Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın melek anneleri nasılsınız?
lahanam iyiim canım sen nasılsın?betüle netten (sözlükten) dersine cevap bakıyodum da.bi yandanda k k yı açmıştım.yazamadım anca yazıyorum

efsuncum hoşgeldin canım nasılsın?
sevvalcik günaydın hemşerim,nasıl topiklerle aran,iyi başedebiliyosun bu kadar konu vede tarlayla

ben geldimmmmm
kızları yatırdım işde yok
yan gelip yatayım diyorum hatta bir kahve vede dvd keyfi yapam kendime diyorum valla
kafa dinleyim
kıs sevvalim lahanabebekim ben boş konuşurmuyum annemmmmmmmmm
hep diyom sanal s....leriz diye:)))
özelliklede sevvalimin eline su dökemeyiz
:))))
efsunummmmmmmmmm yafrummmmmmmmmmm muckkkkkkkkkk bebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yirim seni annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herkesi kucak dolusu muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kib
kolay gelsinnnnnnnn

nunukummmmmm neettinde yoruldun kıss
nasıl gidiyor dersler bebekimm
sınavın ne zaman yafrummmmmmmmmmmm?başarılar canım benimmm şimdiden sana
bende film izleyecektim ev soğuk uykumda geldi elifimin yanına accık sokulayım dedim kalkıncada mal gibi oluyorum pek sıkıcı bugün nedense yaaa
offffffff
hadi iyi dinlenmeler sanada bebekimmm
muckkkkkkk öptüm meleğinide

eşine geçmiş olsun canım...benim bayramda eşim çanakkaleye gittiğinde yanlızdım korkudan saat 3'e 4'e e kadar pc de takılıyordum sonrada uyuyup kalıyordumakannehir

sagolun bacularim benim ben daha gitmedim arkadasin kocasi gelecek beni götürecek
tüm narkoz veriyolar ya kizimda var tekte gidemiyorum hangi oda kacinci kat onuda bilmedigim icin kaldim böyle neyse birazdan gidecem görüsmek üzere byeeeeeeee

canim hastayim ya grip halsizlik öksürük bas agrisi ya kötüyüm melisada olmasa kalkmam herhalde yerimden

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız şekerler
kaç gündür yatılı misafirim olduğu için giremiyordum bugün gitti misafirim
artık daha fazla gelirim topiğimize ama kızımda okula başladığı için çok yoğunum götür getir ders çalıştır derken çok yoruluyorum:bbo:zaten şu son bir ay çok yorucu geçti benim için akannehir
herkesi öpüyorum hanımlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm herkeslere iyi aksamlar cikacam bir bakayim dedim dizi varya bugün daha derste calismadim görüsmek üzere iyi aksamlar byeeeeeeeeeeeee

slm herkeslere iyi aksamlar cikacam bir bakayim dedim dizi varya bugün daha derste calismadim görüsmek üzere iyi aksamlar byeeeeeeeeeeeee

iyi seyirler sana canım byyyyyyyyyy
bende çıkıyorum canım kızıma ödevini yaptıracam dahamafoldumben
hanımlar topik eden bu kadar sakin okullarda açıldı herkes toplanır dedim ama pek sakin topik niye ki:uhm:

iyi akşamlar hanımlar
nunuk geçmiş olsun canım,şimdi nasılsın?
mihribancım nasılsın canım daha yorgunluğun dinlenmeden misafirin mi vardı.neyse onlarda gitmiş güzelce dinlen biraz.

iyi akşamlar hanımlar
nunuk geçmiş olsun canım,şimdi nasılsın?
mihribancım nasılsın canım daha yorgunluğun dinlenmeden misafirin mi vardı.neyse onlarda gitmiş güzelce dinlen biraz.
görümcem kızıyla gelmişti canım bayram için o da bugün gitti
inşallah bundan sonra biraz dinlenirim dicem ama bu seferde kızın okulu yoruyo beni
anlıyacağın yorgunluğum hiç bitmicek benim bu seneakannehir
mihriban bebekimm
nasıl gidiyor meleğimizin okulu anneciğisii
nunukkk canım özeline bir bakıver olurmu?cevap bekliyorumda

şimdilik iyi gidiyor miniğim
biraz sıkıldı gibi okuldan kaydirigubbakcemile3ama yinede ödevlerini yapıyo bana fazla sorun çıkarmıyo
yarında diğer kızın anaokulunu ayarlıcam inşallah onuda halledersem tam rahatlıcam
cuma günü çekiliş yapılacak okuluda sabahçımı öğlencimi olucağı belli olucak
inşallah öğlenci olur kızım artık hayırlısı
sen ve meleklerin nasıllar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…