Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

melek hadi bakalım hayırlı evlat olsun inşaallah canım
allah bağışlasın kuzeyini annesine babasına
mihriban canım kısss demeyin öyle valla utanıyommm
napayım canım sıkılıyorum bişeylerle uğraşmazsam evde sürekli yemek temizlik iş bana göre değil birde hayatı dolu dolu yaşamayı seviyorum
yoksa çok boş yaşıyor gibi hissediyorum
hele yoğun bir kış ve ders dönemi geçirdimya birden elim boşaldı vakit çok kalıyor gibi geliyor.6.30da elife diye kalkıyorum bir daha yatmıyorum akşama kadar dünya vakit kalıyor.
çok aman aman bir şeyler olmasada vakit dolduruyorum elimden geldiğince.
tv seyretme huyum yoktur çok kızlarda uslu eşimde sorunsuz olunca:))boş vakit çok oluyor
kendime bakmayı güzel olmayıda seviyorum pratik vede kolay bakımlarla kendime vakit ayırıyorum
öğlen kahvemi içerim telvesini atmam gül suyuyla yüzümü temizler kahve telvesiyle pling yaparım manikürümü kuaföre yaptırmam asla mikrop kalma ihtimaline karşı onuda kendim hallederim ahanda bu kadar kıss günde 1 saat kendime ayıramayacaksam niye yaşıyorum diyorum kendi kendime
onun için herkese diyorum 24 saatin 1 saatinidemi ayıramıyoruz kendimize
bence ihmal etme kendini canım ruhen kendini iyi hissediyor insan.mesela regl döneminde kendimi çok pis güvensiz boş çirkin hissederim
biraz bakım kendine vakit ayırma daha verimli güvenli güzel bir eş ve anne hissetmemi sağlıyor
belki psilokojik ama denedim bunu ve hep bu sonuçla karşılaştım
eşimde film delisidir nişanlı akıllı insanlar napar mağaza gezer eşya bakınır biz sinemalarda sürttük:))
evlendiğimiz günden beride hafta sonu cuma ve cumartesi geceleri film keyfi yaparız.hem birbirimize vakit ayırıyoruz hemde hayattan zevk alıyoruz.

yafruşlarr netten fragmanına baktım yaprak dökümünün ay cem gidiyooo ölecekmi acaba
sezon başlamadan önce gösterilen bir parçada necla mezar başında ağlıyordu acaba cemmi o
çekirdek alayım bari markete gideyimde akşama heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor
havada serin gidip gelelim geç olmadan
herkesi opuyorumnanaktan
mihriban canım benimkiler uyandı az önce 1.30da yattılardı 2 saat uyudular niyeyse
geceler uzuyor artık gece uykuları yetecek sanırım ama uyurlar yine sabah 6.30da kalkıyor elif yorgun olur okuldan gelince nazda küçük daha mecburen uyuyacak
görüşmek üzere canlarım kib kolay gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

selam kızlarrrrr
aha ben geldimmmmmm
şu anda serumluk bir durumumuz yok vede hastane ortamında şevvalin psikolojisi bozulmasın diye izinliyiz bu gece evimizde kalıp yarın sabah 8 de hastaneye geri döncez
yarın ameliyatın saati henüz belli değilll
şimdilik böyleeee
hepinizin duaları vede desteği için tekrar tekrar allah razı olsun

minik yavrum aramışsın allah razı olsun ama şevvalle uyuyakalmışım teli duymadım
kontör fakiri olduğum içinde geri arayamıyorum seni

hepiciğinizi öpüyorummm mucuksssssss

en güzelini yapıyosun canım
çok haklısın insan kendine bakınca ruhende iyi hissediyo kendinia.s
benim annem 50 sine yaklaştı maşallahı var o kadar bakımlı ve süslü ki anlatamam
ben onun gibi olamıyorum işte klava:

dualarımız ve desteğimiz seninle canım:Saruboceq:
moralini bozma zeyniyecim tüm melek anneleri arkandayız canım:teselli::teselli:

canım hadi hayırlısı rabbim yardımcınız olsun her şey güzel geçecek merak etme dualarımız sizinle çok öpüyorum kızımızıŞeniz

sevvalim canım hastane işleriyle koşturuyorsun diye tekrar aramadım akşam ararım diye düşündüm
aşk olsun bebeğim ödemeli arayaydın dönerdim geri nolacak sanki bebekim
hadi bakalım canım uyusun meleğimiz dinlensinde yarınıda güzelce atlatsın inşaallahhhhh
dualarımız meleğimizle canım benim çok çok öpüyorum sizleri
mihriban ohh maşaallah anneciğine canım
sendende bekliyoruz şeker :))anasının kızı ol bakimmmmmmmmmmmmmm
benimde elif hasta oluyor sanırım dışarı çıkalım dedim hazırlanıyorduk bir geldi yanıma ağlayarak anne özür dilerim diyerek baktım banyoya yetişememiş ve koridordaki halının üzerine çıkarmış silinecek gibi değildi halıyı yıkadım havada kötü ne zamana kurur bilemem artık
akşama kadar tv karşısında yattı kardeşiyle birlikte bende yarın okula göndermeyim her ihtimale karşı diye düşünüyorum
onlar yatarkende yarının yemeğini yaptık kızlara çorba yaptım çamaşırları vardı biraz onları yıkadım kızların
yarın kızlarla oturur dinleniriz
dizi başlamadan bir kahve yapayım kendimede içeyim keyifle
herkese iyi akşamlar diliyorum
meleklerimede iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
opuyorumnanaktan hepinizi

iyi akşamlar kızlar...dün akşam eşimle kızımın destekleriyle mutfak dolaplarımı sildik en zor işim bitti nihayet hayatta aklıma gelmezdi iş yapmanın bu kadar zor geleceği...bugünde doktora gittim oğluşumu görmeye artık doğuma hazırlanmış dönmüş yerine geleceği gününü bekliyormuşdoğumu 10 kasım dedi doktor ama o kadar bekler mi belli değilhihoyyyt

dualarım seninle canım...hayırlısıyla atlatırsınız inşallah ameliyatınızı:Saruboceq:öpüyorum seni ve şevvali...opuyorumnanaktan

miniğim farkettimde birkaç aydır hep seninle aynı günde yapıyoruz şu bakım işiniCADIARZUtüylerimiz aynı çalışıyor galiba:roflol:

zeyniyecim rabbim yardımcınız olsun,hayırlı haberlerinizi bekliyoruz:Saruboceq:

hadi bakalım az kaldı bebişine kavuşmana,hayırlısıyla dünyaya gelsin bakalım,annesini fazla üzmeden:Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ..ben yogunum valla arkadaşla geziyoruz dün akşama kadar gezdik çocukları eglendirdik yorulduk....bugunde yeni kaltık kahvaltı yapıp gezmeye çıkçaz yine...diyarbakırlı oldumya şehrimi gezdiriom arkadaşa...onunda kızı var rüyanazdan 1 yaş küçük rüyanazla oynuyolar nasıl sevindi ikiside birbirlerini bulduklarına ....hadi ben kaçıom yine ugrarım..

günaydınlarrr canlarımmm
herkese güzel bir gün diliyorum kolay gelsin hepinize
elifi göndermedim bugün okula tadı yok diye midesi kötü yemiyorda okulda zorlanmasın dedim
yattı dinleniyor
sevvalimi aradım sıra bekliyorlarmış şevval cadısı park açılmadı diye ağlıyor sesi geliyordu:)))sizleride merakta bırakmayım dedim ara ara arayacağım yine haberdar ederim sizleride
belinayım yafruşummmm bende accık köselik var canım bi yer çıkıyor diğer taraf yok sonra temizlediğim yer çıkmadan diğeri çıkıyor:))senkronu tutturamadı kılım tüğüm bunca sene:)))
ohhh ohhh maşaallah kılımız tüğümüze kadar uyumlu arkadaşlarız desene:))
bu arada hadi gözün aydın bebekim temizlikte bitmiş yakışıklımız gelecek az kaldı hayırlısı bakalım canım
dinlen accık artık son günlerini değerlendir bebeğimizde büyüsün dinlensin doğumdan sonra nasılsa epey yoracak seni annesii
rüyam canım kolay gelsin sizlere iyi gezmelerrrrrrrrrrrr bebekkkkkk
bizim içinde gez kıssssssssssssssssssssssssssss rüyamın adınada sevindim ne güzel arkadaşıyla vakit geçiriyor
herkese kolay gelsin canlarım muckkkk pazara gideceğim meyveleri bitmiş kızların alıyımda yesinler ayağa kalksınlarrr hemen
opuyorumnanaktan meleklerimi vede sizleri

betül canım hasta olmasın kübra
dün elifde anne bugün gitmesem olmazmı demişti meğer kendini iyi hissetmiyormuş geldiğindede tadı yoktu hasta oldu
inşaallah hasta olmuyordur
sanada kolay gelsin canım öpüyorum sizleride

kızlar sevvalcikle konuştum.kızı şuan ameliyattaymış bekliyorum dedi.
miniğim kübraya sabah kalkması zor geliyo,onun için gitmicem falan diyo okula gidince sorun kalmıyo ama evden çıkana kadar sorunumuz var.inş kısa sürede alışır bu saatte kalkmaya.
akşamda geç yatmıyo ama yinede zor geliyo kalkması.
bu arada elifime çok geçmiş olsun,iyi yapmışsın göndermemekle dinlensin,yatsın evde.

sağolasın canım benim teşekkür ediyorumm
evet sabah kalkmak zor olur çocuklar için helede kışın daha zor olacak ama hayat napalım bundan sonra ömür boyu erkenciler hayata atılıyorlar artık büyüyorlarr
alışır canım merak etme sende.
bu arada şevval ameliyattan çıkmış uyuyormuş iyi geçmiş yarın belki taburcu olabilirmiş zeyniyemin herkeslere selamı var canlarım
bizde pazardan geldik kızları yatırdım bende azcık dinleneyim hava kapalı ev soğuk ve kapalı pinekleyim accık bende
görüşmek üzere canlarım kib kolay gelsin herkeseeeee

geçmiş olsun kızına canım
benim 3 cadıda hasta gripler birinin boğazı ağrıyo diğerinin burnu akıyo bir diğeri öksürüyo:bbo:
ilaçlarıda düzenli içmiyolar sevmiyo hanfendiler
bende onlarla ve ödevlerle boğuşuyorumakannehir
kış gelmeden hastalık geldi valla bundan sonra ne yaparız bilmiyorum artık
allah yardımcımız olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…