- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #28.781
evet canım burda görümcemler var onlara geldikgezme amaçlı gittim canım daha doğrusu içinden çok geçtimkaydirigubbakcemile3detaylı olarak gezmedim içini ama gayet lüks ve güzel bir yere benziyo binaları yeni otogarı falan oldukça modern
bursada tatildemisin canım bende öptüm senia.s.a.s.a.s.
canım cok güzel bi sehir yesilhımmm gülzeyno hanımmmm detayları sabırsızlıkla bekliyorum bakalım bursayla ilgili ne yorum yapıcannn
gül senin memleketinde şevvalcimzemuszemuszemuszemus
bakalım beğenmişmi orayı
sana iyi gezmeler gülcümopuyorumnanaktanevet canım burda görümcemler var onlara geldik
canım cok güzel bi sehir yesil
Uludaga bayıldım
Ama sıcak birazda nemli
Ülkemin heryeri bir baska burasıda cok güzel
gül beğenmiş memleketinizi şevvalcim hadi gözünaydınyerimsenibenevet mihrişimm gülden yorumları vede detayları alıcaz ama önce tatilini bitirsin bakalımmm
Ben cıkıyorum kızlar:gitme::gitme::gitme:
Sonra yine görüsürüz pc yi ele gecirebilirsem
Hepinizi öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oo bursalara gitmiş gezio hanım...gez cnm iyi tatiller sana...Merhaba hanımlar:teytey::teytey::teytey:
Bursadan hepinize sevgileropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Haftaya dönüyorum detayları yazarım merak edenlere duyrulurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Hepinizi cok özledim cok öpüyorum
Ziyaretci defterimi dolduran arkadaslar sizi seviyorum
gecmişi okuyamadım insallah hersey yolundadır
Sevgiler
gezme amaçlı gittim canım daha doğrusu içinden çok geçtimkaydirigubbakcemile3detaylı olarak gezmedim içini ama gayet lüks ve güzel bir yere benziyo binaları yeni otogarı falan oldukça modern
bursada tatildemisin canım bende öptüm senia.s.a.s.a.s.
slmmmm ben geldimm ama baya geciktim bugün garip bir yotgunluk var üzerimde
nedense hayırdır inş
burada çok sivri sinek var pencereler telli değildi onları telledik eşimle hızımızı alamayıp oturduğumuz balkonuda telledik rahat oturalım diye:)))))))))))))))
işler uzun sürünce nete de giremedimm
sewalcimm dolabı yenilemişsin hayırlı olsun canımmm
iyi yapmışsın şeker otur şimdi rahat rahat...slmmmm ben geldimm ama baya geciktim bugün garip bir yotgunluk var üzerimde
nedense hayırdır inş
burada çok sivri sinek var pencereler telli değildi onları telledik eşimle hızımızı alamayıp oturduğumuz balkonuda telledik rahat oturalım diye:)))))))))))))))
hamarat hatunum benimmmmm
evet dolabı yeniledikk 10 yılı dolunca beyaz eşyalar tek tek emekliye ayrılmaya başladı
ama baksana 10 yılkda ben bile formatlandımmm:roflol::roflol::roflol::roflol:
iyi yapmışsınız canım artık rahat rahat oturursunuz evinizdeslmmmm ben geldimm ama baya geciktim bugün garip bir yotgunluk var üzerimde
nedense hayırdır inş
ay bende yoruldum kızımla odalarımızı topladık...beden vücüt temizligi yaptım maske yaptım rüya kuzusuyla banyo yaptık ohh..mis gibi olduk şimdi tv izleyecez beraber....
iyi yapmışsınız canım artık rahat rahat oturursunuz evinizde
bugün girmeyince merak ettim seni şimdi anladım sebebini kamilecim
oh rüyacım hem ev hem sen mis gibi olmuşsun ne güzel
birde ben üşenmesem beden temizliğimi maskemi yapsam çok tembel oldum çok bugünlerde:gitme:sıcak bunaltıyo beni iyice:çok üzgünüm:
zeyniye hanım arada uğrayın dükkana serin bişeyler içelim :umursamaz: kaydirigubbakcemile3
miniğim ohh ne güzel tatil yapıyosun valla inşallah çok çok güzel geçer tatilin
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr hanımlar hepinizi çokkk öpüyorum taha çoktan uyudu bende gidiyom yatmaya meleklerinizide öpüyorümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selamm kızçelerrr herkese iyi gecelerrr
kızların banyosunu yaptırdım ardından kendimde tabikiiii
sıcaktan acayip bunaldımmmmmmm
rüyanaz saol şekerimm dolabım umarımmm hayırlı olurrrrrr
minğimm ohhh tatilinide yapıyosunnnnn
benim yerimede yüzüver birazcıkkkkkkk
sagolasın canım benım
yuzerım seker senın ıcınde meraklanma sen
sızlerede sıhhatler olsun ıyı uykular yafrusummmmmmm muckkkkkkkkkkkkkkkkkk bebekımmmmmmmmmmm sızlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?