalı anladığım kadarıyla. Burdada yağmur yağıyor.
Havalar kapalı ama hepinize aydınlık bir gün diliyorum.
freyza gecmiş olsun. rüyanaz ALLAH kavustursun canım
Bütün melekleri öpüyorum..:1hug:
ben iyiym canım ama şevval biraz keyifsiz orta kulağında iltihap başlamış öyle olunca şevvaldede bir sersemliktir gidiyo 2 gündür..dün doktoruna götürdüm grip ilacı verdi viral enfeksiyon başlamış dedi eğer yarına kadar sersemlemiş hali devam ederse antibiyotik tedavisine başlıycaz..alıştığımız kıpır şevval in yerine sakin ve devamlı uyumak isteyen bir kız var.. durum böyle olunca onu gözlem altında tutuyorum ve pc ye pek fazla bakamıyorum..ben bu kızla napıcam 10 -15 günde bir hasta sanırım ben çocuk bakmayı bilmiyorum...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
öncelikle geçmiş olsun canım öle deme annesi biz bakmadıgımızdasn degil onlar hasta olmak için zorluyolar resmen öptüm seni canım üzme kendini.........
ben iyiym canım ama şevval biraz keyifsiz orta kulağında iltihap başlamış öyle olunca şevvaldede bir sersemliktir gidiyo 2 gündür..dün doktoruna götürdüm grip ilacı verdi viral enfeksiyon başlamış dedi eğer yarına kadar sersemlemiş hali devam ederse antibiyotik tedavisine başlıycaz..alıştığımız kıpır şevval in yerine sakin ve devamlı uyumak isteyen bir kız var.. durum böyle olunca onu gözlem altında tutuyorum ve pc ye pek fazla bakamıyorum..ben bu kızla napıcam 10 -15 günde bir hasta sanırım ben çocuk bakmayı bilmiyorum...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
öncelikle ilgin için teşekkür ederim rüyacım ... artık bunaldım canım binde bir milyonda bir olan şeyler hep benim kızımın başına geliyo mesela kaç tanenizin çocuğunda göbeği düşerken parça kaldı ve bu 2 sene sonra omfalit denen bir rahatsızlığa neden oldu..belki bir belki hiç kimse.. bunun gibi bir sürü ilginç olay ister istemez insan bu
nalıyo..ocak ta 3 yaşı bitecek ve ben hala bir kere büyüdü artık ohhh diyemedim...hergün yeni bir vukuat grip zaten allahın emri ..
kusura bakmayın sizide sıktım ama sizde olmasanız derdimi kime anlatayım...
iyiki varsınızzz...
geçmiş olsun canım üzülme canım niye bilmeyesinki üstene düştükçe daha çok hastaoluyorlar canım her çocuğun farklı bünyesi var benim büyükde en ufak bi üşütmede hemen kulakları enfeksiyon kapar ,küçükğümün ise bademcikleri hemen şişer ne kadar dikkat etsekte olacaksa oluyor bide büyüdükce kontrolleride zor oluyor heran yanlarında olamıyoruz kendini üzme canım tüm kadınların en güzel becerisidir çocuk bakmak ruhumuzda var bir kere ve bu kadınlara özel bi durumben iyiym canım ama şevval biraz keyifsiz orta kulağında iltihap başlamış öyle olunca şevvaldede bir sersemliktir gidiyo 2 gündür..dün doktoruna götürdüm grip ilacı verdi viral enfeksiyon başlamış dedi eğer yarına kadar sersemlemiş hali devam ederse antibiyotik tedavisine başlıycaz..alıştığımız kıpır şevval in yerine sakin ve devamlı uyumak isteyen bir kız var.. durum böyle olunca onu gözlem altında tutuyorum ve pc ye pek fazla bakamıyorum..ben bu kızla napıcam 10 -15 günde bir hasta sanırım ben çocuk bakmayı bilmiyorum...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım benim küçükte hem zayıf bide yaşıtlarına göre 2 yaş küçük görünüyor 2.sınıfa gidiyor bazen bende kızıyorum bu çocuğa bakmıyormusun diyenlere hiç bakmazmıyız bakımla bu hale geliyorlar zaten bi de bakmasak ne olcak bilmema.sçok küçük doğdu bide bunun üstüne 2 yaşına kadar devamlı ağlayan uyumayan bir çocuk ne kadar büyüyebilirki allah tan artık düzenli uyuyorcanım çok geçmiş olsun meleğine.sakın kendine haksızlık etme.kim ister evladı hasta olsun.onlar hasta olunca en çok kim üzülüyo,elbette biz üzülüyoruz.benimde küçük kızım çok zayıf bazıları bana diyo.sen bakamıyomusun bu çocuğa diye.ama kim ne derse desin
benim kadar kimse üzülemez.allah dermansız dert vermesin.
niye sıkılalım kii.biz bir aile olduk burda.hepimiz dertlerimizi sıkıntılarımızı anlatıp rahatlıyoruz.
canım benim küçükte hem zayıf bide yaşıtlarına göre 2 yaş küçük görünüyor 2.sınıfa gidiyor bazen bende kızıyorum bu çocuğa bakmıyormusun diyenlere hiç bakmazmıyız bakımla bu hale geliyorlar zaten bi de bakmasak ne olcak bilmema.sçok küçük doğdu bide bunun üstüne 2 yaşına kadar devamlı ağlayan uyumayan bir çocuk ne kadar büyüyebilirki allah tan artık düzenli uyuyortüm bunlara rağmen yinede doğumundki durumuna göre büyüme düzenümiz çok iyiymiş bunu öğrendikten sonra artık söylenenlere pek takmıyorum, sınıfın en küçüğü olmaktan pek hoşlanmıyor geçen yıl büyük gelen kıyafetleri küçülmüş ay nasıl mutlu oldu onun mutluluğu bizi de mutlu etti tabi
kübra sağlıklıya gerisini boş ver canım Şeniza.s.
Ne güzeldir birine ' İyi ki Varsın' Diyebilmek..
Bu ' biri' hayatınızdaki o boşlukta iyilerin derinliğini bırakmıştır.Bıraktığı derinlik de,
devamında iyi damlalarını ardından getirmek de gecikmeyecek ve 'İyikiler' denizini oluşturacaktır.
Bu deniz berraktır.Ayaklara batacak çakıldan ıraktır. Ne kadar derine giderseniz gidin denizin dibi
aynı mavilikte olacaktır.
Bu deniz sukundur.Sizi fırtınalarında savurmaz. Başka denizlerdeki fırtınaların önceden habercisidir.
Onu izlerken dalıp gidersiniz hayallere, ama şu anki gerçeklerle..
Bu deniz Filizdir.Yeşilinin taze kokusu,yeni doğuşların müjdesidir. Emekle beslenir,meyveleri
çeşit çeşit renk renkdir.
Bu deniz paylaşımdır. Lokman ağzındayken, kursağı boş olanları düşünmektir. 'Ne fark eder ki' deyip geçmemektir.Binlerce deniz yıldızı sahile vurduğunda,'hangi birini okyanusa geri göndereceğiz' dememektir. Bir tanesi için bile çok şey fark ettiğini bilmektir..
Bu deniz ' Sevgi' dir.. Her harfinin hakkını vererek söylemek,değerini bilerek yaşamaktır.
Sözde değil Özde Sevmektir...
Bu gün kaç kişiye ' İyi ki Varsın ' dediniz..
Hayatlarımıza zaman eklenirken,Zamanlarımıza hayat eklemeyi unutmayalım...
(alıntı)
bunu yazıyı biraz önce nette okudum çok hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim
İyi ki varsınız arkadaşlar :))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?