Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selamlar kızlar...nasılsınız bkalım?ben bildiğiniz gibiyim herşey aynı devam ediyor...miniğim,kamilecim,mihribancım geçmiş olsun canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm cıcısler nasılsınız bakalımcok sukur kızımın ana okulu problemını bıraz hallettık gıbı.sımdı daha ıyı gıbı..yemek problemınıde halledersem benden ıyısı yok valla.dogurmadan o ısı de bıtıtrırım ınsallah
sızlerde ne var ne yok bakalım.

mersi bebekimmmm

sağol canım benim
meleğimizede çok geçmiş olsun canım
en kısa zamanda düzelir inşaallah havalardan arada olur öyle bitanem
hadi iyi gezmeler bakalım sizede

evet canım yaa sorma rahat durmuyorumki evde iş güç mecbur yapılıyor birden yapıyorum sonrada hemen yoruluyorum atlatmaya fırsatım kalmadı
oh oh hadi bakalım odaya atın kaynanaları sizde onları çekiştirin desene epey günahlı bir gün olacak sizin için:))))))

canım benim yaaaa biran önce iyileşirsin inşaallah bebeğim
dikkat et kendine canım arkadaşım
opuyorumnanaktan seni vede meleklerini canım benim

ayyyyyyy çok güzel yaaaaaaa
yanında kahve vede sigara tam kafa dinlenmelik :)
sağol canım paylaşımın için

selamlar kızlar...nasılsınız bkalım?ben bildiğiniz gibiyim herşey aynı devam ediyor...miniğim,kamilecim,mihribancım geçmiş olsun canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol bitanem bizde eh işte iç güveysinden hallice idare ediyoruz sende aynısın haa
oğluşla uğraşıyorsun:))
kolay gelsin bitanem sanada

hadi gözün aydın canım benim alışacak mecbur yafrum başka yolu yok
benim kızda şimdiden karalar bağladı 3 gün ne tatili yine yaa diye
okul manyağı yaaaa
daha 15 tatilden haberi yok:roflol::roflol::roflol::roflol:
yemek verme 3 gün bak nasıl hallolur yada bana gönder sana istediğin bir evlat şeklinde göndereyim geri:kedi::kedi::kedi:
bizde aynı canım malum yeni yıl telaşı evde hazırlık yapacam toplaya bilirsem kendimi

herkese iyi akşamlar şekerler
güzel bir akşam olması dileğiyle kızları erkenden yatırayım uyuyup kalmazsam yaprak dökümünü izleyeceğim bakalım geçen hafta unutmuşumda ertesi gün netten izledim:))
gerçi daha kolay oluyor reklamsız güzel oluyor da
bakalım herkesi opuyorumnanaktan
meleklerimide muckkkkk
kib byeee

günaydınlar herkese
güzel bir gün diliyorum canlarım
2009un son günü artık
bir sene daha geçti ömrümüzden(
2010un herkese sağlık,mutluluk,huzur ve bol para getirmesi dileğiyle inşaallahhhhh
meleklerimede nice seneler diliyor opuyorumnanaktan canlarım sizleri

günaydın yılın son gününden herkeze merhaba
acısıyla tatlısıyla bi yılı daha geride bıraktık
2010 hepimize sağlık,mutluluk,huzur getirsin,bide para olursa daha da güzel olur :))))

evet canım ya topiğimiz yeniden şenlendi,
geçmiş olsun,şu dişçi işlerini hallet sende yetişirsin sohbete
ayy canım benimde gitmem lazım aslında dişçiye,ama hem önemsemiyorum hemde korkuyorum,bakalım ben ne zaman gitcem

slm canım iyiiz ne olsun her zamanki koşturmaca,çocuklar okula,eşim işe ben gezmeye :roflol:
öptüm cnm seni ve kuzucuklarınıkaydirigubbakcemile3

slm canım biz iyiiz seni sormalı
oh ne güzel okul sorununu aşmışsınız
valla yemek problemini aşarsan banada söyle benim küçük kızıma uygulıyayım

günaydın miniğim nasıl oldun dikkat ediyosun demi kendine
yeni yıla hasta hasta girme yerimseniben
öptüm canım ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

ya yaa etmemmi dünden beri canım lahana sarması istedi bugünde pazar var pazara gidip alıp saracağım börek yapacağım akşamada
yaaaaaaaaaaa valla bu hastalık falan değil ben bebelerimi 3leyecem nesenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
mümkünatı yok ama ne bilem kıs benim canım bişey istemez ve bu kadar halsiz hasta olmam(hamilelik dışında)
ay aramızda kalsın kızlar facede söyleyeni oyarım haberiniz olsun:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

--------------------------------------------------------------------------------
hepinize iyi seneler melek annelerim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

miniğim lahana sarmasımı dedinakannehir akannehir akannehir akannehir
facede sölemeyim die ne vercen:roflol: :roflol: :roflol: bak yoksam sülerim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

--------------------------------------------------------------------------------
hepinize iyi seneler melek annelerim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sağol bitanem sanada canım benimmm

miniğim lahana sarmasımı dedinakannehir akannehir akannehir akannehir

hee kıs canm fena seni çekti gel söyle yamacıma bakemmmmmmmmm:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ayyy bi bebek dahamı geliyo topiğimize yoksa :dance:
miniğim ciddimisin varmı öyle bi ihtimal?

günaydın sanada iyi mutlu seneler canımmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy bi bebek dahamı geliyo topiğimize yoksa :dance:
miniğim ciddimisin varmı öyle bi ihtimal?

günaydın sanada iyi mutlu seneler canımmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıs sus anam ne diyon sen
ne bebesi ben emekli oldum doğurmam artık kafayımı yedireceksin bana yafruşumm
yok canım yaaa ihtimal mümkünat olasılık ve ihmal yok:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
da CADIARZUCADIARZUCADIARZU
ay allah korusun dur kıssss

afiyet olsun cnm,bizde betülle yacaz şimdi kahvaltımızı

sizede afiyet olsun canım benim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…