- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #27.661
çok geçmiş olsun canım...sakın bunalım depresyon lafı etme canımlmaz:
bizim topikteki hanımlara yakışmıyo bu söz
inşallah doğumundan sonra iyi bir tedaviyle tam olarak iyileşirsin canım o zamana kadar sabretyerimseniben
geçmiş olsun canım,anne olmak ne kadar zor her zorluğa acıya katlanıyosun evlat için.
inş yavrun sağlıklı eli ayağı düzgün bir şekilde dünyaya gelir,anne babasına vatanına hayırlı evlat olur
canım belinayın dediği gibi doktor ilacın dozajını düşük vermiş olabilir.doktorunla görüşmen faydalı olur belki.
ıyı aksamlar herkese
ecrın canım benım gecmıs olsun bebegım
allah yardımcın olsun ınsaallah canım yaaa
ama moralını cok bozma bebegım ıyıce sıkıntı yaptıkca agrıların cogalır
en kısa surede sıfa versın rabbım ınsaallah
gulzeynom canım hosgeldın sekercıgımmmm
hadı bakalım yafrusss dınlen tatıle cıkta seker
bende ınsaallah agustos 1 dıyınce kacacagım bır aksılık olmazsa
herkese ıyı aksamlar dılıyorum cok yorgunum hemen yatacagım
byeeeee
iyi gecelerrr şekerlerrr
güzel birgün geçirdikk pcye ekleyince fotolarını kızların koyarım
bugün çok mutlu oldu meleklerimmm
sizler nasılsınız
ecrincim acil şifalar canımmm
geçmiş olsun ecrin-ceylin dikkat et kendinea.s.
iyi geceler melek anneler sünnet şölenindeydim
bugün çok güzel geçti kurtlarımızı döktükkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öptüm hepinizi melek anneler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MERHABA
HERKEZE İYİ SABAHLAR meleklerın guzel annelerı :) uzun zamandır buraya yazamadımhhayatımdakı hıc bısey duzgun gıtmıyor kızımın saglıgı hariş
evliligm sallantıda eşim aram çok bozuk berbat hata bilmiyorum sonumuz ne olurr ama inşlalh iyi olur çok mutsuzum :
evet canım öyle oldu.............iyiiz ruyacım oohh kızınla güzel vakit geçirmişsiniz.ben bugün evdeydim,kızların arkadaşları geldi evde oynadılar.şimdide kayınvalideme misafir gelcekmiş bozüyükten oraya çıkcam
MERHABA
HERKEZE İYİ SABAHLAR meleklerın guzel annelerı :) uzun zamandır buraya yazamadımhhayatımdakı hıc bısey duzgun gıtmıyor kızımın saglıgı hariş
evliligm sallantıda eşim aram çok bozuk berbat hata bilmiyorum sonumuz ne olurr ama inşlalh iyi olur çok mutsuzum :
Canım sagolasın hosbuldukıyı aksamlar herkese
ecrın canım benım gecmıs olsun bebegım
allah yardımcın olsun ınsaallah canım yaaa
ama moralını cok bozma bebegım ıyıce sıkıntı yaptıkca agrıların cogalır
en kısa surede sıfa versın rabbım ınsaallah
gulzeynom canım hosgeldın sekercıgımmmm
hadı bakalım yafrusss dınlen tatıle cıkta seker
bende ınsaallah agustos 1 dıyınce kacacagım bır aksılık olmazsa
herkese ıyı aksamlar dılıyorum cok yorgunum hemen yatacagım
byeeeee
hayırlısı olsun canım,biz iyiiz evde sıcakla boğuşuyoruz
sen,efe,sezen iyisiniz inş.öpüyorum canım kokulusundan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canımcım,nasıl geçti baba evindeki günlerin teyzemler nasıllar iyilermiydi.
ohh gezin bakalım biz evde sıcaktan bunalalım:umursamaz::umursamaz:
şaka bi yana size iyi eğlenceler,bizim yerimizede tatil yapın:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
MERHABA
günaydın canlarım hepinize hayırlı pazarlar nasılsınız
ben ve kızlar iyiiz ama eşim rahatsı biraz.mide bulantısı var bide wc den çıkamıyo doktora gidelim dedim birazdan geçer deyip geçiştirdi.şimdi uyuyo uyansın bakalım nasıl olcak.hafiflemezse doktora gideriz artık.
tşk ederim kızlar gerçekten bi konuşabilsek sorunları çözcez ama bugun daha iyi aramız sanırım herşey yoluna gircek inşalalhzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?