- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #29.701
kolay gelsin şimdiden canımm biraz zor ama güzel bir telaş geçenyıl bende evime ramazanda taşınmıştımmm güle güle otur canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhanımlar bir yandan uykusuzluktan sersem gibiyim bir taraftanda fena susadım
çok halsiz hissediyorum kendimimafoldumben
vakit geçirmek için azcık yanınıza geldim ama burdada kimseler yok
bu arada hanımlar eşim bugün yeni evimizin kilidini aldı evi boyattıktan sonra taşınıcaz
sanırım 2 hafta içinde taşınırız yani anlıyacağınız oruç ağızla birde ev toparlayıp yerleştirecemkafamçokkarıştı
kolay gelsin şimdiden canımm biraz zor ama güzel bir telaş geçenyıl bende evime ramazanda taşınmıştımmm güle güle otur canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hanımlar bir yandan uykusuzluktan sersem gibiyim bir taraftanda fena susadım
çok halsiz hissediyorum kendimimafoldumben
vakit geçirmek için azcık yanınıza geldim ama burdada kimseler yok
bu arada hanımlar eşim bugün yeni evimizin kilidini aldı evi boyattıktan sonra taşınıcaz
sanırım 2 hafta içinde taşınırız yani anlıyacağınız oruç ağızla birde ev toparlayıp yerleştirecemkafamçokkarıştı
canım benim hayırlı olsun Allah kolaylık versinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgeldin canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan allah bağışlasın meleğini inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:slm herkese bende kız annesiyim:) 4 buçuk aylık bi meleyim var
hımm anladım canımm yinede hayırlı olsun tatlımm siteli oldun demekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sağol kamilecim teşekkürler
ben geçen yıl kendi evime taşınmıştım bu yılda eşime işyeri tarafından verilen lojmana taşınıcam
yani bu ev benim evim değil canım siteye taşınıyoruma.s
sağol tatlım haber verdiğin için merak ederdik tabiiyi akşamlar kızlar bizim pc de sorun var bi kaç gün giremeyebilirimm
hani belki merak edersiniz diye haber veriyim dedimmm
şu anda görümcemin pc sinden yazıverdim sizeee
günaydın güzelleropuyorumnanaktan
slm herkese bende kız annesiyim:) 4 buçuk aylık bi meleyim var
aramıza hoşgeldin canım:1hug:slm herkese bende kız annesiyim:) 4 buçuk aylık bi meleyim var
evet canım siteli oluyorumkaydirigubbakcemile3sağol canımhoşgeldin canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan allah bağışlasın meleğini inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hımm anladım canımm yinede hayırlı olsun tatlımm siteli oldun demekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar kızlar bizim pc de sorun var bi kaç gün giremeyebilirimm
hani belki merak edersiniz diye haber veriyim dedimmm
şu anda görümcemin pc sinden yazıverdim sizeee
merhaba kızlar topiği yeni farkettim benimde 1.5 aylık bi meleğim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?