- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #30.621
iyi akşamlar canlarım benim
nasılsınız bakemmm?
akşam yemekten sonra uyumuş kalmışım salonda otururken kızlarıda sağolsun eşim yatırmış tel çaldı ona uyandım pc falan açıktı sizlere bakayımda gidip yatayım az sonra malum hala sahura devam bizim evde:)
nunuk geçmiş olsun bebekimmm kolaylıklar diliyorum
efsunummmmmmm nerdesin annemmmmmmmmmmm
sesin çıkmıyoooo(
mihribanımmmmm yafruşummmmmmmmmm hoşgeldin bebekimmmmmmmmmmmmmmmmm
hadi gözün aydın cicişimmmm yerleşti haaa pek sevindimm canım
belinayımmmm ohhhhhh götürrrrrrrrrr bakalım helede doğurunca oğluşa süt olacak diye ye afiyetle hepsini
betül kolay gelsin sanada canım
sevvalimmmmmmmmmmmm muckkkkk bebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yeni gelen bir melek annemiz daha varmışşşşşşşşşşşşşşşşşş
hoşgelmişşşşşşşş sefalan getirmişşşşşş allah bağışlasın canım evlatlarını inşaallah sağlıcakla
hadi kaçtım kocamın topiğinede ceeeeeee diyim gidemmmmmmm muckkkkkkk sizleri yafruşlarrrrrrrrrrrrr
selam kızlar nihayet aranızdayım tekrar benim küçük cadıdan fırsat bulup girmeye vakit olursa topigi takip etmeye çalışacagım iki aylık oldu bile minik kızım büyük kızımda okula başladı biraz zor oluyor sabahçı onu götürürken burçin emmek istiyor bir yolunu bulucam inşallah yakonda ders saatleri erkene alınıcak o zaman babamıza bırakıp giderim okula hergün sabah anneme bırakmak zor oluyor neyse herkesi öptüm
herkese ii pazarlarr
biz kıızmla yanlızız eşim nöbette maalesef
nefret ediyorum pazarları yanlız kalmaktan offff
herkese mutlu pazarlar dİlİyorum.
herkese mutlu pazarlar dİlİyorum.
braz yorgunluğumu saymazsak iyiyim cnm sen nasılsın görüşemeyeli?hoşgeldin canım allah bağışlasın meleğini.maşallah baya büyümüş bile.
büyük meleğinede allah zihin açıklığı versin.biraz zorlanacaksın bu sene ama onların başarılarını görünce bütün yorgunluklar unutuluyo.
merhaba canım nasılsın?
selamlar kızlar...herkese iyi pazarlar..
burdada sabahtan beri kapalı bir hava var uyku bastırıyor saatlerdir yatıyorum yat yat bir hal olmuşumkafamçokkarıştıakşama misafir gelicekmiş galiba kalksam diyorum canım istemiyor iyice uykucu oldum....
bol bol uyu hatta bnm yerimedeee
sonra eline zor geççek uykuu..
az kalmış cnm allah kurtarsın inşş
selamm bacılarrrrrrr
yarın fazla giremem sakın beni çok özleyipde ağlamayın buralarda aklım sizde kalır yoksaaaa
:))))))))))))))))))
sen üzülme canım aklın bizde kalmasın biz içimize akıtırız yaşlarımızı:)))))))))))))))))))))))))))))
de bakem ne işin var da gelmiyon heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
söylemiştim yaaa
dr cuğumu gidip görcemmm
oda beni görcekkkk
nede olsa beni komple gören ikinci erkek
ay ne iğrencim ben yaaaa:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?