- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #2.741
benim kızım yok ama topiğinizdeki dayanışma ,birbirinizi hiç görmediğiniz ,tanımadığınız halde bu kadar sıcak sohbetler çok hoşuma gitti..
gerçekten inanılmaz sıcak ve sevgi dolu sohbetleriniz...
bozulmaması dileğiyle tebrikler........
herkese iyi akşamlar.. :) melek anneleri klübüne daha önce uğramamıştım,uğramak için melek annesi olmayı bekledim vee tam da doğumgünümde gökten bir melek gönderdiler hediye...böyle bir mtluluk ve daha güzel bir hediye olamaz :) tüm melek annelerine sevgiler...
herkese iyi akşamlar.. :) melek anneleri klübüne daha önce uğramamıştım,uğramak için melek annesi olmayı bekledim vee tam da doğumgünümde gökten bir melek gönderdiler hediye...böyle bir mtluluk ve daha güzel bir hediye olamaz :) tüm melek annelerine sevgiler...
iyi akşamlar kızlar çok sağolun mesajlarınız için bugün gittim hastaneye
9.katta yatıyordu kayınvaldem nefroloji bölümünde dalize falan bağlamışlardı
bugünde 7. kata nörolojiye aldılar beyin bölümüne bilmiyorum ama kadına işkence
oluyor sanki dünyadan bir haber ya senağlama anne diye seslendim elini tuttum
sadece gözlerini kırparak cevap verdi konuşamıyor ama beni anladığına eminim
seslenince tepki veriyor gözleriyle bazen sesede cevap vermiyor hep uyuyor
beyin filmide iyi çıkmamış ne diyim arkadaşlar allahım çektirmesin :Saruboceq:
:1no2::1no2:böyle dedim diye sakın beni yanlış anlamayın arkadaşlar ne kadar acı
çekiyor kimbilir allahım yardımcısı olsun tüm şifa bekliyenlere :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
mihriban canım kızım önceden hiç ateşlenmezdi babamız gittiginden beri böyleyiz babadan dolayı yani çok şükür şimdi ölçtüm 37 yatıyorum bende iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?