- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #30.761
iyi akşamlarrrrrrr
minik sınav sonuçların açıklanmadımı kızzz dahaa
merak ediyorum beni merakta koymaaaa
nunuk eşinin oprasyonu nasıl geçti yokmu bi haberrrr
mihrişimm hoşgeldinnnnnn
mihribanım hadi hayırlısı canım benimmmm
ohh ohh onuda hallet ne mutlu sana
benimkiler çok şükür iyiler canım elif tam okullu oldu keyfi yerinde gidip geliyor nazda ablası yokken evde keyif yapıyor gelincede özlem dolu bir sarılış oynama herkes memnun yani halinden:)))
sevval bebeğim deşme yaramı canım dün öğrendim 2şer soruyla kaldım canım yaaa(
hiç tadım yok 2 ders beni mahvetti((
hayırlısı böyleymiş ne diyimmm seneye veririm onlarıda inşaallahhhhhhhh
sormuşsun yazacaktım unuttum canım kusura bakma hatırlamamaya canımı sıkmamaya çalışıyorum yani
herkese iyi geceler dizinin son sahnesinide izleyim erkende yatacağımm muckkkkkkkk herkese kib canlarım
meleklerimede allah rahatlık versinnnnnnn
iyi uykularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
seam kızlar minik kızım gaz agrıları oldugundan kucak istiyo he pzilloş yazamıyom fazla takip etmeye çalışıyom sizleri bişi sorcam yarı kırkımız oldu21günlügüz kırklanmak şartmı şimdi bizim kızla 40ındamı yıkanmamız lazım ikigünde bir yıkıyom kızımı zatende bide kırklanmak lazım dedilerde 20sinde
slm kızlar
herkes iidr umarım
ben braz hastayım grip gibi
inşallah iremime geçmeden atlatırım
yoksa naparım ....
sormuşsun yazacaktım unuttum canım kusura bakma hatırlamamaya canımı sıkmamaya çalışıyorum yani
canim hastayim ya grip halsizlik öksürük bas agrisi ya kötüyüm melisada olmasa kalkmam herhalde yerimden
hanımlar topik eden bu kadar sakin okullarda açıldı herkes toplanır dedim ama pek sakin topik niye ki:uhm:
günaydın kızlar bende prensesimi gönderdim işlerimi halletçem hemen saat 11 de kızımın toplantısı var ona gidicem...
mihribanım hadi hayırlısı canım benimmmm
ohh ohh onuda hallet ne mutlu sana
benimkiler çok şükür iyiler canım elif tam okullu oldu keyfi yerinde gidip geliyor nazda ablası yokken evde keyif yapıyor gelincede özlem dolu bir sarılış oynama herkes memnun yani halinden:)))
herkese iyi geceler dizinin son sahnesinide izleyim erkende yatacağımm muckkkkkkkk herkese kib canlarım
meleklerimede allah rahatlık versinnnnnnn
iyi uykularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm kızlar
herkes iidr umarım
ben braz hastayım grip gibi
inşallah iremime geçmeden atlatırım
yoksa naparım ....
günaydın hihoyyyt günaydın hihoyyyt günaydın hihoyyyt güzel melek annelerim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın kızlar bende prensesimi gönderdim işlerimi halletçem hemen saat 11 de kızımın toplantısı var ona gidicem...
Herkese günaydın kız annelri
Hepinize beklentinize cevap verecek bi gün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Lahanacım günaydın sanada nasılsın?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?