Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hoşgeldin arkadaşımkaydirigubbakcemile5nerelerdesin özlettin kendini..
topiğimiz yaz tatili modundan daha çıkamadı canım senin gibi kaçaklar çoklülülülülülü

hosgeldin canım bizde seniözledik kesin dönüs ne zaman?:uhm::uhm:

canlarım canlarım benim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hoşbuldum kesin dönüşüme az kaldı geldim sayılır artık sadece hafta sonları gitcem hafta içi buradayım artık :1hug:

SEVVALİM canım meleğime geçmiş olsun öpüyorum ikinizide
canım sen ameliyatını oldunmu nasıl oldun

FREZYAM canım arkadaşım seni göremedim şekercim nerelerdesin :uhm:

kızlar bende birazdan doktora gitcem sizden uzak hastayım gene :1no2: bi format attırıp gelcem inşallah a.s
kimsecikler yok galiba şimdilik görüşmek üzere Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

ameliyatımı temmuzun 13 ünde oldum şekerim
şimdi sadece aldığım bıçak darbelerinin
acısı var
artık bir safrakesem olmadığı için sancılarımdanda kurtuldum
sen neden rahatsızsın??????

gecmıs olsun canım benım
hadı attır gel bakalım formatını sekercıgım

kızlar sizi görmemiştim ya canlarım benim nabersiniz opuyorumnanaktan

ıyıdır canım cok sukur valla aynı bıldıgın bıraktıgın gıbıyım tatıl yaptım geldım oralarda actım gezdım oramı buramı geldıgımden berıde hasta surunuyom:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sopası yokkı yukardakının:roflol::roflol::roflol:
sımdıde ders calısmaya calısıyorum haftaya sınavım var:1no2::1no2::1no2:

acısı var

canım sanırım benim yine kanım düşmüş bakalım tahlil istedi dr birde usg ye gircem bakalım artık sonuçlar yarın ne çıkcak

bende istiyom yaaa :çok üzgünüm:

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
ay hem oruclar gıdecek hem adımız cıkacak anam su mubarek gunlerde barıme yapmayak sunu yaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

geldim miniğim geldim:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hosgeldın canım benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
buyur gel accık soluklan dınlen yedıgın ıctıgın senın olsun eeeeeeee anlat bakalım neler var neler yokkkkka.sa.sa.sa.s

acısı var

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:bıcak darbe acısına ragmen boyle gerısını sen dusun artık lahanam:roflol::roflol::roflol::roflol:

minikcim bu sefer kurşunkalemin üzerine tek sayıyla kalem suresini oku sınava öyle gir
zaten bizim dualarımızda seninle

ne demek ıstıyon sen ısın duayamı kaldı dıyon yanı banaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kalem suresımı var aaa dur bakem bııııııı kısssssss
anam valla bıldıgım ne kadar dua varsa kıtap varsa okuyup ındırecem artıkın su dersı veremde baska bısey ıstemıyom hayırlısıyla ınsaallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
sagol canım arastırayım da kesın yapacagım mersı bebekımmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:bıcak darbe acısına ragmen boyle gerısını sen dusun artık lahanam:roflol::roflol::roflol::roflol:

yapım bu elime değil derdi tasayı belkide bi süreliğinede unutmanın kolay yolu diyebilirim
ama bazen eşimde diyo
jenarötör gibisin her daim enerjin mevcut diyee
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canım sanırım benim yine kanım düşmüş bakalım tahlil istedi dr birde usg ye gircem bakalım artık sonuçlar yarın ne çıkcak

gecmıs olsun canım benımmm
nıye dusuyo senın bu kanın yafrusummmmmmmmmmmmmmm
dıkkat etmıyomusun sen kendıne bakayım hııı
hayırlı sonuclarla gelırsın ınsaallah bebegım
dualarımız senınle yafrusum
hadın ben kactım ay vallahı gec kaldım
gıt pazarı hallet gel kızları yatır yemegı koy ders calıs gun bıttı anamda valla
hepınızı cok cok muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

aşkolsun kız onun içinmi dedim
çalışıyosun zaten birde manevi takviye olsun diye dedim
ama sınavda mutlaka okuduğun kalemi kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…