Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sagol canimmm :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:

iyi günler iyi pazarlar herkeze gününüz güzel geçsina.s.a.s.
benim işim var bugün,dün anneme gitmiştim yardıma,bugünde kayınvalideme yardım etcem.(hak geçmesin)yerimseniben
yarın misafiri gelcek bugün tatlı yapcaz ve sarma sarcaz.akşamada böreği yaparız.yarına fazla iş kalmaz.
ama ilk önce ev işlerimi bitirmem lazım.
sizler nasılsınız meleklerimiz nasıl öptüm hepiciniziŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

selam kızlar nihayet aranızdayım tekrar benim küçük cadıdan fırsat bulup girmeye vakit olursa topigi takip etmeye çalışacagım iki aylık oldu bile minik kızım büyük kızımda okula başladı biraz zor oluyor sabahçı onu götürürken burçin emmek istiyor bir yolunu bulucam inşallah yakonda ders saatleri erkene alınıcak o zaman babamıza bırakıp giderim okula hergün sabah anneme bırakmak zor oluyor neyse herkesi öptüm

sagol canım burada olmak gerçekten çok güzel daha iki kızım oldugu kavramını tam olarak anlamış degilim sanki ilk bebekmiş gibi geliyor iki çocugumun arasındaki yaş farkı oldukça fazla 7 yaş oldugundan heralde

hoşgeldin canım allah bağışlasın meleğini.maşallah baya büyümüş bile.
büyük meleğinede allah zihin açıklığı versin.biraz zorlanacaksın bu sene ama onların başarılarını görünce bütün yorgunluklar unutuluyo.

herkese ii pazarlarr
biz kıızmla yanlızız eşim nöbette maalesef
nefret ediyorum pazarları yanlız kalmaktan offff

merhaba canım nasılsın?

selamlar kızlar...herkese iyi pazarlar..
burdada sabahtan beri kapalı bir hava var uyku bastırıyor saatlerdir yatıyorum yat yat bir hal olmuşumkafamçokkarıştıakşama misafir gelicekmiş galiba kalksam diyorum canım istemiyor iyice uykucu oldum....

braz yorgunluğumu saymazsak iyiyim cnm sen nasılsın görüşemeyeli?

bol bol uyu hatta bnm yerimedeee
sonra eline zor geççek uykuu..
az kalmış cnm allah kurtarsın inşş

bol bol uyu hatta bnm yerimedeee
sonra eline zor geççek uykuu..
az kalmış cnm allah kurtarsın inşş

senin yerine de uyurum canım yeterki bana uyku de...kaydirigubbakcemile3
bende son günlerimi değerlendiriyorum zaten bir daha zor bulurum...normalde gündüz uyumayı hiç sevmem ama hamile kaldığımdan beri böyle oldum...

başak canım hoşgeldin tekrardan canım
nasılsın görüşmeyeli şekerciğimmmm
nrs canım senin ne sınavında hayırdır başarılar diliyorum canım
papatyam bebekimm zordur hafta sonu çalışmaları özelliklede evde kalanlara allah yardımcın olsun meleğimi muckkkkkkkkkk
belinay canım boşver yaaa accık uyu pinekle canım oğlanlar doğundan sonra 6 ay uyutmuyormuş(
gazı tuzu derken tadını çıkar bence dediydi dersin bak
betül canım kolay gelsinnn ben geçen epey sarmıştım buzlukta duruyo:))))canım çeltiğinde yiyecemmmmmmmm çıkarıp hazırcana ohhhhhhh
mihribanım bebemmmmm kıs daha yeni taşındın ne misafiri anam iki yer göreydinde sonra gelelerdi:))
yeni geldim daha kızlar yolda uyudular direk yataklarına attım sizlere koştum bakayım diye
herkesi muckkk canlarım
görüşmek üzere herkesi muckkkkkkkkkkkkkkkkkk

selamm bacılarrrrrrr
yarın fazla giremem sakın beni çok özleyipde ağlamayın buralarda aklım sizde kalır yoksaaaa

:))))))))))))))))))

selamm bacılarrrrrrr
yarın fazla giremem sakın beni çok özleyipde ağlamayın buralarda aklım sizde kalır yoksaaaa

:))))))))))))))))))

sen üzülme canım aklın bizde kalmasın biz içimize akıtırız yaşlarımızı:)))))))))))))))))))))))))))))
de bakem ne işin var da gelmiyon heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sen üzülme canım aklın bizde kalmasın biz içimize akıtırız yaşlarımızı:)))))))))))))))))))))))))))))
de bakem ne işin var da gelmiyon heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

söylemiştim yaaa
dr cuğumu gidip görcemmm
oda beni görcekkkk
nede olsa beni komple gören ikinci erkek
ay ne iğrencim ben yaaaa
:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

söylemiştim yaaa
dr cuğumu gidip görcemmm
oda beni görcekkkk
nede olsa beni komple gören ikinci erkek
ay ne iğrencim ben yaaaa
:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

heeeeeeeee ok canım gidebilirsin izin verdimmmm:)))
hadi bakalım göstert gel:)))
muckk yafruş bende kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi geceler herkeslereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…