Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

nasıl olayım canım allaha çok şükür kızları çiftledim tam gaz ileri onlarla mutlu mesut yaşamaya başladım allah acılarını göstermesin dünyaynın en güzel duygusuymuş kız annesi olmak valla büyüynce ben onları nasıl vercem kocaya bilmiyorum hep benimle kalsalar keske daha önümüzde uzun yıllar var ama demekki kız annesi olmak zormuş ne yaparsın işte

oh oh şeker ne mutlu bizlere
evet 2 kız ayrı bir güzel oluyor tadından yenmiyor valla
arada cadılıkları tutsada pek şirin oluyor:))
bende çok memnunum valla
hele kızım iyice büyüyüdükce tam arkadaş gibi olduk gezerken:))
bende minyon olduğum için kardeş gibi duruyorsunuz diyorlar bazen pek hoşuma gidiyor:)
ilerdede öyle olacağız ohhhhhhhhhhh benden keyiflisi olmaz heralde:)
kıs sen kocayadamı verecen anam öyle bir niyetinmi var??
topikde kızları evlendirmeyi düşünen yok valla ona göre
beraber otururuz ayollllllllllllllll evde napacaklar:))
benim büyük kız evlenmeyecekmiş zaten biz yaşlanırmışız bize bakacakmış öyle diyor:)
dedim benim için mahsuru yok bebemmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))
küçükten umudum yok anam o bulur bulmaz kocayı gider anası kılıklı oda
büyük baba tarafına çekmiş 33 yaşındaydı ben eşimi bulduğumda:))
halamızda hala 38 oldu evlenmedi:)))
elif genler itibariyle kaldı gibi :)))))

günaydınlarrrrrrrr
güzel bir hafta diliyorum hepinize canlarım
kızçemi gönderdim sizlere koştum herkes iyidir inşaallahhhhhhhhhh
accık işlerim var bugün görüşemezsek muckkkkkkkk
sevvalim bebemmmmmmmmmmmmmm dra aç gelde bizide haberdar et anam olurmu??nasılmış durumun söyleee
hadi muckkkkkkkk herkesleriiiiiiiiiiiiiiii
meleklerimide kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

günaydın melek anneler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepinize iyi haftalar a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

egemm ablam günaydın canım benim sağolasın mis kokulular için canım
lahana canım sanada günaydın sağolasın şekerrrrrrrrrr
ay sabahçı olmak çokda kötü değilmiş kızlar valla
sabahtan okula gidiyor elif bende yatmıyorum tüm işler bitiyor yemekde dahil bu saate:))
öğlen gelincede yedirip yatırıyorum tüm gün onlarda rahat bende:))
işlerim yemeğim bitti nazla dvd keyfi yapacakmışız çekirdek çitleyerek ben kaçar herkese güzel bir diliyorum
bugün eşimin son orucu öğleden sonra poğaça yapıp atacağım dolaba kahvaltı için iş yerine götürmesi için.oralarda aldıkları midesini yakıyor reflüsü var
baya kötü oluyor temizce yaparım sabahları götürür.öğleden sonra mutfakta pasta börek işindeyim yardımada yemeyede beklerimmmmmmmm:)))))

melek günaydın canım benim sanada
nabersin keyifler ne alemde yafruşşş
lahana canım hayırdırrr noldu?kim sıktı senin canını söyle bakem hemen dövelimmmmmmmmmm((

melek günaydın canım benim sanada
nabersin keyifler ne alemde yafruşşş
lahana canım hayırdırrr noldu?kim sıktı senin canını söyle bakem hemen dövelimmmmmmmmmm((

günaydın canım çok şükür idare ediyorum

sen elife bakma evlenmicem dediğine, benim kardeşimde küçükken derdi evlenmicem diye anneme ben sana bakçam diyodu

şimdi oldu 23 , evlenme derdinde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

adaşıma güvenme sen hiç kaydirigubbakcemile3 bi gün gelir anne ben evleniyorum deyiverir akannehir

ya kızlar topiğimize ne oldum böle yaaa:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

eskiden nekkaaaaa güzeldi herkeşler buradaydı ama şimdi kimsecikler pek uğramıyo :gitme:
sohbet edecek kimsecikler yok :gitme:
nireldesiniz arkadaşlar huuuuuuuuuuuu

iyi haftalar melek anneleri hihoyyyt
bugün kayınvalideme misafir geliyo onun koşturmacası var kaydirigubbakcemile
yarında anneme geliyomuş misafir iki arada mekik dokuyorum resmen
bide yarın kübrayı kontrole götürcem
sizler nasılsınız öptüm hepinizi kendinize iyi bakınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

meleğimmm yapma yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa desene ben hazırlıklı olayım :)))))
şaka bir yana herşeyin hayırlısı olsun inşaallahhhhhhh napalım çekeceğiz artıkın :)))
lahana canım başınız sağolsun canım hayat işte herkes ölümlü ve kimi ne zaman yakalayacağı belli olmuyor(
rabbim günahlarını affetsin mekanı cennet olsun inşaallahhhh arkadaşınında başı sağolsun canım benim
betül canım kolay gelsin arkadaşım ne diyim valla işin
kolaylıklar diliyorum kübramızında güzel haberlerini bekliyoruz inşaallahhhhhhhh
sevvalciğim kıssssss naptın anam gelmedinmi daha göstertip:))
hadi bekliyom bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
lahana canım herkes hafta başıya sanırım koşturmacadalar eeee okullarında ilk pazartesisi sayılır geçen hafta okula gittiğimizi bile anlamadıkki perşembe cuma okul açılırsa adapte olamadık ondandır
yoksa topiğimizin müdaimleri bırakamaz bizi:)
biz nazla duramadık poğaçamızıda yaptık ablamızı almaya çıkacağız accık oynasın servis gelmeden nazda poğaçalarda mayalansın gelince pişiriveririm.
ben kaçar herkesi muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

slm kızlar geçmişe bakmadım hiç umarım herkes iyidir bugun rüyanazı okula götürdük küçücük bi sınıf 25 kişi olmuşlar birde ayy sinir olduk eşimle çocukların rahat oynamaları için bi alan yok hatta yerde halı bile yoktu sinir olduk birde erkek ögretmen vee vermişler bizi rüyanaz sınıfa girmem dio ögretmenide begenmedik rüyanaza yetecek biri degilbaşka sınıfa alın diyoruz dolu diolar neyse bizde gittik aldırdık kaydımızı başka bi okula gittik direk o sinirle..neyseki yeni gittigimiz okul hem çoık temiz hem ögretmenimizi çok sevdik hepimiz rüyanazı sınıfa bıraktık hiç kalmam demedi oynadı falan bizde kayıt işlerini falan hallettik öldük tabi yorgunluktan ..şimdi sabahları servisle gidice onuda hallettik yarın sabah gidicez bakalım ayy amasyadahiç böle zorlanmamıştık bugun mahvolduk ya burda yollarda okullarda...

rüya canım benim yaaaa
kolaylıklar diliyorum bebekim sana neyseki halletmişsiniz canım
tadınız kaçmış ama şükür tatlıya bağlamışsınız
yeni okulunda mutluluk başarılar diliyorum rüyama öpüyorum sizleriii
bende sinir küpüyüm cumadan beri((
cinnet modundayım sakin olmaya çalışıyorum ama olmuyor
sınav sonuçları cuma günü açıklanacaktı ne bir açıklama nede bişey var yaaaaaaaa
bayram tatilimi yapıyorlar hala anlamıyorum bürolarda tellere cevap vermiyor sürekli meşgul üye olduğum sitedede herkes kızgın sinir tepemde((
dünyanın parasını bizde ödüyoruz ama adımız aöf li oluyor kimsenin gözünde değerimiz yok
ne vurdum duymazlık anlamıyorum yaaa.günlerdir insanlar sitede bekliyoruz ha bugün ha yarın diye gece yarılarına kadar tık yok
sinir olduğum bir açıklamada yok şu tarifte yada saatte diye.eşşek gibi bekleyin işiniz ne dercesine
böyle giderse ben bu okulu bırakırım çok canım sıkıldı bu saçmalığa.
yeniden sınava girer üniversite okurum yaaaaaaaaaa
neyse seninde başını ağrıttım canım hadi kaçtım gidem accık pc başında kıçım düzleşti((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…