Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

10 yılda dolab emekliye ayrıldı yenisiyle yola devam edicezzzzz
kayınvalideciğimlede güzel geçti ben oturdum onlar hizmet ettiii
nede olsa hasta ve yaşlı bir insanımmm:roflol::roflol::roflol::roflol:
tabi eşim ollmasa hizmet edende ben olurdum am herkese sakın hanımı yormayın önümüzdeki yaza kadar yorulmaması lazım diyoookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

fırsat bu fırsat biraz daha kalsaydınız ya,bi daha ele geçmez böyle fırsat
cümlemde bi acayip oldu ama :uhm:sen anlamışsındır herhalde benim anlatmak istediğimi

fırsat bu fırsat biraz daha kalsaydınız ya,bi daha ele geçmez böyle fırsat
cümlemde bi acayip oldu ama :uhm:sen anlamışsındır herhalde benim anlatmak istediğimi

yok be güzelimm köy havası beni boğuyo zatenn
hem eşimin izni yok o yokken ben kalırmıyım orda:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

dolabın hayırlı olsun canım güle güle kullan
tabi korurum şevvalcim ne demekkaydirigubbakcemile3ama yinede topiği böyle sakin bırakmasınlarlmaz:

sağol canım inşallah birgün oralarada geliriz
evet betülcüm şimdilik öyle görünüyo denizde kızların gönlünü edicez gibia.s
maşallah canım ben daha hiçbir işe elimi sürmedimmafoldumben 3 gündür suyumda çok az akıyo iş yapamıyorumne yapıcam bilmiyorumbenneyaptımki

iyi etmişsin canım herzaman gelinden hizmet beklenir birazda onlar yapsınlar demi:roflol:

öyle deme şevvalcim kaynanaya sen dur ben kk de dolaşıyorum denilirmi kızkaydirigubbakcemile3
öyle anlayışlı kaynana bulmak kolay değil vallazemuszemus

tek çare kaynanalarımızıda kk bağımlısı yapmakkk
o zaman gelinlerle uğrşıcak vakti kalıyomu bakkkkk
:roflol::roflol::roflol::roflol:

evet güzel ama çok sıcak cnm ya merkezdeyiz cnm biz lojmanda kalıyoruz...sen neden geldin buraya görev için mi?

Merhaba hanımlar:teytey::teytey::teytey:
Bursadan hepinize sevgileropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Haftaya dönüyorum detayları yazarım merak edenlere duyrulurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Hepinizi cok özledim cok öpüyorum
Ziyaretci defterimi dolduran arkadaslar sizi seviyorum
gecmişi okuyamadım insallah hersey yolundadır
Sevgiler

Son düzenleme:
evet güzel ama çok sıcak cnm ya merkezdeyiz cnm biz lojmanda kalıyoruz...sen neden geldin buraya görev için mi?
gezme amaçlı gittim canım daha doğrusu içinden çok geçtimkaydirigubbakcemile3detaylı olarak gezmedim içini ama gayet lüks ve güzel bir yere benziyo binaları yeni otogarı falan oldukça modern
bursada tatildemisin canım bende öptüm senia.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…