Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

evet canım burda görümcemler var onlara geldik
hımmm gülzeyno hanımmmm detayları sabırsızlıkla bekliyorum bakalım bursayla ilgili ne yorum yapıcannn
canım cok güzel bi sehir yesil
Uludaga bayıldım
Ama sıcak birazda nemli
Ülkemin heryeri bir baska burasıda cok güzel

Ben cıkıyorum kızlar:gitme::gitme::gitme:
Sonra yine görüsürüz pc yi ele gecirebilirsem
Hepinizi öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet canım burda görümcemler var onlara geldik

canım cok güzel bi sehir yesil
Uludaga bayıldım
Ama sıcak birazda nemli
Ülkemin heryeri bir baska burasıda cok güzel
sana iyi gezmeler gülcümopuyorumnanaktan
evet mihrişimm gülden yorumları vede detayları alıcaz ama önce tatilini bitirsin bakalımmm
gül beğenmiş memleketinizi şevvalcim hadi gözünaydınyerimseniben
Ben cıkıyorum kızlar:gitme::gitme::gitme:
Sonra yine görüsürüz pc yi ele gecirebilirsem
Hepinizi öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

görüşürüz canım bende öpüyorum seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oo bursalara gitmiş gezio hanım...gez cnm iyi tatiller sana...

evet modern ve güsel cnm ...

slmmmm ben geldimm ama baya geciktim bugün garip bir yotgunluk var üzerimde
nedense hayırdır inş
burada çok sivri sinek var pencereler telli değildi onları telledik eşimle hızımızı alamayıp oturduğumuz balkonuda telledik rahat oturalım diye:)))))))))))))))
işler uzun sürünce nete de giremedimm
sewalcimm dolabı yenilemişsin hayırlı olsun canımmm

hamarat hatunum benimmmmm
evet dolabı yeniledikk 10 yılı dolunca beyaz eşyalar tek tek emekliye ayrılmaya başladı
ama baksana 10 yılkda ben bile formatlandımmm:roflol::roflol::roflol::roflol:

iyi yapmışsın şeker otur şimdi rahat rahat...
hamarat hatunum benimmmmm
evet dolabı yeniledikk 10 yılı dolunca beyaz eşyalar tek tek emekliye ayrılmaya başladı
ama baksana 10 yılkda ben bile formatlandımmm:roflol::roflol::roflol::roflol:

şeker dolabını güle güle kullan......

ay bende yoruldum kızımla odalarımızı topladık...beden vücüt temizligi yaptım maske yaptım rüya kuzusuyla banyo yaptık ohh..mis gibi olduk şimdi tv izleyecez beraber....

iyi yapmışsınız canım artık rahat rahat oturursunuz evinizde
bugün girmeyince merak ettim seni şimdi anladım sebebini kamilecim
ay bende yoruldum kızımla odalarımızı topladık...beden vücüt temizligi yaptım maske yaptım rüya kuzusuyla banyo yaptık ohh..mis gibi olduk şimdi tv izleyecez beraber....

oh rüyacım hem ev hem sen mis gibi olmuşsun ne güzel
birde ben üşenmesem beden temizliğimi maskemi yapsam çok tembel oldum çok bugünlerde:gitme:sıcak bunaltıyo beni iyice:çok üzgünüm:

aynen bacım sıcaktan bende bunaldım ama cuma annemlere gidicez 1 ay ordayız o yüzden gitmeden hallettim işlerimi...

selam yafruslarrrrrr nabersınız bakemmm
herkeslere ıyı geceler dılıyorum canlarım benım
sabah yat turuna gıttık aksam 7de geldık dus aldık hazırlandık derken yemek saatı geldı kızlar oynadılar sahılde yuruduler derken esım ve kızlar uyudular bende pcmı alıp kafeye ındım kahvemı ıcmeye sızlerede bakayım dedım
herkeslerın keyfı yerındedır ınsaallahhhhh
sagolun canlarım vallahı ıyı geldı sekerlerrrrrr yaaaa uzun zamandır boyle bır tatıle ıhtıyacım vardı cok ıyı geldı
betulum canım gecmıs olsun bebekım dıkkat edın kendınıze
hepınızı cok cok opuyorum kıb

zeyniye hanım arada uğrayın dükkana serin bişeyler içelim :umursamaz: kaydirigubbakcemile3
miniğim ohh ne güzel tatil yapıyosun valla inşallah çok çok güzel geçer tatilin

selamm kızçelerrr herkese iyi gecelerrr
kızların banyosunu yaptırdım ardından kendimde tabikiiii
sıcaktan acayip bunaldımmmmmmm

rüyanaz saol şekerimm dolabım umarımmm hayırlı olurrrrrr

minğimm ohhh tatilinide yapıyosunnnnn
benim yerimede yüzüver birazcıkkkkkkk

zeyniye hanım arada uğrayın dükkana serin bişeyler içelim :umursamaz: kaydirigubbakcemile3
miniğim ohh ne güzel tatil yapıyosun valla inşallah çok çok güzel geçer tatilin

dükkan açık ,senaryo topiği açık ama bendeniz oralara uğrayamıyorummm
melek annelerini görmezsemm kendimi tuhaf hissediyorummmmm bir yanım eksik kalıyoooo ama senin için kahvede dondurma ikram edebilirimmmmm
:icecream::icecream:

iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr hanımlar hepinizi çokkk öpüyorum taha çoktan uyudu bende gidiyom yatmaya meleklerinizide öpüyorümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr hanımlar hepinizi çokkk öpüyorum taha çoktan uyudu bende gidiyom yatmaya meleklerinizide öpüyorümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

izabelle aa kızz cee deyip kaçmayamı geldinnn annaaaa kimseler kalmadı yine topikteeee

sagolasın canım benım
yuzerım seker senın ıcınde meraklanma sen
sızlerede sıhhatler olsun ıyı uykular yafrusummmmmmm muckkkkkkkkkkkkkkkkkk bebekımmmmmmmmmmm sızlere

sagolasın canım benım
yuzerım seker senın ıcınde meraklanma sen
sızlerede sıhhatler olsun ıyı uykular yafrusummmmmmm muckkkkkkkkkkkkkkkkkk bebekımmmmmmmmmmm sızlere

miniğim ziyaretçi defterine bişey yazmıştım umarım görmüşsündürrrrr
ayrıca bu saatte ne uykusuuu
:umursamaz::umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…