Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Kızlar herkese merhabalar
bugün ancak gelebildim hiç iş bitmiyo sıcaktada insanın canı istemiyo
Bende mola verdim biraz:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
Herkes iyidir insallah keyifler nasıl??:uhm::uhm::uhm::uhm:

selamlar kızlar...birazdan misafirim gelicek misafirimi beklerken sizlere bakıyım dedim.nasılsınız hepiniz?
hoş geldin prens annesi.

Şeniz Şeniz Şeniz

Kızlar herkese merhabalar
bugün ancak gelebildim hiç iş bitmiyo sıcaktada insanın canı istemiyo
Bende mola verdim biraz:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
Herkes iyidir insallah keyifler nasıl??:uhm::uhm::uhm::uhm:

hoş geldin canım.nasılsın bakalım.
neler yapıyorsun?kolay gelsin.gerçekten sıcakta hiç iş yapılmıyor.

mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

hoş geldin prens annesi.

Şeniz Şeniz Şeniz

hoş geldin canım.nasılsın bakalım.
neler yapıyorsun?kolay gelsin.gerçekten sıcakta hiç iş yapılmıyor.

mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

Ne olsun işte canım hep aynı
Evi toparladım makinaları calıştırdım yemegi koydum sonunda gelebildim
Sen nasılsın en son ben tatile cıktığımda hastaydın simdi nasılsın :uhm:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

vallahi canım aslında çok iyi sayılmam.ama eskisinden daha iyiyim.zaten iyi olmasam ne olucak ki.
her şekilde işe gelmek zorundayım.çünkü raporum çok uzamıştı.mecbur işe başlamak zorundayım.işte idare ediyorum tatlım.

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

tünaydınnnn şekerlerrrr
topiğin son dönem uykucusu geldiiiiii
nasılsınız bakalımmm
minikcimm ne güzel hem tatildesin hemde bizi ihmal etmiyorsunn canımm süpersinnnn öpüldünnnn
hürremcim hoşgeldin şekerrr meleğimize rabbim sağlıklı huzurlu analı babalı ömürler nasip etsin inşş
betülcümm ne güzel enişteyle romantik takılmışsınızzz:)))) kardeşinede hayırlı teskerelerrr canımmm

belinaycım,gülzeynocum,sewalimm,everest,egem,melekcim,ebrucum,mihribancım,ızabella nasılsınızz şekerlerr unttuğum varsa çok özür dilerimmm uyku sersemliğimi affedin olur muu
idare etceniz artık azcık beni ahhhh ahhh yaşlanıyorum galiba dışarıdan belli olmasada ((((8

Canım cok gecmiş olsun allah yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kız daha dün göndermiştin misafirlerini tam dinlenecekken yine kim geliyo???klava:klava:klava:klava:klava::mymeka::mymeka::mymeka:lmaz:lmaz:lmaz:

benim misafirim böyle bitmez şekerim heleki salı günleri hiç misafirsiz kalmam,bugün evimin yanına pazar kuruluyor o yüzden pazara gelen bana uğramadan gitmez genelde...olsun sevilene gelirleşmiş dimi ama...

kızlar hazırlık tamam havuçlu kek, kısır, börek yaptımcokacimcoook evide topladım bir size bakem dedim misafir gelmeden, bugün topiğe uğrayan çok olmuş:1hug:

gelin beraber dinleyelimm bu aralarr benim favorimm
mustafa ceceli limon çiçeklerii
Uzakta çok uzakta güneyde
Yazları sıcacık ve aşık
Kışları soğuk ve sensiz bir şehir
Ve ben üşüyoruz
Bir uğrasan diyoruz
İklimini getirsen bereketini bolluğunu
Örtsen üzerimize
Havalansa yine zil çalan eteklerin
Gelip otursa gözlerime gözbebeklerin
Öperken içsem ağzının çiçek balını
Günahını boynuma seni koynuma alsam
Hem zehrim hem şehrim limon çiçeklerim olsan
Ben görmedim böyle alımı çalımı

Ya Rabbi dur duyur sesimi
Anlamıyor kimsesizliğimi
Ya Rabbi yetiş ya Rabbi
Ya Rabbi dur duyur sesimi
Anlamıyor çaresizliğimi
Ya Rabbi elver ya Rabbi

Tenhada kuytuda ücrada
Tekinsiz bir mecrada
Dua etsem seni dileyen
Börtüm böceğim bitki örtüm
Olacak duam olsan amin desem hamdetsem
Toprağına kök salsam
Senle nihayet bulsa ömrüm

selam yafrularr
nabersınız bakayımmmmmmm
keyıfler ıyıdır ınsaallah canlarım
sabahtan yola cıkacagız yarın aksama evde oluruz hayırlısıyla ınsaallahhhh
sabah denızde sımdıde havuzda kızlar bende pcmı aldım sızlere bakayım dedım
gunesten kacıyorum gunduz fenerı dıyor herkes artık:))))
herkeslerın keyfı yerınde ınsaaallahhh
meleklerımı vede sızlerı cok cok opuyorum gorusmek uzere canlarım benım
kıb

kızlar hazırlık tamam havuçlu kek, kısır, börek yaptımcokacimcoook evide topladım bir size bakem dedim misafir gelmeden, bugün topiğe uğrayan çok olmuş:1hug:
yok öyle hava atmak hemen yolluyosun bizim hakkımızı yoksa bizi kapında bil tercih seninlmaz::roflol::roflol::roflol::roflol:

Hadi hayırla gelin inşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bizde seni ve meleklerini öpüyoruza.s.a.s.a.s.

ii akşamlar şekerler
iremden fırsat bulup uğruyamadım buraya herkes ii inşşş
bu cmtsi urfaya uçuyoruzz artıkk annemlerde kalmamız sona erecekkk
irem ben ve eşimmm bi aile olucaz bakalımm daha doğrusu ilk defa başbaşa kalıcaz
iremim 2 aylık oldu artık bakımı biraz daha kolay olurrrr
inşşş
herkese sevgiler bendennn

yok öyle hava atmak hemen yolluyosun bizim hakkımızı yoksa bizi kapında bil tercih seninlmaz::roflol::roflol::roflol::roflol:
tamam tercihimi yapıyorum kapıma gelin ben size daha fazlasını yaparım:içelim: bu arada rüyanaz amasyada

oh oh maşallah büyütmüşsün kızı sen yürüyünce hiç giremezsin şimdi vakit buldukça otur pc ye

gulzeynom canım benım ruya tatıle cıktı sekercıgımmmmm artıkın ne zaman gelır bılınmez hasret gıdermeye gıttı annecıgıyle :)))
papatyam canım benım hadı bakalım sekercıgım gozun aydın buyutmussun artık kızı yafrusummmmm
gule gule ucun canım benım gorusmek uzere opuyorum mıs kokulu melegınıde cıcısımmm
herkese ıyı geceler canlarım sabah erken kalkıp cıkacagız yola sızlere bır bakayım dedım yatmadan once
ıyı geceler herkeslere
muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yarın aksama ınsaallah gorusmek uzere hayırlısıyla

a.s.a.s.günaydın meleklerim vede onların güzel anneleri nasılsınız keyifler nasıl a.s.a.s.
biz bugün kardeşimi yollıcaz askere,saat 12 de (gündüz) hayırlısıyla:gitme:

hürrem hoşgeldin canım,hayırlısıyla kurtulmuşsun.analı babalı büyüsün bebeğin,rabbim hayırlı,sağlıklı,uzun ömürler nasip etsin inş.
belinaycım hamile ve rahatsızsız ama hiç misafirin eksik olmuyo,kendini yorma fazla.lmaz:annemlerinde evi hemen pazarın yanında,salı ve cumartesi günleri kuruluyo.anneminde hiç bitmiyo gelip gideni.pazara gelen uğruyo.kaydirigubbakcemile
zeynom nasılsın,sana kolay gelsin canımyerimseniben
S1907 nasılsın canım,geçmiş olsun,ben unutmuşum galiba :uhm: neyin vardı
kamilem hayatım nasılsn canım,he valla eşimle başbaşa kaçamak yaptık iyi geldi.sağolasın canım bugün yolluyoruz kardeşimi hayırlısıyla:gitme:
everest kısırdan kaldımı,bana yollarmısın :kedi:
miniğim yolculuk varmış bugün,hayırlı yolculuklar canım benim :Saruboceqpuyorumnanaktan
papatyam sende büyütmüşsün maşallah meleğini,hayırlı yolculuklar sanada :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

sevvalcik,meleğim nasılsınız canlarım sizide çok öpüyorum opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…