Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlarrrrrrr
minik sınav sonuçların açıklanmadımı kızzz dahaa
merak ediyorum beni merakta koymaaaa

nunuk eşinin oprasyonu nasıl geçti yokmu bi haberrrr

mihrişimm hoşgeldinnnnnn

mihribanım hadi hayırlısı canım benimmmm
ohh ohh onuda hallet ne mutlu sana
benimkiler çok şükür iyiler canım elif tam okullu oldu keyfi yerinde gidip geliyor nazda ablası yokken evde keyif yapıyor gelincede özlem dolu bir sarılış oynama herkes memnun yani halinden:)))
sevval bebeğim deşme yaramı canım dün öğrendim 2şer soruyla kaldım canım yaaa(
hiç tadım yok 2 ders beni mahvetti ((
hayırlısı böyleymiş ne diyimmm seneye veririm onlarıda inşaallahhhhhhhh
sormuşsun yazacaktım unuttum canım kusura bakma hatırlamamaya canımı sıkmamaya çalışıyorum yani
herkese iyi geceler dizinin son sahnesinide izleyim erkende yatacağımm muckkkkkkkk herkese kib canlarım
meleklerimede allah rahatlık versinnnnnnn
iyi uykularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

seam kızlar minik kızım gaz agrıları oldugundan kucak istiyo he pzilloş yazamıyom fazla takip etmeye çalışıyom sizleri bişi sorcam yarı kırkımız oldu21günlügüz kırklanmak şartmı şimdi bizim kızla 40ındamı yıkanmamız lazım ikigünde bir yıkıyom kızımı zatende bide kırklanmak lazım dedilerde 20sinde

yarı kırkla ilgili bişey diyemiycem canım ama kırkında multlaka kırklannn
ben bu tarz şeylere çok dikkat ederim

canım yaaa bundada bi hayır vardır
seneye hepsini verirsin
üzme kendini yaranı deştiğim içinde özür dilerimmmm

slm kızlar
herkes iidr umarım
ben braz hastayım grip gibi
inşallah iremime geçmeden atlatırım
yoksa naparım ....

allah analı babalı büyütsün
bz yarı kırkımızda yani 20 sinde uçurmuştuk
altın yüzüğümü 20 kere yıkancağı suya batırıp çıkarmıştım iple ve o suyla kızımı yıkayıp bende abdest almıştım ve komşuya gidip yarı kırkımızı uçurmuştukk..
40 gün oluncada yüzüğü 40 kere batırıp suya yne aynı işlemleri yapmıştık
ilk 1.5 2 ay zor olur allah yardımcın olsun gaz proplemnden dolayı

herkese günaydınlarrrr
güzel bir gün olması dileğiyle canlarım benimmm
meleklerime iyi derslerrrrrrrrrrrrrrrrr
kolaylıklar diliyorum sizlerede
musyasın canım hayırlı olsun bebekimmm büyütmüşsün meleğimizide:))
ben yarı kırk kırklanma falan pek gerçekci bulmam.helede naz yaz bebeğiydi her gün yıkadım her gün duş aldırdım göbeğimiz 7.günde düştükden sonra.
elif bile kıs bebeğiydi ve 2 güne bir yıkardım
maşaallah hep uykuları hemde gelişimleri gayet iyi.özellikle bebeklerde su yoruyor vücudu dinlendiriyor uyku yapıyor :)))
papatyam canım benim çok geçmiş olsun bebeğimmm hemen ıhlamur falan iç meyve ye kendini topla bitanem ne kadar geçmez desekte anne kız malum emiyor haşır neşirsiniz burun akıntısı tıkanıklık şeklindede olsa onada geçebilir huzursuz olabilir
sevvalim bebekim bakalım kısmet canım yaaa seneyeepey yoğun olacağm ama napayım katlanacağız artık
bende öyle hayırlısı dedim hep napayım canım biliyordum başıma geleceği ama bir umut dedim(
aşk olsun bebeğim ne özürü bitanem geçende sormuşsun cevap yazacaktım sana o an unuttum sonrada kafa gitti :))

slm kızlar
herkes iidr umarım
yoksa naparım ....

geçmiş olsun canımcım aman dikkat et kendine miniğede bulaşmasın

miniğim canım takma kafaya her işte bir hayır vardır :teselli:

canim hastayim ya grip halsizlik öksürük bas agrisi ya kötüyüm melisada olmasa kalkmam herhalde yerimden

geçmiş olsun nünükçümopuyorumnanaktan

hanımlar topik eden bu kadar sakin okullarda açıldı herkes toplanır dedim ama pek sakin topik niye ki:uhm:

sorma mihriş ya bende deyom neden kimsecikler gelmiyo :uhm:
aslında geliyolarda aynı zamana denk getiremiyoz bir türlü :sinifsinif:

günaydın hihoyyyt günaydın hihoyyyt günaydın hihoyyyt güzel melek annelerim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Herkese günaydın kız annelri
Hepinize beklentinize cevap verecek bi gün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Lahanacım günaydın sanada nasılsın?:uhm:

MİNİKcim ne zamandır dizi yorumlarını alamıyoruz senden
Özledik güzel yorumlarını hadi bakayım bu haftanın ve geleck haftanın yorumu bi yapıver su güzel uslubunla:roflol::roflol::roflol::roflol:

miniğim üzme kendini canım benim.olsun seneye verirsin :1hug::1hug::1hug:

slm kızlar
herkes iidr umarım
yoksa naparım ....

geçmiş olsun canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın hihoyyyt günaydın hihoyyyt günaydın hihoyyyt güzel melek annelerim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın canım nasılsın?a.s.a.s.

günaydın kızlar bende prensesimi gönderdim işlerimi halletçem hemen saat 11 de kızımın toplantısı var ona gidicem...

günaydın tatlım,kolay gelsin sana.
nasıl alıştımı ruyanaz yeni okuluna?

Herkese günaydın kız annelri
Hepinize beklentinize cevap verecek bi gün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Lahanacım günaydın sanada nasılsın?:uhm:

günaydın canımmmm güzel dileklerin için çok sağol canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…