- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #31.381
merhabalar
bır kızım var 5 yasında dunyalar tatlısı artık bende aranızdayım
sevgıler
merhaba ne guzel bir topik burasi
bütün kizlar topandik yani:)
ben we kizim aslinda komşu topicteniz (bebeklerimiz ve biz)...
Ama kabul ederseniz buraya ugramak hal hatırınızı sormak isterim...
ya kızlar ne zmandır gelemedim beni unutmadınız değilmii
hep aklımdasınızz
melek anneleri
iyigeceler hepinize ve meleklerinize
[/URL][/IMG]
selam arkadaşlar bende 6.5 aylık idil türkü adında minik bi, bıcırığın a<nnesiyim benide aranıza alırmısınız
kız minik dün aklım sende kaldımaviyeşil jege hoşgeldiniz aramıza allah bağışlasın meleklerinizide canlarım
herzaman bekleriz şekerrrrrlerrrrrrrrrrrr
mihriban sağol bebekimmmmm okullu oldukya artık hastalıklar bitmezz
dün elife gitme dedim iyileş dedim pazartesi başla dedim hayır arkadaşlarım ve neler yaptıklarını merak edip duruyorum aklım orda kalıyor gideceğim dedi:)
keyfin bilir dedim gönderdim düzeldi mideside
bende dün mutfağa girdimm çamaşır sularıyla dolap falan kalmadı temizlemedik birden manyaklaştım hijyenim tuttu:)))
bir ara size bakalım dedim site hata verdi süreklide giremedim
betül canım aleyküm selam bende dün konuştum tekrardan taburcu olmuş cadı evde cadılık yapıp anneciğini çileden çıkarıyordu
belinayımmm bebekim sen nasılsın canım?
rüyam bebekim sanada iyi gezmeler şekerciğimmm keyifli günler olsun inşaallahhhhhh
papatyam canım nabersin meleğimiz nasıll??görüşemez olduk yafruşummmmmmmmmmmmmmm
nunuk nrs sizler nasılsınız?keyifler iyidir inşaallahhhhh
unuttuğum canlarım varsa özür dilerim sabah sabah okudum ama hatırladığım bunlar kahvaltı hazırlayıp hemen çıkacağız geçen gün yaptığım minderlere kılıf alıp onlarla ilgileneceğim hazır kızılaya gitmişken gezip kocaya yemek ısmarlatmadan da gelmek olmaz dimiiiiiii?
haftaya elifin veli toplantısı varmış kağıt geldi okuldan cumartesimiz bitti pazarada hava serin olursa çıkamayız belki
son güneşleri değerlendirelim diyoruz
herkese güzel bir hafta sonu olması dileğiyle inşaallah canlarım
kib hepinizi çooooookkkkk seviyorummmmm
meleklerimide ayrıca muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
selam arkadaşlar bende 6.5 aylık idil türkü adında minik bi, bıcırığın a<nnesiyim benide aranıza alırmısınız
merhabalar kızlar...
bende bugün yanlızım begümü babası iş yerine götürdü iştende erken çıkıp gezmeye gidecekler ama beni götürmediler ağır vasıta oldum yürüyemiyorum diye yanlıs bıraktılar beni:gitme:
iyi hafta sonları diliyorum sağlıkla sevgiyle,mutlu kalına.s.:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?