Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlar melek anneleri.
nasılsınız bir kaç gündür giremedim siteye...........

ayyy ne olmuş nazar mı değdi bize bir gün giremedim herkes hastalanmış hepsini okuyamadım sayfaların tüm hastalarımıza RABBİM TEZ ZAMANDA ACİLLLL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAHHHHHH AMİNNNNNNNNNNNNNNN
bugünlerde pek giremeyeceğim evin büyük çocuğu olarak kardeşimin düğünüyle ilğili bana çok işdüşüyor herşeyde birebir benimde olmam gerekecek hepinizi çok öpüyorum akşamları girmeye çalışıp hiç olmazsa bi bakmaya çalışırım size bayramda düğünümüz var hepinizi beklerim görüşmek üzere sevğilerrr

neyse ben çıkıom kızlar yaprak dökümü sonrası grşrüz kızımla evcilik oynayacaz anneanne olcakmışım hadi bana kolay gelsin.........

benim kızım yok ama topiğinizdeki dayanışma ,birbirinizi hiç görmediğiniz ,tanımadığınız halde bu kadar sıcak sohbetler çok hoşuma gitti..
gerçekten inanılmaz sıcak ve sevgi dolu sohbetleriniz...
bozulmaması dileğiyle tebrikler........

herkese iyi akşamlar.. :) melek anneleri klübüne daha önce uğramamıştım,uğramak için melek annesi olmayı bekledim vee tam da doğumgünümde gökten bir melek gönderdiler hediye...böyle bir mtluluk ve daha güzel bir hediye olamaz :) tüm melek annelerine sevgiler...

iyi akşamlar kızlar çok sağolun mesajlarınız için bugün gittim hastaneye
9.katta yatıyordu kayınvaldem nefroloji bölümünde dalize falan bağlamışlardı
bugünde 7. kata nörolojiye aldılar beyin bölümüne bilmiyorum ama kadına işkence
oluyor sanki dünyadan bir haber ya senağlama anne diye seslendim elini tuttum
sadece gözlerini kırparak cevap verdi konuşamıyor ama beni anladığına eminim
seslenince tepki veriyor gözleriyle bazen sesede cevap vermiyor hep uyuyor
beyin filmide iyi çıkmamış ne diyim arkadaşlar allahım çektirmesin :Saruboceq:
:1no2::1no2:böyle dedim diye sakın beni yanlış anlamayın arkadaşlar ne kadar acı
çekiyor kimbilir allahım yardımcısı olsun tüm şifa bekliyenlere :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…