- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #29.021
kızlar hepiciğiniziöperim.. s1907 canımçok geçmiş olsun..acil şifalar diliyorum...
kübracım şimdiden allah kavuştursun.sağlıcakla gidip gelsin inşallah......
melek analaarııııııııııı
hepinizee günaydınlaaaaa oluvessin gaaliiiiiiiiii
günaydın tatlım.
geçmiş olsun kaydirigubbakcemile5
merhaba hanımlar
Herkesler nasıl bugün?
Tam msjı yazdım gönderirken sitede sorunlmaz ldu neyseki simdi gelmis:lepi:
Hepinize güzel bir gün diliyorum
sevgileropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tünadınnnn şekerlerrrr uykucunuz geldiiiiii
nasılsınız bakalımmm kimler varrrr
sağol canımmŞenizŞenizŞeniztünaydın canım .
hoşgeldin.
şekerlerr mihriban gelemedi
buldu serin yerii tabi zor gelir artık
bu akşam burdasın demek canım sevindim buna:teytey::teytey:sana iyi yolculuklar miniğimgulzeynom canım benım ruya tatıle cıktı sekercıgımmmmm artıkın ne zaman gelır bılınmez hasret gıdermeye gıttı annecıgıyle :)))
papatyam canım benım hadı bakalım sekercıgım gozun aydın buyutmussun artık kızı yafrusummmmm
gule gule ucun canım benım gorusmek uzere opuyorum mıs kokulu melegınıde cıcısımmm
herkese ıyı geceler canlarım sabah erken kalkıp cıkacagız yola sızlere bır bakayım dedım yatmadan once
ıyı geceler herkeslere
muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yarın aksama ınsaallah gorusmek uzere hayırlısıyla
meleğin çok tatlı canım maşallah onaii akşamlar şekerler
iremden fırsat bulup uğruyamadım buraya herkes ii inşşş
bu cmtsi urfaya uçuyoruzz artıkk annemlerde kalmamız sona erecekkk
irem ben ve eşimmm bi aile olucaz bakalımm daha doğrusu ilk defa başbaşa kalıcaz
iremim 2 aylık oldu artık bakımı biraz daha kolay olurrrr
inşşş
herkese sevgiler bendennn
a.s.a.s.günaydın meleklerim vede onların güzel anneleri nasılsınız keyifler nasıl a.s.a.s.
biz bugün kardeşimi yollıcaz askere,saat 12 de (gündüz) hayırlısıyla:gitme:
kızlar ben geldim,kardeşimi gönderdik hayırlısıyla :gitme: varmıştır artık haber bekliyoruz.teslim olmadan arar belki.
ağlamam diyodum ama yine tutamadım kendimi.kısa dönem bile olsa insana ayrılık zor geliyo.biraz uzanayım belki uyurum.kaç günün yorgunluğu var üstümde.
mihribancım hoşgeldin canım,meleğinin kontrolu güzel geçmiş.bi sorun yokmuş sevindim.opuyorumnanaktan
S1907 çok geçmiş olsun canım,inş sebebi bulunurda sen de sağlığına kavuşursun.allah şifaler versin arkadaşım:Saruboceq:
herkese günaydın.
hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kübrabetülcüm canım.allah kavuştursun kardeşini şimdiden.
hayırlı teskereler kardeşine canım.
bu arada ben 2 hafta hasta yattım canım.sebebini doktorlar bulamadı.halada bulmuş değiller.
vücudum inanılma şişiyor.hemde öyle ödem yapıyorki her tarafım acıyor.ayaklarımın üstüne basamaz hale geliyorum.tabi böyle olunca uzun bir müddet kalkmadan yatmak zorunda kaldım.şimdide çok şişim ama tabi çalışınca yapıcak bir şey yok.gelip gidiyorum.ister istemez ne yaparsın artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?