- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #27.641
Selam kızlar. Bu gün pek bi keyifsizim. Ağrılı ve huzursuzum... Neyse daha fazla yazıp da neşenizi kaçırmayayım. Hepinize güzel bir gün diliyorum. Kendinize çok iyi bakın... opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım...neyin var:uhm:
Sağol canımcım. Bende eklem romatizması var. Aylardır ilaç kullanmadan sabrediyorum ağrılara. Bu aralarda ağrılarım biraz daha fazlalaştı. Sanırım artıyor romatizmam. 7 gündür doktorumun tavsiyesiyle ilacıma başladım. Ama hiç bir etkisi olmadı. Ağrılar aynen devam ediyor. Son umudumu da böyle kaybettim bu gün. Sabahtan beri ağlıyorum. Çok ağrım var...
canım tabiki doktorum verdiği ilaçlar hafif dozdadır o yüzden işe yaramamış olabilir bence doktoruna danış bence belki ilaçlarını değiştirir.allah sabır versin canım hem hamilelik hemde ağrı çok zordur eminim.öpüyorum canım.tekrar geçmiş olsun.
bugün evdeyim demiştim ama şimdi arkadaşım aradı çağırdı duş alıp çıkıcam...kendinize iyi bakın canlarım...
Sağol canımcım. Bende eklem romatizması var. Aylardır ilaç kullanmadan sabrediyorum ağrılara. Bu aralarda ağrılarım biraz daha fazlalaştı. Sanırım artıyor romatizmam. 7 gündür doktorumun tavsiyesiyle ilacıma başladım. Ama hiç bir etkisi olmadı. Ağrılar aynen devam ediyor. Son umudumu da böyle kaybettim bu gün. Sabahtan beri ağlıyorum. Çok ağrım var...
kızlar benim çok yakın bi arkadaşım oğluna sünnet yapacak bugün,saat 12:00 de başlıyacak.bende erken kalktım ki ancak hazırlanırım.şimdi ojelerimi çıkardım,doğru duşa giricem,sonra kahvaltı faslı onuda bi çırpıda halledip saçıma başıma bakmam lazım,sonra kızları giydiricem,kendimde giyinip çıkıcam inşallah..ne dersiniz yetişirmiyim..kaydirigubbakcemile2
geldikten sonra görüşürüz artık,herkese çok güzel bir haftasonu diliyorumopuyorumnanaktan
yok canım yalnız değilsin bende evdeyim:çok üzgünüm:ohh herkes gezmede bi ben mi evdeyim ya.......
günaydınnn iyi hafta sonları şekerlerrr
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorumm
çıkmadan önce sizlere sesleneyimdedimm sizleri çok seviyorummmm
görüşmek üzereee öpüldünüzzzzz nanaktannnnn))))))))))))))))))
benim kızın cinsiyeti 7.ayda kesinleşmişti canım,benimkide göstermedizemuszemus
peki o zamana dek sanada bi erkege benziyo bi kıza benziyor dedilermi hiç...yada göstermedigi için kızdır bu dedilermi...hihoyyyt
selam kızlar bugün saat 2 de eve bakmaya geleceklermiş
bende yaslıktan tekrar geri geldim .
sizler nasılsınız :)
Merhaba arkadaslar:teytey::teytey::teytey::teytey:
Herpinize iyi haftasonları
Birkac gün annemlere kactık döndük
Allah nasip ederse 6 temmuzdan sonra uzun bi tatil bizi bekliyor
Hepinize tesekkür ederim güzel dogum günü dilekleriniz içinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Eeeee ben yokken neler yaptınız bakayım? :uhm::uhm::uhm:Gecmişe biraz baktım ama hepsini okuyamadım:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?