Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

olsun canım oglun varsa kızlarımızdan bırıne alalım
bak gelın adayı cokkkkkkkk burda
demı sekerlerrrrrrrrrrr
:roflol::roflol::roflol:
guzel dıleklerın ve dusuncelerın ıcın cok tesekkurler sagolasın

oh oh oh masaallah canım
allah bagıslasın sızlere melegınızı ınsaallah
hedıyelerın en guzelını almıssın ne kadar sanslısın
omur boyu guzellıkler sızın olsun :1hug::1hug:
aramıza hosgeldın a.s.a.s.

canım güle güle büyüt meleğini hoşgeldin aramıza a.s.a.s.

canım benım neden yanlıs anlayalım
olurmu oyle sey
tabıkı allah cektırmesın
bır bas agrısı bır kucuk halsızlık bıle ınsana nasıl acı verıyor kı butun organlar bıtmıs canı yanıyordur
yasıda var.allahım tabıkı cektırmesın
hepımızın gıdecegı yer sonunda
rabbım olumunde hayırlısını nasıp etsın ınsaallah
ne kendı nede sızı zorlamadan hakkında hayırlısı olsun ınsaallah
sıfasını versın ınsaallah rabbım ama yapılacak bısey yoksada elden ayaktan dusurup acı cektırmeden alsın emanetını
soylemek bıle cok zor gelıyorsenağlamasenağlama
allah yardımcınız olsun canım

canlarım benım hepınıze ıyı aksamlar dılıyorum
bugun topıgımızdekı kotu haberler uykusuzluk vs..basım cok agrıdı
dızı ızleyecektım ama yatacagım sanırım
sınuzıtlerım sanırım yıne azdılar basıma vurdu
hepınıze ıyı geceler dılıyorum gorusmek uzere
meleklerıme ıyı bakın canlarım benım
sızlerı cok sevıyorum

a.s. aramıza hoşgeldin canım
Allah meleğine uzun sağlıklı mutlu bir ömür yazsın
Allah analı babalı büyütsün acısını göstermesin öpüyorum meleğini :1hug:

iyi aksamlar kızlarrr
yaa bugün kötü bir gündü yarın hepimiz için güzel bir gün olur insallah
hasatsı olan herkese tekrar gecmiş olsun

hepinize iyi akşamlar...geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum canlarım.bugün okula gittim müdüre gidecektim öğretmen gitmeyin ben konuşucam dedi bende öğretmeni ezip geçemedim tabiki, çocuğun babası vefat etmiş annesi çalıştığı için dedesi gelmiş benimle konuşmak için konuştum gerçekten aileside çok üzülmüş ve bana karşı çok mahçuptu adamcağız müdüre gitmemem için ellerime kapandı yalvardı bir görecektiniz çocukta çok pişman olmuş yaptığı için bütün gün kızımdan özür dilemiş biraz öncede annesi aradı kadın telefonda özür dilemekten bir hal oldu.tabi hiçbirşey çocuğumun dişlerini geri getirmicekti ama yapacak birşeyim yok sadece diyebildiğim verilmiş sadakamız varmış gözüne gelseydi yada kafasına gelseydi ne yapacaktım allahım diyorum.hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum.İYİKİ VARSINIZ...

tekrardan çok çok gecmiş olsun bitanem meleğimide benim yerime öp canım
çok büyüksün bu davranışınla büyüklüğünü tekrar göstermiş oldun öpüyorum canım

hoşgeldin mesajlarınız için teşekkürler...hastası olanlara çok geçmiş olsun..belinaycım meleğin için çok üzüldüm,belki halledilebilir bir şeydir en doğrusunu dr söyler tabi..olayı tam bilmiyorum ama olgunluk gösterdiğin belli oluyor.gerçekten bravo

slm kzılar mesajları okuyamadım herşey iyi güzel giderken rüyanaz babamı istiyorum die aglayarak uyudu sonra uyandı ateş 40 şimdi 37 ye düştü çok şükür onla ugraştım off napçam ben bu kızla ya çok canım sıkıldı ama düştü çok şükür şimdi uyuttum yeniden...bende biraz takılıp uyuycam.......

shaphiraa aramıza hoş geldin canım.allah meleğini güle güle büyütmeyi nasip etsin
belinay affetmekle olgun bir davranış sergilemişsin.ailesi pişman çocukta özür dilemiş.sıkma canını sende.allah beterinden saklasın canım
minik geçmiş olsun canım.bu sinüzit illetide fena bişey.dinlen belki geçer canım
rüyanaz kızın çok fazla ateşleniyo.bunun için dr gittinmi?çok nazik bir bünyesi var galiba
geçmiş olsun kızına
hepinize iyi geceler tatlı rüyalarrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:

mihriban canım kızım önceden hiç ateşlenmezdi babamız gittiginden beri böyleyiz babadan dolayı yani çok şükür şimdi ölçtüm 37 yatıyorum bende iyi geceler

hepinize günaydınlar
umarım üstümüzdeki kara bulutlar
dağılmıştır.dün hepimiz için ilginç bir gündü.
bugün hepimiz için güzelliklerin olduğu bir
gün olur.bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar
aramıza hoş geldiniz.hepinizi öpüyorum

günaydın arkadaşlarkaydirigubbakcemile2
bütün hastalarımız iyi olmuşlardır inşallaha.s hpsine acil şifalar diliyorum
güzel aydınlık bir gün sizlerin olsun arkadaşlara.s.

herkese günaydınlar...a.s.
yani kızlar süpersiniz. Dün ögleden sonra evde değildim uğrayamadım KK ya doldurmussunuz sayfaları. Oku oku bitiremedim Masallah...
Bu arada hastaları olan arkadaslara gecmiş olsun. Rabbim sağlık şifa versin size meleklerinize ve tüm sevdiklerinize...
Umarım bugün herkes için güzel bir gün olur
Benim meleğim zeynep uyandı ben netteyim zeynebim oyuncaklarıyla oynuyo abimizin uyanmasını bekliyoruz. Kahvaltı yapacagız.
Bu arada zeynep sıkıldı galiba gelmiş monitörün düğmesine basıyo cadı...

mihriban canım kızım önceden hiç ateşlenmezdi babamız gittiginden beri böyleyiz babadan dolayı yani çok şükür şimdi ölçtüm 37 yatıyorum bende iyi geceler

geçmiş olsun canım
bencede çok sık ateşlenmeye başladı.
başka bir doktora götür bence canım
eminim ki rüya böyle ateşlendiği zaman endişeliniyorsundur.

herkese günaydın dünden sonra inş. artık güzelliklerle dolu günleri hakettik ama
sağlıklı mutlu güzel haberler alacağınız bi gün geçirmenizi diliyorum

rüyanaz canım benim rüyanınki tamamen babaya olan özlemden kaynaklı bi ateş yükselmesi canım benim kolay değil tabi rabbim inş. en kısa zamanda kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…