Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

slm kızlar nasılsınız bakalımkızımın huyları cok degıstı herseye aglıyor en sonunda dun ımdaaaattttt dedım ve okulundakı pedagogla gorusmeye gıttım,,oda sabır etmemı soyledı bana,sabır sabır catlayacagım en sonunda
sızlerde ne var ne yok bakalım kızlar

selam canım benim
iyilik bizden şeker ne olsun valla ev iş çocuklar koşturmaya devam hayatla
canım yaaa neden böyle yapıyor acaba??
allah kolaylık versin canım benim
geçecek bu günlerde elbet bitanem sabırlı olmaya çalış biliyorum zor ama napacaksın başka çare yok
kib canım opuyorumnanaktan sizleri şekerciğimmmmmmmmmmm

çok şükür her işi hallettim kızlarda uyudu ve kendime neskayfe yaptım geldim:))))))))))))))))))
accık kada dinleyim oturayımda demi ama hakettim:)
eeee sizlerden naber bakalım yafruşlaarrrrr

selammmmmmmmmmmm ben geldim nasilsiniz bakalim görüsmeyeli artikin 3 hafta evdeyimmmm yasain tatil :))))))))))))

merhaba hanımlar
nasılsınız bakalım.annem bugün gitti evde kızlarla kaldım yine
miniğim kamile betül şevvalcim hepinize teşekkür ederim canım çok sağolun şekerler
az önce kızıma pc yi açtım oyun oynadı sonra elinden ben aldım pc yi sizlere selam vermek için biraz sızlandı geri verecektim cadıya bir baktım uyumuş:kedi:
şimdiden benim kızlarla pc kavgamız başladı anlaşılankaydirigubbakcemile3
neyse hepinizi öptüm kocamaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar canlarım benim
herkese güzel bir akşam olması dileğiyle
yorulmuşum bugün kızlarlada banyo keyfi yaptık birde iyice mayıştım yemekten sonra sızarım kesin:)))
mihriban hadi hayırlı olsunnnnnn.:)))))
desene pc yüzünden kavga eksikti birde oda oldu tam oldunuz
allah sabır versin eşine annem yaaa 4 hatunla evde napar artık bilmem
benimki 3le ancak idare ediyor:))))))))))))))))))
opuyorumnanaktan canlarım hepinizi

Hayırlı akşamlar kızlar hepinize....Hicri yılbaşınız (muharrem ayınız) mübarek olsun,hayırlara vesile olsun inşaallah canım..:Saruboceq:
Ayshe85,Izabella,Kamile,Kübrabetül,Miniğim,Mihriban,Nunukanne,Rüyanaz,Şevvalcik
unutduğum varmı bilmiyom valla( harf sırasına göre gitdim..eşitsizlik olmasın diye..) nasılsınız? herkesin koşturmacaları farklı...dünya işi işte...bitmez..
Geçmiş olsun dilekleriniz içinde çok teşekkür ediyorum canlarım..opuyorumnanaktan
Bugün yeniden gitdim dr..fizik tedavi diyor..henüz iğnlerim bitmedi bitsin de bakayım..Fizik görenlerde çok yararı olmuyor,sıcak tutacaksın kendini diyor..üzerimde bir sinir yükü var..bu ağrı güncel yaşantımı etkiliyor üstelik özel hal günümde yakın..onunda etkisi var sanırım..Normalinde mülayim olan ben, herşeye sinir küpüyüm..
Miniğim canım arkadaşım seni çok iyi anlıyorum..ooo aynı duyguları ben çook yaşadım..Evet imtahan dedim hep sustum zaten hayatda hep susmakdan kaybetmişimdir..ama olsun kaybedelim önemli olan ahiretde kazanmak..ınsanoğlu beşer şaşar..Kötülüğe kötülükle karşılık vermedim vermemde Miniğim..Niyetler halis olunca inanki rabbim hep senden yana oluyo,önünü açıyo..Yapmasınlar yaparım,aramasınlar ararım..Zor günde beni yanlız bırakanları kendi vicdanlarıyla muhakemeye bırakırım..Susmak en güzel cevap biliyomusun..ben dua ederim,:Saruboceq:beddua kapısı kapalı olur döner dolaşır insanın kendini bulurmuş arkadaşım..Oyüzden sende eski günleri yadedip üzülme CANIM BENıM...Tek sen değilsin, şimdi burda bi konu paylaşımı açsak oooo kimbilir kaç kişi çıkacak...Herkes yaşadığını bilir:çok üzgünüm: Rabbim o ne güzel VEKııL.!!!...
MiHRıBAAAN...hoşgeldin canııım...prensesime geçmiş olsun..Bizde diş sizde göz...Napalım alışcaklar inşaallah canım,dermansz hastalıklar olmasın..
Kamile Antalyada fırtına vardı okullarda tatil falan demişti bitdi inşallah canım hee...Kübrabetül,sanada kolay gelsin canım..değişik tariflerin varsa isterim..onbeş gün sonra gün bende.(.tabii iyi olursam bakalım)
Size danışcam zaten Minniğim canımda marifetli..Kız kargoyla yollarsınız bacınıza bee...Ne varsa elde var,canın ciğerinden fayda yok..
Çok öpyrm opuyorumnanaktansağlıklı huzurlu bereketli bir yılınız olsun inşaallah duayla kalın hayırlı geceleriniz olsun

Son düzenleme:
Ayshe85 canım az önce unutdum yazmayı sana..Göndermek zorunda değilsen gönderme derim ben yavrunu..Aynı şeyleri 2.kızım doğduğunda yaşadım..Büyük kızımı verdik yuvaya çok ağlıyodu..hep alışır dediler,öğretmenleri bile...evet alıştı nice sonraları tabii..servis geliyodu dakikalarca bekliyodu..kendini yerlere atardı..gitmiycem diye..
Zorla yollardık ,arkasına benim elim kolum tutmaz oturur ağlardım..
Çok zor günlerdi gerçekden...Alıştımı alıştı o zaman ,ama içinde öfkesi kalmış demek o çocuk psikolojisiyle...bak şuan 16 yaşında bir gençkız..Haalaa o günleri yeri geldiğinde başa kalkıyo biliyomusun..
''Siz beni zorla gönderdiniz ağlaya ağlaya bırakıyodunuz insafsızlar''atıyodunuz beni başınızdan...diyo gülerek...
İnşaallah benim dururumuma düşmessin canım nediyim...Rabbim yardımcın olsun,zor...:Saruboceq:

iyi akşamlar hanımlar
kıza ders çalıştırıyorum deli oldum ne yapmak istediği belli ne istemediği sinir etti beni:jeyyar:
begocum tekrar geçmiş olsun canım:teselli: evet canım yaaa herkesin farklı sıkıntıları var uğraşıp duruyoruz
dediğin gibi allah dermansız dert vermesin beterinden korusun:Saruboceq:
seninde muharrem ayın mübarek olsun canım
öptüm herkesia.s.a.s.a.s.

ay miniğim allah benim yardımcım olsun
ona göre ne var ki
işe gidiyo geliyo uyuyo bitti.evin bütün sorumluluğu bendemafoldumben
temizlik yemek çocukların dersi okula götür getiri üstüne birde küçük kızın gözlük takması için de peşinde dolaşmam gerekiyo
sen bana acı canım:gitme::gitme:

Bende öptm Mihriban...kolay gelsin..At kocana birazda o çalıştırsın..
Görsünler biraz zorluğu boşver..Biz sıraya koyduk ...bir kişinin üstüne
binince zor oluyo arkadaşım..Canını düşün..İşte böyle böyle kafayı tırlatıyoruz

ay canım kocam çok çabuk sinirleniyo... kızım onun çalıştırmasını hiç istemiyo:1no2:
yoksa elimde olsa atarım üstüne ama nerde
ben bu gidişle tırlatırım galiba canımlaelaelaelaelaeders ev işi küçüğün göz tedavisi derken kendimi unuttumakannehirah ne zormuş annelik ev hanımlığımafoldumben

kolay gelsin iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrra.s.

İyi geceler arkadaslar nasılsınız bakalım
Kac gündür hastayım öksürükten uyuyamadım sizlere bakayım dedim
Ama bu saatte kimseler olmaz tabiii
Neyse simdiden hayırlı cumalaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın meleklerimin güzel anneleri opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hepinizin cuması mübarek duaları kabul olsun inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydınlarrrrr
hayırlı cumalar herkese canlarım
bego canım öyle güzel ifade etmişsinki aynen o dediğinden bitanem
geçmişte yapılanları allaha havale ettim artık yaptırmıyorum :))) akıllandım:)
evet canım sıcak tutacaksın başka yolu yok
havlu ısıt ütüyle yada petekte onu sık sık koy canım sıcaklık iyi hissettirecektir kendini
mihriban bebekimmmm ay kıyamam ben sanaaaaaa
ben onu şakasına dedim yafrum yoksa ne acıyacam onlara ay dediğin gibi olan bize oluyor ki
koştur dur
hep derim annelik ve evhanımlığı en nankör meslek diye((karşılıksız yapılan tek meslek bunlar sanırım bizde iyi halt ettik ikisinide seçtik:))))))))))))))))
zeynommm noldu bebekim geçmiş olsun bitanem benimmmmmmmmmmmm
dikkat et kendine canım arkadaşımmmmmmmm
nrs canım selam sanada nabersin?
lahanam bebekim muckk yafrum sanada günaydın bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmm
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım kib kolaylıklar diliyorum
tekrardan hayırlı cumalar olsun inşaallahhhhhhh

günaydın kızlar cumanız mübark olsun
bugün kübranın servisi geç kaldı,servis arıza yapmış biraz gecikecek dediler hazır vaziyette servis bekliyoruz.bakalım ne zaman gelecek

günaydın kızlar nasılsınız gülzeynom geçmiş olsun canım sana..
betülcüm boşver gönderme bu saatten sonra..
dün akşam misafirim vardı benimde ..eşimin eruhtan arkadaşı gelmiş bir kaç gün burda ...
bende işlerimi hallettim ögleden sonra babası rüyanazı işe götürcek bende arkadaşla dışarı çıkçam ...

günaydınnnnn, hayırlı cumalarrrr
güzel bir gün olsun inş
bugün yataktan kalkamadım kızlarla eşim hazırlanıp gittiler
şimdi biraz daha iyiyim çok şükürr
sizler nasılsınızz
hastalarımıza acil şifalarrr
fırtına geçmişti ama yenisi yolda galiba sabah yine yağışlı lodostan bahsettiler bu sefer bizim taraflarda yoğun olacak galiba hayırlısı bakalımmm
görüşmek üzere öpüldünüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…