- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #30.641
başak canım hoşgeldin tekrardan canım
nasılsın görüşmeyeli şekerciğimmmm
nrs canım senin ne sınavında hayırdır başarılar diliyorum canım
papatyam bebekimm zordur hafta sonu çalışmaları özelliklede evde kalanlara allah yardımcın olsun meleğimi muckkkkkkkkkk
belinay canım boşver yaaa accık uyu pinekle canım oğlanlar doğundan sonra 6 ay uyutmuyormuş(
gazı tuzu derken tadını çıkar bence dediydi dersin bak
betül canım kolay gelsinnn ben geçen epey sarmıştım buzlukta duruyo:))))canım çeltiğinde yiyecemmmmmmmm çıkarıp hazırcana ohhhhhhh
mihribanım bebemmmmm kıs daha yeni taşındın ne misafiri anam iki yer göreydinde sonra gelelerdi:))
yeni geldim daha kızlar yolda uyudular direk yataklarına attım sizlere koştum bakayım diye
herkesi muckkk canlarım
görüşmek üzere herkesi muckkkkkkkkkkkkkkkkkk
nasıl olayım canım allaha çok şükür kızları çiftledim tam gaz ileri onlarla mutlu mesut yaşamaya başladım allah acılarını göstermesin dünyaynın en güzel duygusuymuş kız annesi olmak valla büyüynce ben onları nasıl vercem kocaya bilmiyorum hep benimle kalsalar keske daha önümüzde uzun yıllar var ama demekki kız annesi olmak zormuş ne yaparsın işte
ay kızlar sabah sabah canım sıkıldı yaaaaa:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
melek günaydın canım benim sanada
nabersin keyifler ne alemde yafruşşş
lahana canım hayırdırrr noldu?kim sıktı senin canını söyle bakem hemen dövelimmmmmmmmmm((
hayırdır noldu :1hug:
melek günaydın canım benim sanada
nabersin keyifler ne alemde yafruşşş
lahana canım hayırdırrr noldu?kim sıktı senin canını söyle bakem hemen dövelimmmmmmmmmm((
ya bir arkadaşın babası vefat etmiş yeni öğrendim adamcağızın birşeyide yoktu ama işte kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?