- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #2.681
canım annesi iş yaparken oda oyun oynuyomuş bi ara sesi çıkmamış annesi baktığında hap kutusuyla oynadını görmüş tabi haplarıda ortaya dökmüş vede o hapda uyku hapıymış kaç tane içtiğini bilemiyorlar akşehir hastanesi ambulansla konyaya yollamış konyadalar şuanda midesini yıkıyamadılar kanına karışmıştır diye ama az önce kardeşimi aradım kan tahlili temiz cıkmış gözünü acmış ama tabiki baygın halen hapın etkısı var daha yarına kadar gözetım altında tutacaklarmış halen tahlılleri devam ediyormuş Rabbim onu annesine babasına bağışlasın
canım benım cok gecmıs olsun arkadasım
ay kıyamam ben ona canım benım cok gecmıs olsun ınsaallah 24 saatıde atlatacak canım dualarımız sızınle canım
cok cok opuyorum guzel haberlerını beklıyoruz ınsaallah canım
gunaydın canım
kız anam sende benı oldurecen bıgun kıssssssss
nerden uyduruyon nerden okuyon anlamıyorumkı
ben kapıda kalıyom evıme gıremıyom banamı kus mınık yok dıyon
efsun hastayım dıyo mınıkmı dıyon
sekerım noluyor anlayalım yanı:jeyyar:
yatıyon mınık kalkıyon mınık:jeyyar:
bak benım yarım var ona goreeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Şeniz
na ber canım iyimisin
kızlar nasıl
bugünde benim bedava günüm
canım bir ara araşırız
pc nin karşısında her yanım daha çok tutuluyor .
ıyıyım bebegım ya
uykusuzum okadar
aksam yukarı arkadasa cıktım
ıs getırmıs eve.yardım edeyım dedım
eve ındıgımde 1 dı saat.uyudum dıyene kadar oldu 1.30.
gec kalktım ama hala ayılamadım bırde sıs sorma
dun dedıgım benzetmenın aynısı karsımdakı bına yok anaaaaaaaaaaa modundayım yanı
arasırız sekerımde kısım bu bedavalar kesın var dımı
gecmesın sonra yıne bıze.
emın olalımda sonra gunde 8 saat hakkımız var onuda kullanalım demı sekerım:roflol::roflol::roflol:
ay bız cok fena ıkı karıyızzzzzzzzzzz
belesı bulduk cucugune kadar kullanacaz ıllakı
:roflol::roflol:
aman allahım yaaaaaaa
bır anlık ıste
ay bu erkek cocukları ınsanın omrunu yıyor vallahı yaaaaaaaa
ne ısın var ılacla senın bıde nıye acar ıcersın yaaaa
cocuk ıste ılla anne babanın omrunu yıyecek buyurken ya
allahım esırgesın yarabbım
ınsaallah canım bıseyı kalmayacak keratanın
cok gecmıs olsun canım
kana karısmamıs bısey olmaz uyur bıraz uyusun bırak
ayakta durdukları surece zararlar kıs bu cocuk mılletı
günaydın kızlar okuldayım dersim yok bu saat
miniğim öyle ama gıcık oluyorumya tamam benziyosa benziyo sürekli deyip durmanın ne mantıgı var anlamadım bi gün tersime gelecek agır bi laf etcem kalacak öyle
sinir şey
benim kızım o yaaa
günaydın kızlar benim çok moralim bozuk dün öğleden sonra kızımın öğretmeni aradı hemen okula gelin diye birde gittimki yavrumun heryeri kan içinde ağzında peçete anne diye ağlıyor.olayı anlatayım kızım sınıf başkanı sınıfın en yaramaz iki çocuğu kavga ediyorlarmış kızım susun demiş susmamışlar tekrar susun demiş birtanesi kızımı var gücüyle itelemiş kızımın ağzı sıraya vurmuş ve ön dişleri kırılmış yavrum ağlamaktan kendinden geçmişti.hemen doktora götürdüm dişinin birtanesi kökünden kırılmış hemen çektiler diğeri az hasar görmüş o kendi kendine düşsün dedi. allahtan süt dişleriydi arkadan gelicek birde kendi dişi olsaydı ne olacaktı bilmiyorum.akşam öğretmenle konuştum çok sinirliydim müdüre gidicem dedim öğretmenimiz sabır edin dedi bugün çocuğun ailesiylede görüşücem bakalım ne olacak.işte böyle arkadaşlar.
a.s. günaydın meleklerin güzel anneleri
umarım güne sağlıklı mutlu başlamışınızdır
ben dün gece sabahladım erkek kardeşimin 2 yaşındaki oğlu yoğun bakıma alındı sabaha kadar dua ettik Yüce Rabbim onu bize bağışlasın diye
şükür az önce gözlerini actığını söyledi doktorlar biraz kendimize geldik ama 24 saat gözetim altında tutacaklar miniğimizi tüm dualarımız kücük serdarımız için Allah'ım onu annesine babasına bağışlasın senağlama
canım annesi iş yaparken oda oyun oynuyomuş bi ara sesi çıkmamış annesi baktığında hap kutusuyla oynadını görmüş tabi haplarıda ortaya dökmüş vede o hapda uyku hapıymış kaç tane içtiğini bilemiyorlar akşehir hastanesi ambulansla konyaya yollamış konyadalar şuanda midesini yıkıyamadılar kanına karışmıştır diye ama az önce kardeşimi aradım kan tahlili temiz cıkmış gözünü acmış ama tabiki baygın halen hapın etkısı var daha yarına kadar gözetım altında tutacaklarmış halen tahlılleri devam ediyormuş Rabbim onu annesine babasına bağışlasın
sağolun arkadaşlar kızımın ateşi biraz düştü.her zamanki gibi gezinmeye,oyun oynamaya başladı.
şurup içiremiyorum ya fitil koymuştum onun etkisiyle ayaklandı.
kızlar bugün topiğimde de bizde hep kötü haberler var ya.
az önce annem aradı,annemlerin hemen bitişiğinde büyük bir inşaat var.2.katın betonunu atıyolarmış kalıp patlamış annemlerin duvarı yıkılmış.allahtan o anda kimse yokmuş ucuz atlattılar yani.
ama korkusu yetmiş annemlere.verilmiş sadakaları varmış.
bunlar topiğimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?