Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

yeni gelen biri olarak hoşbulduk:)kadınlar kulübüne iki haftadır üyeyim ama yeni yeni tadını çıkarmaya başladım:)bişey sormak isityorum sizlere bebek doğduğundan beri ayaklarım çok ağrıyo yürürken namaz kılarken çok zorlanıyorum ayaklarımın altına zor basıyorum çok ayakta kalmaktan diye tahmin ediyorum sizin başınıza böyel bişey geldimi hiç

selamlar şekerciklerimmmmmmmm,
nabersiniz bakemmm?
keyifler iyidir inşaallahhhhhhhhh.
akşama misafirim var koşturuyorum.fırsat buldukcada ders çalışıyorum
sizleri de özledim ama az kaldı hayırlısıyla şu hafta sonunu bir atlatayım görüşürüz uzun uzunnnnnnn
yeni gelen arkadaşlarım hoşgelmişler sefalar getirmişler
meleklerinizi allah bağışlasın sizler canlarım
mihribanım canım ev taşıyacakmışşım kolay gelsin bebekim sanada
rüyam canım iyi geçtiğine sevindim şekerciğimm tatilinin
belinayımmmmmm anam valla bende yoktum kısssss kapris yapma:)))hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sevvalciğimmmmmmm muckkkk yafruşummmmmmm sanadaa
herkesler iyidir umarım hepinizi çok çok opuyorumnanaktan
meleklerimide benim için mıncıklayı verin yanaklarından annecikleriiiii

canım benim hamileyken kaç kilo almıştın?
çünkü birden fazla kilo alımı ve hamilelik sonuna kadar yaşanan o sıkıntı doğum sonrası hızlı vermeler bebekle koşturma derken normal canım.
ben 2.ci kızımda 22 kilo almıştım ve çok zorlanmıştım.normalde çok zayıf biriyim ama hamilelikte çok alırım ve bünyem bacaklarım kaldıramazdı.
yürümekten nefret eder olmuştum.doğum sonrasıda birden veriyorum bu kezde bünye birden hafifliyor oda kötü etkiliyordu beni.
bi dra git istersen için rahat etsin ama ben uzun süre yaşadım o ağrıları maleseff

14 kilo almıştım 4 aydada 7 kilo vermişim zaten hamileliyimin sonunu göremedim ki ben kızım 30 haftalıkken geldi:)ablamada sordum oda aynı şeyleri söyledi bebeyim hastaneden çıkıp eve geldiyinde 1500 gramdı ve ben onu hem gece hem gündüz bir buçuk saate bir besliyodum haliyle çok ayakta kalıyodum besliyodum gazını çıkarıdyodum sonra tekrar besleme saati geliyo :)rutine bağlamıştım yani

akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir

bebek bakmak sabır işi ya

Allah kolaylık versin

ay canım benim yaaa
bak senin işin daha zormuş sürekli ayakta koşturmaca bebekle ilgilenme vs derken normal canım bencede ama yinede dr danış istersen
allah uzun ömürler versin bebeğinede canım

akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir

bebek bakmak sabır işi ya

Allah kolaylık versin

yaaaaaaa ne sandıydın anammmmmmm
:roflol::roflol::roflol::roflol:
sabır daşı olduk haberin yok:roflol::roflol::roflol:

Melih Cevdet'e sormuşlar 'evlilik nedir' diye.Eskiden demiş, kız tarafının ve oğlan tarafının ailesi biraraya gelir, yeni çiftin kuracağı yuva için beraber hazırlık yapılır, beraberce yeni ev düzülürdü. Tabi o zamanlar evler genelde bahçe içinde müstakil evlerdi. O yüzden buna 'evlenmek' denirdi. Şimdi ise yeni evliler apartman dairelerinde yani katlarda oturuyorlar, bu yüzden artık evlilik 'katlanmaktır' demiş.'

EVLıLıK

1- Bir adam gazeteye ilan vermiş: ''Eş arıyorum''.
Ertesi gün yüzlerce mektup almış. Hepsi aynı şeyi söylüyormuş.
''Benimkini alabilirsin.''

2- Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa emin olabilirsiniz.
''Ya arabası yenidir ya da karısı!..''

3- Bir genç babasına sorar; ''Baba evlenmek kaça mal olur?''
Baba cevap verir: ''Bilmiyorum oğlum, ben hálá ödüyorum.''

4- Evli erkeklerin psikolojisi arkadaşlarla lokantaya gitmeye benzer.
ıstediğin yemeği sipariş edersin, sonra yanındakinin istediği yemeği görüp
''Keşke onu isteseydim'' dersin.

5- Evliliğin ilk yılında adam konuşur kadın dinler,
ikinci yılında kadın konuşur adam dinler,
üçüncü yılında her ikisi de konuşur, komşular dinler.

6- Bir kavgadan sonra kadın kocasına bağırır:
''Seninle evlendiğimde tam bir aptalmışım.''
Adam cevap verir: ''Evet aşıktım, fark edemedim.''

7- Bir davette bir kadın arkadaşına sorar; ''Alyansını yanlış parmağına takmıyor musun?'' Diğer hanım cevap verir;
''Evet yanlış adamla evliyim de ondan.''

YAŞINA GÖRE ERKEK
*20 yaşında erkek FıAT gibidir. Küçük ama hızlı.
*20-30 yaş arasında PORSHE gibidir. Hızlı ve konforlu.
*30-40 arası erkek VOLVO gibidir. Biraz sıkıcı ama teknik olarak mükemmel.
*40-50 arası erkek OPEL gibidir. Yapabileceğinden fazlasını vaat eder.
*50-60 arasında ise eski bir FORD gibidir. Harekete geçirmek için karbüratöre biraz alkol koymak gerekir.

YAŞINA GÖRE KADIN
*15-25 arasında kadın AFRıKA gibidir. Yarı keşfedilmiş, yarı bakir.
*25-35 arasında AMERıKA gibidir. Tamamı keşfedilmiş ve bilimsel olarak mükemmel.
*35-45 yaşları arasında HıNDıSTAN ve JAPONYA gibidir. Çok ateşli, bilge ve güzel.
*45-55 arasında FRANSA gibidir. Savaştan hasarlı çıkmış ama hala çekici.
*55-60 arasında kadın ALMANYA gibidir. Savaşı kaybetmiştir ama umutları vardır.
*60-70 arasında kadın RUSYA gibidir. Geniş, sakin ama kimsenin gitmediği.
*70’inden sonra kadın TÜRKıYE gibidir. Şanlı bir geçmiş ama gelecek yok. alıntıdır....

ahanda halimiz kızlarr:)))))))))))

DOKUZ AY SONRA
Ahmet ve Mehmet birlikte kayak yapmak için kuzeydeki bir tatil beldesine gitmeye karar verdiler. Mehmet’in kamyonetine gerekli eşyaları yükleyip yola koyuldular.Bir süre sonra yolda şiddetli bir tipiye yakalandılar.Yakındaki bir çiftliğe sığınmak zorunda kaldılar ve zorla gelebildikleri evin kapısını çaldılar, kapıyı açan evin genç ve güzel hanımına geceyi evde geçirip geçiremeyeceklerini sordular.
“Havanın berbatlığını görüyorum ve ben bu koca konakta tek başıma oturuyorum” dedi kadın ve ekledi
“ancak yeni dul kaldım ve komşularımın dedikodu yapmalarını istemiyorum, bu nedenle sizi evime alamam” dedi
“Bizim için problem değil” dedi Mehmet,
“biz şu ahırda geceyi geçirebiliriz ve sabah hava düzelirse erkenden gideriz”
Kadın ahırda kalmalarına izin verdi ve sabahın ilk ışıklarıyla birlikte havanın düzelmesiyle, yoğun kayakla dolu güzel bir hafta sonu tatili için kayak merkezine doğru yola çıktılar...
Yaklaşık dokuz ay sonra Ahmet tanımadığı bir avukattan bir mektup aldı. Olayı kavraması biraz zaman aldı ama sonunda avukatın tipiye yakalandıkları gün ahırında gecelemeleri için izin veren o tatlı dulun avukatı olduğunu anladı.
Arkadaşı Mehmet i aradı ve sordu
“Mehmet, hani tipiye yakalandığımız gün tanıştığımız o güzel dulu hatırladın mı?”
“Evet, hatırladım”
“Gece yarısı kadını ziyarete gidip onunla birlikte oldun mu?”
“Evet” dedi Mehmet ve sıkılarak ekledi “Onunla birlikte olduğumu itiraf etmeliyim”
“Ve kendi adın yerine benim adımı verdin değil mi?”
Mehmet’in yüzü kızardı ve kekeleyerek; “Şey, üzgünüm ama sanırım dediğin gibi oldu, peki ama bunu nereden öğrendin?”

“Kadın ölmüş ve her şeyini bana bırakmış ta...”

--------------------------------------------------------------------------------

Temel ve Hakim

Temel dava açmış ve ilk duruşmada hakim sormuş:
- Nedir şikayetin?
- Hakim bey bu Temel fıkraları var ya, benle Fadimeyi ağızlarına dolamışlar,
bizi rezil ediyorlar. Hepsinden davacıyım. Kim fıkra diye bizi anlatıyorsa onlardan da tazminat talebim olacak.

- Senin adın Temel mi?
- Evet, Temel.
- ıyi de, binlerce Temel var. O fıkralar neden senin için anlatılmış olsun.
- Hakim bey, ben çok iyi biliyorum beni kastediyorlar.
Hakim, Temel'i iyice süzdükten sonra "Bak ama" der:
- O Temel fıkralarının çoğu belden aşağı. Oysa sana bakıyorum çelimsiz ve
yaşını almış bir Temelsin. O fıkralar senden çok daha genç, güçlü kuvvetli
ve çapkın bir Temel için anlatılıyor. Seninle hiç ilgisi yok; bu dava düşer.
- Hakim bey, madem siz böyle takdir ediyorsunuz mesele yok. Demek
tevatürmüş, ben değilmişim.
- Evet sen olamazsın, başka Temel'dir onlar. Sana sıra gelene kadaaar.
- ıyi hoş da Hakim bey, bu dava için köyden kalktım buralara kadar geldim,
boş dönmeyeyim. Hiç değilse o güçlü kuvvetli Temel'den sana bir fıkra anlatayım hakim bey.
- Anlat bakalım.
- Bizim bu iri kıyım pazulu Temel, hakimlerin karılarına çok düşkünmüş.
- Hop, hop, hop... Dur, dur be, ne diyorsun sen..
- N'oldu hakim bey?
- Daha ne olacak? Benim Hakim olduğumu bile bile "Temel hakim karılarına
meraklıymış" diyorsun. Ağzından çıkanı kulağın işitmiyor galiba!
Temel "Rica ederim Hakim bey" der:
- Temel fıkrası için karısı güzel binlerce hakim var. Asliyecisi var, sulhcusu, ağır cezasıcısı var. Seninkine sıra gelene kadar; daha çoook var. :) ))

tatilde anemlerde iyi canım ama ben biraz sıkıntı stres yaptım dönüyoruz die herhalde kasıklarımda agrı oldu dün gece hastaneye gittik bugunde igne yapıldı biraz kendime geldim size bakim dedim sen nasılsın cnm...

mucuxx....

herkese günaydın kızlar benim melek kızım uyanınca böyle erkenden bi bakayım dedim tahminimce sizler uyuyosunuz:)dün bana allah kolaylık versin demişsiniz hepinize çokkkk ama çok teşekkür ederim

Canım gecmis olsun böyle stres yapma hepimiz gurbetteyiz bunu tek yasayan sen degilsin önemli olan evinde mutlu olman kendine dikkat et öpüyorum canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hewrkese günaydın güzel bir gün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mecbue melek papatya erkencisiniz günaydın:teytey::teytey:

günaydınlar yafruşlarrrrrrr
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım benim
rüyam canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine yafruşum yaaa
zordur eminim ama eşinle kızınla birliktesin sonunda hatırlasana eşinden ayrı kaldığın günler daha zor gelmişti.
papatyam canım günaydın yafruş sanada meleğimiz nasıl?
mecbue gülzeynom meleğim sizlerede günaydınlarrr yafruşlarrr
uykucularım nerdeler bakem benimmmm:))
kamilem,sevvalciğim,belinay gebem benimm,betül yafruşummmmmmmmmmmmm nerelerdesiniz bakemm
uykusuzum unuttuğum varsa kusuruma bakmayın nolur.gece misafirim vardı geç gittiler ortalığı topla makineye yerleştir çaliştır derken 1i gece uyudum sahura kalk geri uykum kaçtı ders yapayım dedim uykusuzluktan çalışamadımm dolandım durdum sabahta naz erken kalktı anlayacağınız kafam mal gibi:))
herkesi çok çok muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kib.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…