- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #32.641
günaydınnn hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kamile minik geçmiş olsunnnnnnnnnnnn ikinizedeeee:Saruboceq::Saruboceq:
rüyanazzzzz eniştemle bir hafta evdesiniz demek:jeyyar::jeyyar: ne güzelllllll
begonyam gülümmmm bir zamanlar bu topikte bi hayranım vardıda durmadan benimle dalga geçen seni o sandımmm:kedi::kedi::kedi:
kübrabetül bugün gezmeye gitmiyomusunnnnŞenizŞenizŞeniz
Gunaydın güzel, alımlı ve iyi kalpli bayanlar.
Minik abla geçmiş olsun. Uyuyanın üzerine kar yağar derler sen yine de biraz giyin abla.
Bizde zor bi gece geçirdik. Minnoşum gece uyandı ve ağlğadı biraz. Sabahta erkenden kalktı. Annemi aradım az önce iyiymiş çok şükür. Hasta olmasın da aman çok korkuyorum.
Yine de 3 gün peditus vericem nolur nolmaz.
Bize de yarın öğlene kadar iş var sonra tatil. Fırsat bu fırsat yarın eve gidip temizlik yapıcam biraz. Sonra 3 gün kızım ve kocişkomla gezer tozarızzzzzzz opuyorumnanaktan
canım benim atlatamadın bi türlü dr bi görün canım bak olmıcak böyle
günaydın cnm nasıl oldun inş daha iyisindir.bende seni öptüm canım hemde kokulusundankaydirigubbakcemile3
günaydın hemşerim,bugün kayınvalideme annemler gelcek,bide karşı komşu oda yeni gelin aldı.yani gelinler geliyo bugün.
yine evde değilim ama gezmekte de değilim var sen karar ver ben nerdeyim.
ayyy bilmece gibi oldu:roflol::roflol::roflol:
merhaba hanımlar
ay ne olmuş topiğimze böyle maşallah diyeyim canlanmış topiğimiz
dün giremedim sayfalar dolmuş yarım saattir okuyorum:bbo:ama herkes benim olmadığım zamanı bekliyo galiba:1closedeyes:
şimdi geldim bakın kimse yokkaydirigubbakcemile3
miniğim kamilecim geçmiş olsun şekerler.acil şifalar diliyorum sizlere canım
bende bugün dişçiye gittim dolgu işim daha bitmedi.ne kadar çok çürüğüm varmış :kedi:haftaya yine gidecem ama şu an ağzım uyuşmuş durumda çok kötü hissediyorum kendimi.ağrı falan olmuyo ama şekerler sırf bu uyuşma için dişçiye gitmeyi sevmiyorum:sinifsinif:
dolgu işi 10 dakka sürdü ama uyuşukluk hala geçmedi:1no2:
yarın benim kızın okulundada eğlence düzenliyolar tiyatro gösterisi ve palyaço gibi etkinlikler olucak
birde bizler pasta börek kuruyemiş meyve hazırlayıp götürecez.benim payıma sigara böreği düştü.sabah kızartıp götürecem bende
büyük kızın okulunada bugünn süs malzemesi aldık verdik ne yapacaklar tam olarak bilmiyorum artık kız gelince sorarım
ay ne uzun yazdım benkaydirigubbakcemile3 neyse şekerler bütün işim duruyo daha
çıkıp eve bi el atayım:hulya: şimdilik byyyyyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selamlar kızlar...nasılsınız bkalım?ben bildiğiniz gibiyim herşey aynı devam ediyor...miniğim,kamilecim,mihribancım geçmiş olsun canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm cıcısler nasılsınız bakalımcok sukur kızımın ana okulu problemını bıraz hallettık gıbı.sımdı daha ıyı gıbı..yemek problemınıde halledersem benden ıyısı yok valla.dogurmadan o ısı de bıtıtrırım ınsallah
sızlerde ne var ne yok bakalım.
merhaba hanımlar
ay ne olmuş topiğimze böyle maşallah diyeyim canlanmış topiğimiz
dün giremedim sayfalar dolmuş yarım saattir okuyorum:bbo:ama herkes benim olmadığım zamanı bekliyo galiba:1closedeyes:
şimdi geldim bakın kimse yokkaydirigubbakcemile3
miniğim kamilecim geçmiş olsun şekerler.acil şifalar diliyorum sizlere canım
bende bugün dişçiye gittim dolgu işim daha bitmedi.ne kadar çok çürüğüm varmış :kedi:haftaya yine gidecem ama şu an ağzım uyuşmuş durumda çok kötü hissediyorum kendimi.ağrı falan olmuyo ama şekerler sırf bu uyuşma için dişçiye gitmeyi sevmiyorum:sinifsinif:
dolgu işi 10 dakka sürdü ama uyuşukluk hala geçmedi:1no2:
yarın benim kızın okulundada eğlence düzenliyolar tiyatro gösterisi ve palyaço gibi etkinlikler olucak
birde bizler pasta börek kuruyemiş meyve hazırlayıp götürecez.benim payıma sigara böreği düştü.sabah kızartıp götürecem bende
büyük kızın okulunada bugünn süs malzemesi aldık verdik ne yapacaklar tam olarak bilmiyorum artık kız gelince sorarım
ay ne uzun yazdım benkaydirigubbakcemile3 neyse şekerler bütün işim duruyo daha
çıkıp eve bi el atayım:hulya: şimdilik byyyyyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selamlar kızlar...nasılsınız bkalım?ben bildiğiniz gibiyim herşey aynı devam ediyor...miniğim,kamilecim,mihribancım geçmiş olsun canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm cıcısler nasılsınız bakalımcok sukur kızımın ana okulu problemını bıraz hallettık gıbı.sımdı daha ıyı gıbı..yemek problemınıde halledersem benden ıyısı yok valla.dogurmadan o ısı de bıtıtrırım ınsallah
sızlerde ne var ne yok bakalım.
günaydınlar herkese
güzel bir gün diliyorum canlarım
2009un son günü artık
bir sene daha geçti ömrümüzden(
2010un herkese sağlık,mutluluk,huzur ve bol para getirmesi dileğiyle inşaallahhhhh
meleklerimede nice seneler diliyor opuyorumnanaktan canlarım sizleri
evet canım ya topiğimiz yeniden şenlendi,
geçmiş olsun,şu dişçi işlerini hallet sende yetişirsin sohbete
ayy canım benimde gitmem lazım aslında dişçiye,ama hem önemsemiyorum hemde korkuyorum,bakalım ben ne zaman gitcem
slm canım iyiiz ne olsun her zamanki koşturmaca,çocuklar okula,eşim işe ben gezmeye :roflol:
öptüm cnm seni ve kuzucuklarınıkaydirigubbakcemile3
slm canım biz iyiiz seni sormalı
oh ne güzel okul sorununu aşmışsınız
valla yemek problemini aşarsan banada söyle benim küçük kızıma uygulıyayım
günaydın miniğim nasıl oldun dikkat ediyosun demi kendine
yeni yıla hasta hasta girme yerimseniben
öptüm canım ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
--------------------------------------------------------------------------------
hepinize iyi seneler melek annelerim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
miniğim lahana sarmasımı dedinakannehir akannehir akannehir akannehir
ya yaa etmemmi dünden beri canım lahana sarması istedi bugünde pazar var pazara gidip alıp saracağım börek yapacağım akşamada
yaaaaaaaaaaa valla bu hastalık falan değil ben bebelerimi 3leyecem nesenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
mümkünatı yok ama ne bilem kıs benim canım bişey istemez ve bu kadar halsiz hasta olmam(hamilelik dışında)
ay aramızda kalsın kızlar facede söyleyeni oyarım haberiniz olsun:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
--------------------------------------------------------------------------------
hepinize iyi seneler melek annelerim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hadi kahvaltımızı yapalımda nazla işime bakayım muckk şimdilik kaçtım ben yafruşlarrr görüşmek üzere kib
ayyy bi bebek dahamı geliyo topiğimize yoksa :dance:
miniğim ciddimisin varmı öyle bi ihtimal?
günaydın sanada iyi mutlu seneler canımmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun cnm,bizde betülle yacaz şimdi kahvaltımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?