- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #2.621
sevindim canım betülün mutlu olmasına rabbim daima yüzlerini güldürsün inş.
geeeçmiş olsun canım cimcimemize inş. bir an önce iyileşir
havalardan da galiba o burun akıntısı ve öksürük bi geldimi gitmiyooo inş. çabuk atlatırsınız
bizde iyiz küçük cadının uyku düzenini sağlmaya çalışıyorum ama o yine canı isteyince uyuyooo anlıycan kendi kendime mücadele ediyorum
sevindim canım betülün mutlu olmasına rabbim daima yüzlerini güldürsün inş.
geeeçmiş olsun canım cimcimemize inş. bir an önce iyileşir
havalardan da galiba o burun akıntısı ve öksürük bi geldimi gitmiyooo inş. çabuk atlatırsınız
bizde iyiz küçük cadının uyku düzenini sağlmaya çalışıyorum ama o yine canı isteyince uyuyooo anlıycan kendi kendime mücadele ediyorum
kız ader anacıgım sen sunu kızı bana gonder bakam
topık annesı onu mum eder sekerım
benım evın havasındanmı suyundanmı kızlarımın yanına kım gelse uyur
ıkı surtunsun benım kızlaraa
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ahh canım benim :1hug:
yakala anneciği kuzucuğum geliyooo
inş. miniğim en kıısa zamanda uykuya alışır
çok şükür sağlıklı yaaa varsın annesinide uyutmasın
ama elif ve naz dan çok feyz alması lazımmm cadımın:asigim:
öncelikle ilgin için teşekkür ederim rüyacım ... artık bunaldım canım binde bir milyonda bir olan şeyler hep benim kızımın başına geliyo mesela kaç tanenizin çocuğunda göbeği düşerken parça kaldı ve bu 2 sene sonra omfalit denen bir rahatsızlığa neden oldu..belki bir belki hiç kimse.. bunun gibi bir sürü ilginç olay ister istemez insan bu
nalıyo..ocak ta 3 yaşı bitecek ve ben hala bir kere büyüdü artık ohhh diyemedim...hergün yeni bir vukuat grip zaten allahın emri ..
kusura bakmayın sizide sıktım ama sizde olmasanız derdimi kime anlatayım...
iyiki varsınızzz...
minik kuşum canım aman 41 buçuk kere maşallaahhh
uyusunlarda büyüsünlera.s.
rabbim nazarlardan esirgesin
bende diyorum hayırlısıyla bi büyü ozaman bende seni uyutmicamm
ama ozaman beni dinlemezki vurur kafayı yatar valla
ablamız şimdi ööle sabahları zor uyandırıyorum bebekken oda uyumazdı şimdide uyanmıyooo
ama kızlar bi görseneniz o kadar tatlı bişeyki alıp içime koyasım geliyooo çok ara verdiğimden galiba ama ben bu cadı kızımda anneliğimi tattım(kızmayın lütfen bana)
tabi ırmak ta ööle canımdan çok seviyorum ama ne biiliim sanki ada da daha tecrübeli olduğumdan dolayı herşeyi bambaşka geliyoo(sevgi dışında ikisinide aslaa ayıramam yanlış anlaşılmak istemem)
canım kızım yaa ırmak ıma üzülüyorumda onu ne kadar bilinçsiz büyütmüşüm
amaaa onlar benim herşeyim....... rabbime şükürler olsun bana bööyle iki güzel kızz vermiş (birazda uyku verir inş.)
umarım duygularımı doğru ifade edebilmişimdir
allah herkesin yavrusunu bağışlasın
herkes yemekte herhald kızım geldi aç degilmiş biz henüz yemedik daha sonra yiycez........
iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?