E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #2.641
herkese teşekkür ederim canlarım bende haksızlık ettiğmi biliyorum ama insan bunalınca konuşmasınada yansıyo..ablasında görmediğimiz şeyleri biz bu cadıda yaşıyoruz ..
ama tekrar söylüyorum iyiki varsınız ve sıkıntılarımı hafifletiyorsunuz...
iyi akşamlar kızlar
sevalcikkkk canım geçmiş olsun
kendinede haksızlık yapma canım
bak benim oğluşum 13 kilo 4.5 yaşında
ben öleyim o zaman
bende biraz rahatsızdım kafamı kaldıramadım
bir ara kalkıp yemek yaptım o kadar
hepinizi öpüyorum
ruyanaz nasıl,günü nasıl geçmiş?
canım saol iyi geçmiş çok sevinçliydi geldiginde yeni şarkı ögrenmişler onları söledi durdu uyudu şimdi...........
efsunefe canım sen nasıl oldun sezen ve efe nasıl inş. iyilerdir
öpüyorum canım
günaydın kızlar
meleklerinizi ve sizleri
kocaman öpüyorum
lahana bebek hayırdır canım neyin var
günaydın
herkese güzel bi gün diliyorum
kızlar küçük cadım şimdi tv de benimle oynarmısını izliyooo aman allahım nasıl da ilgili
canım lahanabebek neyin var güzelim
valla kızlar hem kızıma canım sıkıldı hemde akşam bir dizi de birşeye sıkıldım böle işte
kızım iki gündür sol göysünde ağrı olduğunu söyledi:1no2: bu ağrı hızlı yürüdüğünde ve yorulduğunda olyomuş neden olabilir acaba:uhm: doğrusu korktum valla:çok üzgünüm:
dr umuz cuma ya kadar yok cuma öğleden sonraya randevu verdiler inşallah bi sorun çıkmaz:Saruboceq: çok sıkılıyorum
valla kızlar hem kızıma canım sıkıldı hemde akşam bir dizi de birşeye sıkıldım böle işte
kızım iki gündür sol göysünde ağrı olduğunu söyledi:1no2: bu ağrı hızlı yürüdüğünde ve yorulduğunda olyomuş neden olabilir acaba:uhm: doğrusu korktum valla:çok üzgünüm:
dr umuz cuma ya kadar yok cuma öğleden sonraya randevu verdiler inşallah bi sorun çıkmaz:Saruboceq: çok sıkılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?