Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

herkese günaydın.
hepinize hayırlı bir gün diliyorum.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kübrabetülcüm canım.allah kavuştursun kardeşini şimdiden.
hayırlı teskereler kardeşine canım.
bu arada ben 2 hafta hasta yattım canım.sebebini doktorlar bulamadı.halada bulmuş değiller.
vücudum inanılma şişiyor.hemde öyle ödem yapıyorki her tarafım acıyor.ayaklarımın üstüne basamaz hale geliyorum.tabi böyle olunca uzun bir müddet kalkmadan yatmak zorunda kaldım.şimdide çok şişim ama tabi çalışınca yapıcak bir şey yok.gelip gidiyorum.ister istemez ne yaparsın artık.

kızlar hepiciğiniziöperim.. s1907 canımçok geçmiş olsun..acil şifalar diliyorum...
kübracım şimdiden allah kavuştursun.sağlıcakla gidip gelsin inşallah......

[/FONT]

nasılsınız hanımlar .....S1907 geçmiş olsun aman ihmal etme farklı bir hastralık tek dr. yetinme bir an önce iyileşirsin inş.

geçmiş olsun kaydirigubbakcemile5

saol canım.Şeniz Şeniz

[/FONT]

nasılsınız hanımlar .....S1907 geçmiş olsun aman ihmal etme farklı bir hastralık tek dr. yetinme bir an önce iyileşirsin inş.

canım zaten tek dr. gitmedim.bir kaç tane dr. gittim ama hepsi aynı şeyden bahsediyor.
yani biz bunun sebebini bulamadık.sıcaktan olabilir diyorlar.
şimdi havanın soğumasını bekliyorlar.bakalım hava soğuyuncada aynımı olucak.

ilgin için teşekkür ederim tatlım.

Şeniz Şeniz Şeniz

merhaba hanımlar
Herkesler nasıl bugün?
Tam msjı yazdım gönderirken sitede sorun lmazldu neyseki simdi gelmis:lepi:
Hepinize güzel bir gün diliyorum
sevgileropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba hanımlar
Herkesler nasıl bugün?
Tam msjı yazdım gönderirken sitede sorun lmazldu neyseki simdi gelmis:lepi:
Hepinize güzel bir gün diliyorum
sevgileropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoş geldin zeynom benim.
ne yaptın işlerini bitirdinmi hayatım.

Şeniz ŞenizŞeniz Şeniz Şeniz

şekerlerr mihriban gelemedi
buldu serin yerii tabi zor gelir artık

geldim canım geldimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
eşimin bugün iş başı yapması gerekti bizde döndük tabi
serin ne kelime canım çok soğuktu orası özellikle geceleri
soba yansa yanar yani o derece a.seşim hiç ısınamadı orda arabanın içinde kalorifer çalıştırdı ağustos ayında düşünün artık gerisinikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkese güzel birgün diliyorum hanımlar
bu arada dr kızımın gözü için iyi bir sorun yok dedi
eğer bir problem çıkmazsa bundan sonra senede bir defa kontrole getirmeniz yeterli dedi
inşallah hiçbir sorun yaşamayız hanımlar sürekli dua ediyorum :Saruboceq:çünkü yapılabilecek başka bişey yok:1no2:bundan sonrası allaha kalmışa.s

bu akşam burdasın demek canım sevindim buna:teytey::teytey:sana iyi yolculuklar miniğim
meleğin çok tatlı canım maşallah ona
sizede iyi yolculuklar canım
a.s.a.s.günaydın meleklerim vede onların güzel anneleri nasılsınız keyifler nasıl a.s.a.s.
biz bugün kardeşimi yollıcaz askere,saat 12 de (gündüz) hayırlısıyla:gitme:

kardeşinin yolu açık olsun canım hayırlı tezkereler diliyorum
kısa dönem yapacakmış ne güzel canım fazla asker yolu beklemiceksiniz sevindim buna:1hug:

kızlar ben geldim,kardeşimi gönderdik hayırlısıyla :gitme: varmıştır artık haber bekliyoruz.teslim olmadan arar belki.
ağlamam diyodum ama yine tutamadım kendimi.kısa dönem bile olsa insana ayrılık zor geliyo.biraz uzanayım belki uyurum.kaç günün yorgunluğu var üstümde.
mihribancım hoşgeldin canım,meleğinin kontrolu güzel geçmiş.bi sorun yokmuş sevindim.opuyorumnanaktan
S1907 çok geçmiş olsun canım,inş sebebi bulunurda sen de sağlığına kavuşursun.allah şifaler versin arkadaşım:Saruboceq:

sağol canım hoşbuldum:1hug:
sende git dinlen canım allah kavuştursun
ayrılık zor tabi ama fazlada üzme kendini olurmu canım:teselli:

geçmiş olsun canım umarım tez zamanda iyileşirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…