Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

anacım ne açıyon oranı buranı kız çok ayıp çok :1shok: :1shok:
geçmişolsun şekercim allah süründürmesin
ne sınavı bea gittim geldim sen hala sınavlan uğraşyom be gısgardaşım yazık sana beeee:1hug:

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Şen

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan yevrum benim gelseni bağrıma bascem :teselli: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

canım geçmiş olsunn
sen nerelerdeydin sahi bunca zamandır?????

teşekkür ederim canımcımŞeniz
şekercim ben yazlıktaydım

sağol miniğim çok teşekkür ederim kanımın benim sürekli öle düşüyo canı sıklıdıkça düşüyo işte :roflol: :roflol: :roflol:
hadi sanada kolay gelsin canımcım a.s

merhaba hanımlar 5 gün izinden sonra bugün orucum
kendimi çok halsiz hissediyorum.ortalığı toparladım pazara gittim geldim yoruldum halim kalmadı:çok üzgünüm:
lahanacım hoşgeldin canım aynı zamanda geçmiş olsun
miniğim pazardan gelmedinmi daha canım
herkese muckkssssssssopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hadı anam pazara gıdecem gelecem ıs yapacam kızları yatırıp ders yapacam
oooooooo cok ısım var daha cokkkkk
herkesı muckkkkkkkkkkk yafruslarrrrrrrrrrrrrrrr

canım sanırım benim yine kanım düşmüş bakalım tahlil istedi dr birde usg ye gircem bakalım artık sonuçlar yarın ne çıkcak

canım gecmiş olsun Allah iyilik versinopuyorumnanaktan

merhaba canım Adananın sıcagında oruclu olmak zordur bilirim Allah kolaylık versinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nasılsınız kızlar..
ben burdayım ebrucum ama çıkıcam birazdan pazartesi günü eşimin doğum günüydü,gömlek almıştım ama dar geldi akşamlarıda eşim geç geldiği için çıkıp değiştiremedik şimdi gidip değiştiricem.ama sıcakta da hiç canım istemiyormafoldumben

merhaba canım Adananın sıcagında oruclu olmak zordur bilirim Allah kolaylık versinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hem de ne zor canım yaaamafoldumben
terleyip çok susarım diye fazla iş bile yapmıyorum pc başında vakit geçiriyorum:kedi:
acıkma hissi sıfır gibi bende hiç bişi yiyemiyorum zaten ancak su içiyorum iftardabenneyaptımki

aaaaaaaaa kimse girmemiş
yemeğimi hazırlarken sizlere bakıyım dedim ama kimseler yok
herkes yemek telaşında galiba
allah hepimizin orucunu kabul etsin hanımlar:Saruboceq:

herkese ıyı aksamlar yafruslarrrrrrrrr
lahanam bebemmmm anam sorma gızgardasın kafayı bozacak altı ustu aöf okurken sıyıracak tarıhe gececek:)))))
canım 2.sınıfa gectım ama ıkı dersten bute kaldım onları verem dıye ugrasıyorum seneye dersler cogalacak bırde bu ıkısı bınınce daha zorlanacagım dıye calısmaya calısıyom anlayacagın
sevvalcıgım bebekım sen su duayı bana bır ara msnden telden yada ozelden atıver bakam acık net bı sekılde de deneyım yafrusummmm
beklıyom bak unutma haaa ona gore
herkeslere ıyı aksamlar dılıyorum canlarım benım
kızları yatıracagım bırazdan bende esım gelene kadar dınleneyımde mat calısacagız askumla
muckkkkk hepınızı sekerlerrrrrrrrrrrrrrrr
gorusmek uzere

iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız bakem yemekler yendi çaylarmı içiliyor?:roflol::roflol::roflol:

iyi geceler melek anneleri nasılsınız?
siteye giriyorum ama okumakla yetiniyorum mesajlarınızı.
bi kaç gündür moralim bozuk sinir var üzerimde
oyun kulübüne takılıyorum kaç gündür.oynarken biraz rahatlıyorum.
aslında taktığım konu çok önemli bi şey değil,ama ben yapı itibariyle en ufak şeyleri bile kafaya takan biri olduğum için engel olamıyorum kendime.
neyse ben biraz kafa dağıtayım yine.sizinde kafanızı şişirdim.idere edin artık.
hadi iyi geceler,allah rahatlık versinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sana kolay gelsin miniğim
valla azmine ve enerjine hayran olmamak elde değil canım
oruçlu oruçlu bir de ders çalışıyosun ya maşallah sana miniğim
sana başarılar diliyorum ve öpüyoruma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

hoşgeldin canım
hayrola betülcüm canını sıkan mevzu ne:uhm:
bozma moralini bişeye canım ya lmaz:sağlık dışında hiçbişey için canımızı sıkmaya değmez canıma.s

hoşgeldin canım
hayrola betülcüm canını sıkan mevzu ne:uhm:
bozma moralini bişeye canım ya lmaz:sağlık dışında hiçbişey için canımızı sıkmaya değmez canıma.s

hoşbuldum canım a.s.
kayınvalide iki elti ve 1 görümceyle aynı apartmanda oturuyoruz desem
canım anlatması uzun sürcek şu an kafamı toparlıyamıyorum.yani mesele bütün bir aile birarada olmak.((((((

hoşbuldum canım a.s.
kayınvalide iki elti ve 1 görümceyle aynı apartmanda oturuyoruz desem
canım anlatması uzun sürcek şu an kafamı toparlıyamıyorum.yani mesele bütün bir aile birarada olmak.((((((

anladım seni az da olsa canım
yakın ilişkilerde mutlaka irili ufaklı sorunlar çıkar canım sen yinede gözünde büyütme
hep söylerim allah sağlıkla ilgili bir problem vermesin gerisi önemli değil gelir geçera.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…