Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Tünaydınlarr Şeniz Bir süredir siteye giremiyorum kızlar Geçmişteki mesajlara bakamadım ama son mesajlarda okuduğuma göre bütün hastalarımıza ve meleklerimize Allah acil şifalar versin, çok geçmiş olsun diyorum. Benim de canım sıkılıyor bugünlerde; kızımın kalçası bacağı dizi kolu falan ağrıyordu okula falan göndermedim bir kaç gün doktorlara gidip duruyoruz Büyüme ağrısından değil dedi romataid faktör testlerine bakılıyor 2 ayrı doktora gittik Faranjit ve idrar yollarını enf.teşhisi koydular Antibiyotik yanında bir sürü ilaç verdiler. Testlerinde bazı değerler yüksekti. 10 gün sonra tekrar bu uzun süren ağrının teşhisi için ileri testlere baktırıcaz romotologa falan gidicez inşallah önemli bir şey yoktur diyoruz. Allaha emanet olun Sevgilera.s.

kızlar bi yandan kızımla uğraşıyorum.herkeze cevap yazamadım kusura bakmayın.
hepinizi çok çok seviyorum.iyiki varsınız.bide annemlere üzüldüm annemi bize çağırdım hasta çünkü.
kafası dağılsın diye nasıl olsa evde bizim yapacağımız bi şey yok.

merhaba hanımlar
yine sayfalar dolmuş ama hoş olmayan haberlerle
gerçekten nazar değdi topiğimize
kapris canım yiğeninin şimdi iyi olduğuna sevindim allah serdarı anne babasına bağışlasın
lahanabebek içini ferah tut eminim kızının önemli bişeyi yoktur yine de dr götür kızını geçmiş olsun canım
kübrabetül hem kızına hemde annengile geçmiş olsun canım.gerçekten verilmiş sadakaları varmış.
belinay kızına çok üzüldüm .bazı aileler çocuklarına şiddeti empoze ediyolar.bunu bir marifet sanıyolar.mutlaka çocuğun ailesiyle ve müdürle konuş.umarım böyle birşey tekrar kızının başına gelmez.geçmiş olsun canım
nigtrose inşallah kızının test sonuçları iyi çıkar.moralini yüksek tut.sizede çok geçmiş olsun
tinkimi allah kaynananı süründürmesin canım onun ve sizin hakkınızda hayırlısını versin.bugün topikte hiç güzel haber yoktu.allah beterinden saklasın
nazarlardan korusun hepimizi:Saruboceq:

ay canım benım cok gecmıs olsun
vallahı verılmıs sadakaları varmıs canım yaa
ınsanoglu neler yasıyor goruyoruz suna bakın yaaa
bır anlık hayatımız aslında bununla gecmıs olsun canım
cok cok selam soyle teyzeme ellerınden opuyorum canım

sagolasın bebegım allah razı olsun o senın guzellıgın sekerımde rahat hatun ne demek kız
genıs karımı demek ıstıyon bana sennnn:jeyyar:
:roflol:

canım allah yardımcınız olsun ınsaallah
yaslı ve acı cekıyor rabbım yardımcısı olsun hakkında herseyın hayırlısını versın ınsaallah
sızlerede allah sabır versın canım benım
onun ıcın ne hayırlısıysa o olsun dıle canım boyle acı cekmesı daha kotu onun ıcın
kız kanıma gırmeyın anam su falan yok dur aaaaaaaaaaaaaaaa:roflol:
yeter ıkı dene dogurtmayın benı zorla:roflol:

canım benım ne kusuru askolsun
olur oyle seyler ınsanlık halı
herkesın bır sıkınıtısı var canım
cok gecmıs olsun teyzemede canım
gorusmek uzere opuyorum

goncaa kız bugün topiği okurken bir tek sana çok güldüm.niye kaynananı bu kadar kafaya takıyosunki.kızının ona benzemesi normal sonuçta eşinin annesi.benziyor desin durun ne olacak ki.bak burdaki bir çok arkadaş ne sıkıntılarla uğraşıyo sen de neyi kafaya takıyosun.boşver canım ya benim 3 kızım da bana benzemez hep baba tarafına benziyolar bunu mu sıkıntı edicem kendimekaydirigubbakcemile3
minik kız senin yorumunu okurken dondum kaldım yere vurmuşun kadını.:roflol:
canım benim torunumda bana benzese bende sevinirim belki o psikolojiyle bunu süreklide söyleyebilirim.şimdi hemen bunun altında ard niyetmi aramak gerekiryerimseniben
kadın seviniyo işte kendince boş verin

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."

Bismillâhirrahmânirrahîm bismillâhi azîm-iş- şâni şedîd-il birri mâ şâallahü kâne habese hâbisün min hacerin yâbisin ve şihâbin kâbisin. Allahümme innî radedtü ayn-el âini aleyhi ve alâ men ehabb-en-nâsi ileyhi ve fî keyedihî ve kilyetihî lahmün rakîkun ve azmün dakîkun fîmâ lehû yelîku ferci-il basara hel terâ min fütûrin sümmerci-il basara kerrateyni yenkalib ileyk-el basaru hâsian ve hüve hasîr ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne lâ havle velâ kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîmi Lâ ilâhe illallâhü hısnî, men kâle-hâ dehale hısnî, ve men dehale hısnî emine min azâbî. Sadaka rasûlullahi sallallahü teâlâ aleyhi ve selleme.

canlarım benım bu topıgımız ıcın,
topıgımızın guzel annelerı ıcın,
topıgımızın sahıbı meleklerımız ıcın,
topıkde bulunan tum arkadaslarımızın aılesı sevdıklerı yuvası huzuru mutlulugun ıcın canlarım benım
opuyorum hepınızı

ay vallahı bısey yapmadın sekerım sadece fıkrımı soyledım
ne donuyon kıs aaaaaaaaaaaa ben olanı soyluyorum
kaynana mılletı bu sekerım onlar ıyılıgıne soylemez bısey :jeyyar:
bu konuda master doktora ıhtısas yapmıs bırıyım sekerım
ben dıyorsam vardır bır bıldıgım :roflol::roflol:
sende yaparsan senın gelınle damatla senı cekıstırırız anam odamı dert sımdı
:roflol::roflol::roflol:

selam hanımlar ..............................
kübracım hem kızına hem annenlere geçmiş olsun hemşerim..

tinkimi seninde kayınvalidene hakkında hayırlısı neyse onu versin yüce mevlamm..

efsunefe geçmiş olsun canım...

gonca boşver kız,, benim kızlarda babalarına benzediği halde eşimin tarafı kabul etmiyor hayır bana benziyolarmış kimi kandırıyorlarsa..

minik büyük kızımda 3. bir kız kardeş istiyo elele tutuşup selenayı çağırıcaklarmış..selenada bana yardım edicekmiş..sırnaşık şeysırnaşık şey

kapris yeğeninede çok geçmiş olsun canım ....

alllah topiğimizi kem gözlerden korusun...

nıghtrose canım geçmişolsun inş. daha iyi olur meleğin canım abbim acil şifalar versin
tinkimi saol canım daha iyim sizede geçmiş olsun canım rabbim kayınvalden hakkında hayırlısını versin fazla çektirmesin
kübrabetül sevindim canım cimcimenin ateşinin düşmesine inş. bidaha ateşlenmez
annenler de ucuz atlatmışlar bunla geçmiş olsun
minik ciim sen beni güldürdün allahta seni daima güldürsün kıssss
o ne ööle kaynanaları mahvettin anam
ammaaaa söölediklerinin noktası virgülü herbirine katılıyorum canım benim
gonca canım miniğin taktiklerini uygula artık benim o kaynanalara sarf edecek hiç sözüm yoookkkkk

sağol canım kızım çok şükür ateşi düştü şimdilik iyi.sen nasılsın?
kayınvaliden hastaymış,bu durumda ne denir ki,rabbim hakkında hangisi hayırlısıysa ona çevirsin.

amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ınsaallah canım
rabbım hepımızı guldursun ınsaallah
valla kımseyı mahvetmedım sekerım olanı soyledım
gelın gelıne konusuyoz surda demı amaaaaaa
sagol canım benım yasadıgım gordugum ve cogunda sahıt oldugum olaylara bakarak teshısım bu canım benım
ıyılerı var dır muhakkak tek tuk allah onlardanda razı olsun.
valla ben hıc canımı sıkmıyorum
canımı sıkanın canını sıkıyorum o dusunuyor gerısınıkötükedihüso
ben keyfıme bakıyorum:sm_cool:
hayatta kımsenın benı uzmesıne ızın vermemeye calısıyor
ınsanlar ben ızın verdıgım surece uzebılırler benı
hastalık cocuklar hayat zaten yeterınce zor bırde sahısların egolarını tatmın etmelerıyle ugrasamam uzerımde
gonca canım bence sende oyle yap.cok canınımı sıkıyorlar sen onlarınkını sık cekıl gerıye onlar dusunsun bırazda:roflol::roflol::roflol:

3lersen kızları sende hades olursun sanırım
akıllı dur sekerım onların ıpıyle kuyuya ınme:roflol::roflol:

3lersen kızları sende hades olursun sanırım
akıllı dur sekerım onların ıpıyle kuyuya ınme:roflol::roflol:

biliyorum canım zaten üçlersem onların çağırdığında gelen selena değil beni bakırköyden almaya gelen doktorlar olur..laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae buda benim yeni halim olur....

kızlar az önce başıma na geldi yaaa anlatiim
sabahtan beri tel uma günaydın bebeğim falan gibi abuk sabuk msjlar geldi
bende herhalde yanlış atıyolar falan diye hiç cevap vermedim
en son msj kontörüm yok aşkım olunca
eşimi aradım (genelde bana aşkım diye hitap ettiği için ) oysaki no su farklı
ama olabilir dedim önemli bişey varda başkasının tel denmi msj attı diye düşündüm ama ben değilim hayırdır dedi tabi ona msj ların hepsini söölemedim adam işte şimdi dellenir falanda
neyse işin tuhafı tel kapattıktan sonra bi msj daha aynı no dan aşkım sen kime soruyon diye aman yarabbim korktum yaa evden babamı aradım sööledim sakın kızım arama da msj falanda atma dedi
ee ne bu şimdi

mihriban yok canım yaa eşim ööle bi insan değil
yaklaşık 2 ay önce bu numara yine bööle 2 defa falan msj atmıştı bu şekilde eşimde evdeydi yanlış attı diye düşündük bide bu no geçen hafta biz den hediye para ödülü kazandınız diyerek bi no vermişti arayın diye eşimde gördü arama dı boşver ne ödülü yalan söölüyolar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…