- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #31.341
melek hadi bakalım hayırlı evlat olsun inşaallah canım
allah bağışlasın kuzeyini annesine babasına
mihriban canım kısss demeyin öyle valla utanıyommm
napayım canım sıkılıyorum bişeylerle uğraşmazsam evde sürekli yemek temizlik iş bana göre değil birde hayatı dolu dolu yaşamayı seviyorum
yoksa çok boş yaşıyor gibi hissediyorum
hele yoğun bir kış ve ders dönemi geçirdimya birden elim boşaldı vakit çok kalıyor gibi geliyor.6.30da elife diye kalkıyorum bir daha yatmıyorum akşama kadar dünya vakit kalıyor.
çok aman aman bir şeyler olmasada vakit dolduruyorum elimden geldiğince.
tv seyretme huyum yoktur çok kızlarda uslu eşimde sorunsuz olunca:))boş vakit çok oluyor
kendime bakmayı güzel olmayıda seviyorum pratik vede kolay bakımlarla kendime vakit ayırıyorum
öğlen kahvemi içerim telvesini atmam gül suyuyla yüzümü temizler kahve telvesiyle pling yaparım manikürümü kuaföre yaptırmam asla mikrop kalma ihtimaline karşı onuda kendim hallederim ahanda bu kadar kıss günde 1 saat kendime ayıramayacaksam niye yaşıyorum diyorum kendi kendime
onun için herkese diyorum 24 saatin 1 saatinidemi ayıramıyoruz kendimize
bence ihmal etme kendini canım ruhen kendini iyi hissediyor insan.mesela regl döneminde kendimi çok pis güvensiz boş çirkin hissederim
biraz bakım kendine vakit ayırma daha verimli güvenli güzel bir eş ve anne hissetmemi sağlıyor
belki psilokojik ama denedim bunu ve hep bu sonuçla karşılaştım
eşimde film delisidir nişanlı akıllı insanlar napar mağaza gezer eşya bakınır biz sinemalarda sürttük:))
evlendiğimiz günden beride hafta sonu cuma ve cumartesi geceleri film keyfi yaparız.hem birbirimize vakit ayırıyoruz hemde hayattan zevk alıyoruz.
selam kızlarrrrr
aha ben geldimmmmmm
şu anda serumluk bir durumumuz yok vede hastane ortamında şevvalin psikolojisi bozulmasın diye izinliyiz bu gece evimizde kalıp yarın sabah 8 de hastaneye geri döncez
yarın ameliyatın saati henüz belli değilll
şimdilik böyleeee
hepinizin duaları vede desteği için tekrar tekrar allah razı olsun
minik yavrum aramışsın allah razı olsun ama şevvalle uyuyakalmışım teli duymadım
kontör fakiri olduğum içinde geri arayamıyorum seni
hepiciğinizi öpüyorummm mucuksssssss
canım hadi hayırlısı rabbim yardımcınız olsun her şey güzel geçecek merak etme dualarımız sizinle çok öpüyorum kızımızıŞenizselam kızlarrrrr
aha ben geldimmmmmm
şu anda serumluk bir durumumuz yok vede hastane ortamında şevvalin psikolojisi bozulmasın diye izinliyiz bu gece evimizde kalıp yarın sabah 8 de hastaneye geri döncez
şimdilik böyleeee
minik yavrum aramışsın allah razı olsun ama şevvalle uyuyakalmışım teli duymadım
selam kızlarrrrr
aha ben geldimmmmmm
şimdilik böyleeee
sağolun canlarım teşekkür ederim yafruşlarrrr bitince kızıma giydirip resmini çekip eklerimm:))
lahanam canım yaaa dert ettiğin şeye bak zaten cips normalde yasak olmalı canım kocaman kız annesi uyar merak etme kurallara
benimkiler daha tadını bilmezler cipsin kolanın falan
geçen sene bir aldım gezmeye kızılcahamama gidiyorduk dedim uzun yol oyalanırlar arkada otururken diye oda en küçük paketten 1 tane aldım paylaştılar biliyorsunuz zaten içinden 10 tane ya çıkıyo ya çıkmıyo anam yediler yarı yolda naz bir çıkarmaya başladı araba battı gecede hem elif hem naz sabaha kadar çıkardı(
25 kuruş bana elektrik su ve mide bulantısı içinde yıkanan bir sürü çamaşır olarak geri döndü:))
birdaha alırmıyım anammmmmmmmmmm mideleri alışkın değilya kabul etmedi.:))
zaten yemesinde uzakda durur akıllı kızım benim merak etme sen anneciğii
yafruşlarrr saat daha erken evi süpürmeden accık kendime bakım yapmaya karar verdim süylemesi ayıp bir ağda kaş vede yüz bakımı yapayım diyorum nazda pek meraklı oturur ojelerimizide süreriz:))
kazağada öğleden sonra devam ederim pek yağmurlu ve kapalı bir hava var ne dışarı çıkılır nede evde vakit geçer(
eşime dün dedim aha kış geldi gireriz 6 ay inimize diye:)))adamda gülüyo
valla evde geçmiyo kış hava kapalı olunca
neyse opuyorumnanaktan hepiciğinizi kolay gelsin canlarımmmm
meleklerimide muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
selam kızlarrrrr
aha ben geldimmmmmm
şimdilik böyleeee
iyi akşamlar kızlar...dün akşam eşimle kızımın destekleriyle mutfak dolaplarımı sildik en zor işim bitti nihayet hayatta aklıma gelmezdi iş yapmanın bu kadar zor geleceği...bugünde doktora gittim oğluşumu görmeye artık doğuma hazırlanmış dönmüş yerine geleceği gününü bekliyormuşdoğumu 10 kasım dedi doktor ama o kadar bekler mi belli değilhihoyyyt
sevvalim canım hastane işleriyle koşturuyorsun diye tekrar aramadım akşam ararım diye düşündüm
aşk olsun bebeğim ödemeli arayaydın dönerdim geri nolacak sanki bebekim
hadi bakalım canım uyusun meleğimiz dinlensinde yarınıda güzelce atlatsın inşaallahhhhh
dualarımız meleğimizle canım benim çok çok öpüyorum sizleri
mihriban ohh maşaallah anneciğine canım
sendende bekliyoruz şeker :))anasının kızı ol bakimmmmmmmmmmmmmm
benimde elif hasta oluyor sanırım dışarı çıkalım dedim hazırlanıyorduk bir geldi yanıma ağlayarak anne özür dilerim diyerek baktım banyoya yetişememiş ve koridordaki halının üzerine çıkarmışsilinecek gibi değildi halıyı yıkadım havada kötü ne zamana kurur bilemem artık
akşama kadar tv karşısında yattı kardeşiyle birlikte bende yarın okula göndermeyim her ihtimale karşı diye düşünüyorum
onlar yatarkende yarının yemeğini yaptık kızlara çorba yaptım çamaşırları vardı biraz onları yıkadım kızların
yarın kızlarla oturur dinleniriz
dizi başlamadan bir kahve yapayım kendimede içeyim keyifle
herkese iyi akşamlar diliyorum
meleklerimede iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
opuyorumnanaktan hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?