Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sağolasın canım.biz ne kadar uğraşırsak uğraşalım onlar kendi bildiklerinden şaşmıyolar.
sanada allah kolaylık versin inş bu mücadeleyi sen kazanırsın(biraz zor gibi ama)

sevvalcik canım cok gecmıs olsun bebegım
oyle soyleme canım benım
evet sureklı hastalık bırseyler cıkması ınsanın canını cok sıkıyor bebegını dusundugun ıcın soyluyorsun ama rabbım daha beterınden korusun canım.
bırde esırgenen goze cop batar derler ya oyle oluyor bazende
cok fazla dıkkat edıp usutur hasta olur dıye ustune tıtrememek gerekır
bırde nazara cok ınanıyorum rabbım nazarlardan korusun canım
akıl vermek gıbı algılamada canım ya cocugumun basının gozunun sadakası dıye bır mıktar ıhtac sahıbı bırıne para ver bence
kızlarım ıcın evım aılem huzurum ıcın elımızden geldıgınce yapıyoruz canım
ınan rabbım onun yuzusuyu hormetıne koruyor canım benım
cok gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum
bu son olsun ınsaallah canım
kıyamam ben sıze canım arkadasım

kamılece canım benım
guzel paylasımın ıcın cok tesekkurler
evet yanımızdayken kıymet bılmek kadar guzel bırsey yok hayatta
ve keske demek yerıne o anın tadını cıkarmak gerek dıye dusunuyorum
ve 7 senedır tanıdıgım bırıcık esıme her gun ıyıkı varsın,ıyıkı 2 dunyalar guzelı kızım var,sukurler olsun saglıgım yerınde ıyıkı sızler varsınız dıye bılıyorum
rabbım sasırtmasın ınsaallah.
hepınızı cok sevıyorum ıyıkı varsınız sekerlerrrriiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

iyi günler kızlar...bugün pazar günümdü kızımı okula bıraktıktan sonra pazara gittim şimdi geldim.şevvalcik canım geçmiş olsun gerçekten kendini suçlama çocukların üstüne düştükçe daha çok hasta oluyorlar inan sen diyosun 3 yaşını dolduracak büyüdü artık oh diyemedim diyosun benimki 7yi dolduracak ben bile oh büyüdü diyemedim canım sıkma canını inşallah biran önce iyileşir.

kız ader anacıgım sen sunu kızı bana gonder bakam
topık annesı onu mum eder sekerım
benım evın havasındanmı suyundanmı kızlarımın yanına kım gelse uyur
ıkı surtunsun benım kızlaraa
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ahh canım benim :1hug:
yakala anneciği kuzucuğum geliyooo
inş. miniğim en kıısa zamanda uykuya alışır
çok şükür sağlıklı yaaa varsın annesinide uyutmasın
ama elif ve naz dan çok feyz alması lazımmm cadımın:asigim:

verırız sekerım ıstedıgınız feyz olsun canım benım
vallahı benımkı pazar gecesı evımde degılım dıye dun acısını cıkardı
sabah kapıyı actırdım 9.30 da yattı 12de kalktı.3 de gerı yattı 7de kalktı.aksam yemegı yedı 8.30 da yattı sabah 9 da kalktı.
evınde kalmamanın huzursuzluguyla butun gun uyudu
masaallah cocuklarımın ıkısındede uyku sorunu yasamadım
delı gıbı uyurlar.
ınsaallah canım yaa en kısa surede duzene gırer
uykusuzluk cok kotu etkılıyor ınsanı
anam stokda yapılmıyorkı bu meret :roflol:
stoklasakta uykusuz kaldıgımız gunlerde kullanabılsek:roflol::roflol:
allah yardımcın olsun canım benım duzelecek ınsaallah annecıgı
melegıme guvenıyorum ben
sımdı uyumazsa buyuyuncede sen uyutma kıs ıntıkamını al:roflol::roflol::roflol:

ader sağol canım bende kızlarımda iyiyiz
senin ufaklık yine uyutmuyo demek miniğin yanına gönder gerçekten maşallah minik ben senin kızların gibi uyuyan çocuk görmedimnazar değmesin meleklerine
benim küçük cadı 8 gibi uyandı şimdi saat 3,5 daha öğlen uykusunu uyumadımirmirmirmir
ader allah yardımcın olsun canım
miniğin dediği gibi büyüyünce sende onu uyutma dicem ama anne yüreği izin vermezki buna
pc başından kalkayım artık bütün iş beni bekliyoo yemekde yapacam
meleklerinizi öpün byyyyyyyyyyyyy canlarım:teytey:

slm kızlar nasılsınız kızımıyeni uyudu bi bakayım
sizlere
geçmişi okuyamadım inşallah herkesler iyidir
hasta varsa çok geçmiş olsun diyorum mınık nasılsın hayatım
mıhrıban sen nasılsın
adercim send iyisindir bacum
kimler varsa herkesi öpyorum

canım benim ya olumsuz başlamış olabilirsiniz ama üzme kendini bizde ilk doğdu sarılık atlattık sonra kalça çıkıklıgı her hafta doktordaydık ilk 4 ay sonra rüyanaz da çok hassas canım sürekli grip falan baba gideli ateşlenmelirimiz sonra geçen hafta lenf bezleririndeki sorunar onlar hiç büyümez zaten napalım bize düşen onları çok sevmek iyi bakmak.......bu arada öle dersen üzülürüz ya kime anlatçan neden sıkılalım tabiki anlatçan sorunlarını öptüm canım herzaman dinşerim ihtiyacın oldugunda....

bende kızımı uyuttum,yemeğimi de yaptım.
ama yaptığım yemeği eşim yemiyecek,ona da başka yemek hazırlıcam.
frezyacım nasılsın?seni göremiyoruz eskisi gibi buralarda

betülcüm kolay gelsin şekerim bende kızım gidince uyumuşum biraz koltukta şimdi uyandım yemegimi bişirdim kızım okuldan gelcek 1 saat sonra...onu bekliom ............

minik kuşum canım aman 41 buçuk kere maşallaahhh
uyusunlarda büyüsünler a.s.
rabbim nazarlardan esirgesin

bende diyorum hayırlısıyla bi büyü ozaman bende seni uyutmicamm
ama ozaman beni dinlemezki vurur kafayı yatar valla
ablamız şimdi ööle sabahları zor uyandırıyorum bebekken oda uyumazdı şimdide uyanmıyooo

ama kızlar bi görseneniz o kadar tatlı bişeyki alıp içime koyasım geliyooo çok ara verdiğimden galiba ama ben bu cadı kızımda anneliğimi tattım(kızmayın lütfen bana)
tabi ırmak ta ööle canımdan çok seviyorum ama ne biiliim sanki ada da daha tecrübeli olduğumdan dolayı herşeyi bambaşka geliyoo(sevgi dışında ikisinide aslaa ayıramam yanlış anlaşılmak istemem)
canım kızım yaa ırmak ıma üzülüyorumda onu ne kadar bilinçsiz büyütmüşüm
amaaa onlar benim herşeyim....... rabbime şükürler olsun bana bööyle iki güzel kızz vermiş (birazda uyku verir inş.)
umarım duygularımı doğru ifade edebilmişimdir
allah herkesin yavrusunu bağışlasın

yaaa kızlar
benim kızım bana benzemiyor yaniherkes babasına ve babaannesine benzetiyor
babaanne kayiften dört köşe
bugünde gelmiş yok komşular ne kadar sana benziyor sen dogurmuşsun gibi dediler deyip kahkaha atıyor gıcık oldum astım suratımı anladı
uyuz oluyorum yaaa o benim kızım bi kere insallah bana benzeyecek üyüdükçe:)

canım seni çok iyi anlıyorum.galiba ilklerde cahil oluyoruz.ikincilerde daha bilinçli oluyoruz.
elbette ki sevgi ayrılmıyo.onlar bizim canımız.onların canı yansa benim onlardan daha fazla yanıyo.amin canım,abbim cümlemizin evladını korusun:Saruboceq:

iyi akşamlar kızlar
sevalcikkkk canım geçmiş olsun
kendinede haksızlık yapma canım
bak benim oğluşum 13 kilo 4.5 yaşında
ben öleyim o zaman
bende biraz rahatsızdım kafamı kaldıramadım
bir ara kalkıp yemek yaptım o kadar
hepinizi öpüyorum

herkese teşekkür ederim canlarım bende haksızlık ettiğmi biliyorum ama insan bunalınca konuşmasınada yansıyo..ablasında görmediğimiz şeyleri biz bu cadıda yaşıyoruz ..

ama tekrar söylüyorum iyiki varsınız ve sıkıntılarımı hafifletiyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…