Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

merhabalar
bır kızım var 5 yasında dunyalar tatlısı artık bende aranızdayım
sevgıler

merhaba ne guzel bir topik burasi
bütün kizlar topandik yani:)
ben we kizim aslinda komşu topicteniz (bebeklerimiz ve biz)...
Ama kabul ederseniz buraya ugramak hal hatırınızı sormak isterim...

hoşgeldiniz aramıza kızlar...kaydirigubbakcemile5

nerelerdesiniz milleet....
şevval hastanede,kamilenin pcsi bozuk,efsun zaten unuttu bizi,minik hiç uğramamış bugün bomboş kalmış topikdelikafadulden

ya kızlar ne zmandır gelemedim beni unutmadınız değilmii
hep aklımdasınızz
melek anneleri
iyigeceler hepinize ve meleklerinize

[/URL][/IMG]

maviyeşil jege hoşgeldiniz aramıza allah bağışlasın meleklerinizide canlarım
herzaman bekleriz şekerrrrrlerrrrrrrrrrrr
mihriban sağol bebekimmmmm okullu oldukya artık hastalıklar bitmezz
dün elife gitme dedim iyileş dedim pazartesi başla dedim hayır arkadaşlarım ve neler yaptıklarını merak edip duruyorum aklım orda kalıyor gideceğim dedi:)
keyfin bilir dedim gönderdim düzeldi mideside
bende dün mutfağa girdimm çamaşır sularıyla dolap falan kalmadı temizlemedik birden manyaklaştım hijyenim tuttu:)))
bir ara size bakalım dedim site hata verdi süreklide giremedim
betül canım aleyküm selam bende dün konuştum tekrardan taburcu olmuş cadı evde cadılık yapıp anneciğini çileden çıkarıyordu
belinayımmm bebekim sen nasılsın canım?
rüyam bebekim sanada iyi gezmeler şekerciğimmm keyifli günler olsun inşaallahhhhhh
papatyam canım nabersin meleğimiz nasıll??görüşemez olduk yafruşummmmmmmmmmmmmmm
nunuk nrs sizler nasılsınız?keyifler iyidir inşaallahhhhh
unuttuğum canlarım varsa özür dilerim sabah sabah okudum ama hatırladığım bunlar kahvaltı hazırlayıp hemen çıkacağız geçen gün yaptığım minderlere kılıf alıp onlarla ilgileneceğim hazır kızılaya gitmişken gezip kocaya yemek ısmarlatmadan da gelmek olmaz dimiiiiiii?
haftaya elifin veli toplantısı varmış kağıt geldi okuldan cumartesimiz bitti pazarada hava serin olursa çıkamayız belki
son güneşleri değerlendirelim diyoruz
herkese güzel bir hafta sonu olması dileğiyle inşaallah canlarım
kib hepinizi çooooookkkkk seviyorummmmm
meleklerimide ayrıca muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

selam arkadaşlar bende 6.5 aylık idil türkü adında minik bi, bıcırığın a<nnesiyim benide aranıza alırmısınız

günaydın iyi hafta sonları hepinize
bugün betül okulun kursuna başladı onu gönderdim,kübrada erken kalkmaya alışkın olduğu için o da erkenden kalktı.şimdide canı sıkılıyo.
miniğim günaydın canım,elifin iyi olmasına sevindim,baksana bide aklı arkadaşlarında kalıyomuş cimcimenin,aman istekli olsunda gitsin okula ne güzel.
maşallah sevval iyileşmişte anneyi delirtmeye bile başlamış desene.

ya kızlar ne zmandır gelemedim beni unutmadınız değilmii
hep aklımdasınızz
melek anneleri
iyigeceler hepinize ve meleklerinize

[/URL][/IMG]

hoşgeldin nasılsın canım,meleğin nasıl öptüm sizikaydirigubbakcemile3

selam arkadaşlar bende 6.5 aylık idil türkü adında minik bi, bıcırığın a<nnesiyim benide aranıza alırmısınız

hoşgeldin canıma.s.allah bağışlasın meleğini
ne demek elbette alırız her zaman bekleriz meleğinle birlikte:1hug:

kızlar ben gidiyorum kübrayı anneme bırakcam,öğleden sonra betülü dershane sınavına götürcem,sonrada anneme gitcez bugün bi daha giremem öpüldünüz canlarımkaydirigubbakcemile3

kız minik dün aklım sende kaldı
minik ne olursa olsun ihmal etmezdi topiği dedim girmeyince merak ettim
demek yine hamaratlığın tuttukaydirigubbakcemile3oh oh mis gibi ettin mutfağını
güle güle kirlet canım
elifin iyileştiğine sevindim canım darısı benimkilerin başına
ilaçlarını düzgün içseler iyileşecekler ama nerdeakannehirakannehir

aramıza hoşgeldin canım

tünaydın şekerler
nasılsınız bakalım
herkese güzel birgün diliyorum
yarın akşam dayımın oğlunun düğünü var bizde oraya gidecez ama bugün evdeyimmafoldumben
şimdide benim hamaratlığım tuttu kaydirigubbakcemile3az önce hamur yoğurdum ıspanaklı börek yapıcam ama önce size bakıyım dedim
öpüldünüz kocamaaaaaaaaaanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhabalar kızlar...
bende bugün yanlızım begümü babası iş yerine götürdü iştende erken çıkıp gezmeye gidecekler ama beni götürmediler ağır vasıta oldum yürüyemiyorum diye yanlıs bıraktılar beni:gitme:

aaaa kızdım enişteyelmaz:yazık değil mi belinaycım sana
sende gez dolaş canım sıkılırsın evde

sıkılırsan sonradan gel dediler ama başka semtteler 1 saatlik yol var arada aslında canım istiyor da kendime pek güvenemiyorum,ama belli olmaz belki giderim birazdan...fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…