Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın kızlarrrr hepinizin cuması mübarek olsunnnnnnn

bursada yoğun lodos ve yağmur var birde şiddetli şekilde başım ağrıyo bugün nasıl geçicek bakalımmmm

selamm melek annelerii hepinize hayırlı cumalarr diliyorumm rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

..bugün tüm arzularınızın gerçekleştiği bir gün olsun,

..yeni bir gün, yeni bir öykü!

..bir yaprak sakla bugünden hatıra,

..belki de bir çiçek,

..öyle bir gün yaşa ki mutluluk adına,

..ömür kitabında ki en güzel öykü olsun,

..nice güzel öyküler sizin olsun...

..çok ama çok mutlu bir gün geçirmeniz dileği ile...

..SeVGiMLe :))
alıntı

selam milletttttttttt herkeslere hayirli cumlarrrrr öpüyorum sizleri me prenseslerinizi muckkkkkkkkkk :))))))

millllllllllllllllllllllllllllllllet nerdesiniz yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
aaaaaaaaaa topik iyicene boş kalmış olmaz ki oklava geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ANNE KİMDİR / NEDİR?

Bir erkek çocuğun kaleminden çıkmış bu kadar olur yani, tam tarif !!!
ANNE, dünyada karşılık beklemeden börek yapan tek insandır. Karşılıksız sevginin ete kemiğe bürünmüş halidir! Ne kadar üzsen de 10 Dakika sonra seni affeden zarif bir memeli türüdür, yağlı bile olsa tiksinmeden saçını okşayan, kucağına yatıran, öpüp koklayan tek varlıktır,meleğ in süt verebilenidir.
Yarasın diye muhallebinin içine ciğer katarak çocuğuna yediren manyaklık derecesinde yaratıcıdır. Yemek yemeyen çocuğun dikkatini çekmek için elindeki tencere ve tavalarla maymunluk yapabilen kişidir, kafayı çocuklarıyla bozmuş, göbek bağı kopsa da yürek bağı asla kopmayan, sevgi dolu fedakar insan dişisidir, bulaşık, ütü, vb. yaparken bile otomatik olarak çene çalan, kendi kendine konuşan, kadın dırdırı denen mereti erkeklere daha küçükten belletendir .
Yemek uzmanı, düzen insanı, bilgili, kültürlü her şeyi bilen şahsiyettir, yavrularını yol tarafından değil, kaldırım tarafından yürütendir, dizi dizi incidir lakin gerektiğinde laf sokma dalında da birincidir, sevgiliden ayrılma haberi verildiğinde, "amaaan ben sana daha güzelini bulurum" diyebilen komik bir karakterdir.
'Oğlum aradım yoktun. Ben de mesaj atayım dedim sana. Gelince ara beni emi aslan evladım. Kara börülcem benim öptüm annen , şeklinde mesajlar atabilen, teknolojiyi ısrarla reddeden, kabullenemeyen, kafasına göre yorumlayan bilişim düşmanıdır ..
*** AMA ... AMA dünyanın en güzel kucağına sahip, en güzel kokan, harikulade bir varlıktır , olmadık yerlerde iyi ki doğurmuşum ulen seni!" diyen ve benim hatırıma benimle Freddy Mercury dinleyen bir sabır ağacıdır, evlatlarını asla ayırmayan, aynı zamanda birbirinden koruyan güç abidesidir evde bir yere uzandığınız an orada temizlik yapacağı tutan, temizlik konusunda kayışı kopardığından temizlikçi gelecek diye evi temizleyen balans ayarı kaçmış temizlik kaynağıdır, mutfakta yaşayan, evde herkesi idare eden bir tür canlıdır.
Sevginin güçlerini birleştirdiği sonsuz bakiredir !!
Oğlunun damat - kızının gelin olduğunu görünce, çocuğu mezun olunca, çocuğu gol atınca, çocuğu hasta olunca, çocuğu askere gidince, asmalı konağı seyredince, dolar yükselince velhasıl buna benzer bissürü şeye ağlayabilen, bu mesajı okurken duygulanıp - gözleri dolabilen, ağlamaya meyilli bir yapısı olan duygu pınarıdır, son kiiii üç dört; uzakta dursa da yakın hissedilen, canı hep istenen, asla vazgeçilmeyen, dizinin dibinde olmak istenen, evlatların varlığını varlığına armağan edebileceği, *** gözleri ıslak - kuru ama heeeep duygulu*** en önemlisi; orası burası oynamayan tek kadın modelidir.

çpk güzell bayıldımŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

herkese iyi akşamlar canlarım
bugün dehşet yorgunum yaaa
yorgunluk ve terimi atayım diyede duş aldım yığıldım kaldım(
herkese iyi akşamlar diliyorum yarın işlerim var yokum
çıkmadan girerim ama giremezsemde muckkk sizlere
iyi hafta sonları canlarım benim
kamilem bebemmm nolsu yafrummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyimisin şimdi bitanem
sevval kıss naber yafruşşş
mentalisttttt ne diyon kıs sennnnn aylarca uğramadında biz sana oklava göstertmedik:))))))

muhteşem yaaaaaaa
canım benim sağolasın paylaşımın için bitanem
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

öfffff benim canım göstermek istiyor .
ama size mantı yapmak için dövmek için değil ki :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hem bu arada kaynaşırız bahaneyle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar herkese
miniğim hayrola ne yaptında bu kadar yorgunsun canım
yorma kendini bu kadar işler hep aynı yap yap bitmiyo zaten:jeyyar::jeyyar:
mentalist mantı yaparsan yok demem canımkaydirigubbakcemile3
öpüyorum hepinizia.s.a.s.a.s.a.s.

iyi gecelerr bacılarrrrrrrrrrrr
bişey sorcam bu mentalist denen karı nickiyle beraber hafızasınıdamı sıfırladıda bizle kaynaşıp tanışıcağını sanıyoooooooo
huuuuuuuuuu mentalisttt kızım bizi tanımıyonmu tekrar kaynaşmaya çalışıyonnnn

:)))))))))))))

Oğlunun damat - kızının gelin olduğunu görünce, çocuğu mezun olunca, çocuğu gol atınca, çocuğu hasta olunca, çocuğu askere gidince, asmalı konağı seyredince, dolar yükselince velhasıl buna benzer bissürü şeye ağlayabilen, bu mesajı okurken duygulanıp - gözleri dolabilen, ağlamaya meyilli bir yapısı olan duygu pınarıdır,
çok güzel canım paylaşım için teşekkürler a.s.
gerçekten bunu okurken bile gözlerim doldu

iyi geceler cnm çok geçmiş olsun bi tanem inş şimdi daha iyisindir.dikkat et kendine öptümm canımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Nrs39 çoooook güzel bir paylaşımdı canım..mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ALLAH RAZI OLSUN.....
Kübrabetüüüül hayırlı geceler canım...sende yatmamışsın hayırdır..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi geceler cnm misafirlerim vardı az önce gittiler.bende ps başına oturdum uykumda kaçtı
eşim birazdan dikilir bu saatte daha ne yapıyosun diye:))
sende yatmamışsın ??

günaydınn kızlar ilk günaydın benden olsun herkese güsel bir hafta sonu diliyorum...kocişkom nöbetçi bugun o gidince yatmadım hafta sonu bile bu saatte topiklerdeyim beee..
dün arkadaşla alışveri yaptık yine ayy ben bugunlerde pek gezgüç oldum eve akşam 6 da geldim sonra başka bi arkadaşta gün varmış akşam günü çocuklar yok pek güseldi oraya gittim dün rüyaya tüm gün eşim baktı işe götürdü akşamda rahat otur die yollamadı güne rüyayı pek güseldi geç geldim yattım kkyapc yi açmadan herkes iyidir umarım....

günaydınlar şekerlerrrrrrr
herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
kahvaltıyı yapıp çıkacağım hemen
meleklerimede kendinizede iyi bakın
mihriban yafrum neti değiştirdikde adamlar geldi deldi yaptı heryer toz matkap onun temizliği çamaşır kızlar derken gecede 2ye geliyordu yattığım erkende kalkınca akşama doğru yorgunluk çöktü canım ondan yani
sevval canım hatun nicle kendinide yenilemiş heralde tanışak kaynaşak diyo hadi gel kaynaşı verelim şununla:))))))))))))))))))))))))))
herkesi muckkkkkk canlarım kib opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…