Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

rüyammm oh keyif yapmışsın valla bitanem hadi bakalım
aman alışkanlık olmasında bebek yaaaaa sonra buralarda bulamayız(
sanada günaydın iyi hafta sonları canım benim
opuyorumnanaktan

cok saol cnm,ersembe gunu aksam cok agladı gıtmem dıye cuma sabahı bı kalktı atesler ıcınde yanıyo bademcıkler sısımıs hastalandı ve tabıkı cuma gunu gondermedımdoktora goturdum antıbıyotıkle oksuruk surubu verdıbenım kızda boyle anacım ıstedıgı olmasın ıcıne atan bı cocuk hemen bademcıkleden cıkıyo acısı

hadı ya,,,off ama ıste ben gondermek zorundayım cunku pedagog tavsıyessıyle basladık bu ıse kardesı olacagını ogrendıgınden berı boyle,,her zaman tek cocuktu hep ılk torundu ıkı taraftanda hersey onun.şimdı herseyı paylasmak zorunda kalcak,onun ıcınde zor bı donem,,basa gelen cekılır ne edelım

herkese iyi haftasonları...
kayınvalidem burda olunca nete pek giremiyorum kiminle konuşuyorsun deyip duruyor sanki nette hep birileriyle konuşuluyor:tomato:eşiminde işleri yok o yüzden bir haftadır oda evde hiçbirşeye fırsatım kalmıyor...bebişimde kolikli bebek oldu malesef her gece feryat figan bütün apartmanı ayağa kaldırıyor,kolikli bebek müziği varmış dün akşam onu keşfettik nette bütün gece o müziği çaldırarak uyuttuk artık aynı müziği dinlemekten bir hal olduk:bbo:neyse kısacası tırlatmaya az kaldı canlarım yakında size bakırköyden yazıyorum dersem şaşırmayındelikafaduldendelikafaduldenöpüldünüz...

paylaşımın için teşekkürler canım...tam benlikmiş bu yazı:gitme:

merhaba hanımlar...nasılsınız şekerler
herkse güzel ve huzur dolu bir hafta sonu diliyorum ve öpüyorummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldin belinaycım:1hug:
allah yardımcın olsun canım
zor bir dönemden geçiyosun ilk günlerde uykusuzluk çok olur bilirimakannehir
seni çok iyi anlıyorum ama sakın tırlatma şeker sen bize lazımsınyerimsenibenarayıda bu kadar açma canım olur mu
seni ve yavrularını öptüma.s.a.s.a.s.

anladım canım kolay gelsin sana miniğim

SElam kıslaaaarr....özledim hepinizi
Nasılsınız bakiim?..Ben evdeydim bugün.Sırtımı belimi
iyi hissetdim ya biraz, mutfakda soluk aldım hemen...
Ailece evdeyiz yanicim..bi kestane yapmadığımız kaldıdelikafadulden
Hava ne kadar soğuk yaa...akşam kar yağdı bir ara devamı gelse keşke
hoşçakalııııın:a015:
dip not: Kübrabetül'cüm gece benimde uykum kaçmışdı.. (Kafaya takınca kaçar bazen öyle) Yazını görmedim canım yoksa cevap yazardım.ÖPYRMMM

slm kızlar nasılsınız bakalımyarın kızımı okula gondercem bugun daha ıyı cok sukur ama o benımle sımdıden pazarlık yapıyo sabah ne kıyametler kopacak acaba merak edıyorum
ay bu arada ınternetten asure tarıflerıne bakıyorum,acayı cnm cektı yaıcam bı tencere yıcem valla

günaydınlarr güzel bir hafta diliyorum canlarım benim herkese
gününüz aydın olsun inşaallahhhh
meleklerimi vede sizleri opuyorumnanaktan
bugün işim yok keyif yapacağım bende geçen haftanın acısını çıkarayım diyorum:)))
eee sizlerde ne planlar var bugün bakalım??

günaydın melek anneleri herkeze iyi haftalar
bugün betülün yine sınavı var hem türkçe hemde ortak sınav doğru dürüst çalışmadı da bakalım nasıl geçecek sınav
miniğim günaydın cnm yap cnm keyfini bende dün keyif yaptım hiç bi işe ellemedim.ama gece 11 den sonra topladım ortalığımı,bi süpürüp silmek kaldı.bugün yine gezmeye gitcem gidenen kadar hallederi onlarıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…