- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #29.721
hosgeldin canım aramıza allah bagıslasın meleginiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmerhaba kızlar topiği yeni farkettim benimde 1.5 aylık bi meleğim var
günaydn kısslar.
yeni gelen biri olarak hoşbulduk:)kadınlar kulübüne iki haftadır üyeyim ama yeni yeni tadını çıkarmaya başladım:)bişey sormak isityorum sizlere bebek doğduğundan beri ayaklarım çok ağrıyo yürürken namaz kılarken çok zorlanıyorum ayaklarımın altına zor basıyorum çok ayakta kalmaktan diye tahmin ediyorum sizin başınıza böyel bişey geldimi hiç
14 kilo almıştım 4 aydada 7 kilo vermişim zaten hamileliyimin sonunu göremedim ki ben kızım 30 haftalıkken geldi:)ablamada sordum oda aynı şeyleri söyledi bebeyim hastaneden çıkıp eve geldiyinde 1500 gramdı ve ben onu hem gece hem gündüz bir buçuk saate bir besliyodum haliyle çok ayakta kalıyodum besliyodum gazını çıkarıdyodum sonra tekrar besleme saati geliyo :)rutine bağlamıştım yani
14 kilo almıştım 4 aydada 7 kilo vermişim zaten hamileliyimin sonunu göremedim ki ben kızım 30 haftalıkken geldi:)ablamada sordum oda aynı şeyleri söyledi bebeyim hastaneden çıkıp eve geldiyinde 1500 gramdı ve ben onu hem gece hem gündüz bir buçuk saate bir besliyodum haliyle çok ayakta kalıyodum besliyodum gazını çıkarıdyodum sonra tekrar besleme saati geliyo :)rutine bağlamıştım yani
akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir
bebek bakmak sabır işi ya
Allah kolaylık versin
tatilde anemlerde iyi canım ama ben biraz sıkıntı stres yaptım dönüyoruz die herhalde kasıklarımda agrı oldu dün gece hastaneye gittik bugunde igne yapıldı biraz kendime geldim size bakim dedim sen nasılsın cnm...hosgeldin canım aramıza allah bagıslasın meleginiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Merhaba rüyacıgım nasılsınız bakalımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanvereliniortak
Tatiliniz nasıldı annenler nasıllar:uhm::uhm:
selamlar şekerciklerimmmmmmmm,
nabersiniz bakemmm?
keyifler iyidir inşaallahhhhhhhhh.
akşama misafirim var koşturuyorum.fırsat buldukcada ders çalışıyorum
sizleri de özledim ama az kaldı hayırlısıyla şu hafta sonunu bir atlatayım görüşürüz uzun uzunnnnnnn
yeni gelen arkadaşlarım hoşgelmişler sefalar getirmişler
meleklerinizi allah bağışlasın sizler canlarım
mihribanım canım ev taşıyacakmışşım kolay gelsin bebekim sanada
rüyam canım iyi geçtiğine sevindim şekerciğimm tatilinin
belinayımmmmmm anam valla bende yoktum kısssss kapris yapma:)))hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sevvalciğimmmmmmm muckkkk yafruşummmmmmm sanadaa
herkesler iyidir umarım hepinizi çok çok opuyorumnanaktan
meleklerimide benim için mıncıklayı verin yanaklarından annecikleriiiii
tatilde anemlerde iyi canım ama ben biraz sıkıntı stres yaptım dönüyoruz die herhalde kasıklarımda agrı oldu dün gece hastaneye gittik bugunde igne yapıldı biraz kendime geldim size bakim dedim sen nasılsın cnm...
mucuxx....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?